09 24 24 328

ILMASTUDIO

ILMAtunnit ovat maailmalla suhteellisen uusi laji ja Suomeen rantautuneet vasta 2015. ILMA- eli Arial-tunteja harjoitetaan kattoon kiinnitetyn kangaslenkin eli hammockin avulla. Tällä apuvälineellä voidaan tukea kehon paino ja tehdä siten useita vaativiakin liikkeitä turvallisesti ja rauhallisesti. Kenelle? Ilmatunnit sopivat lähes kaikille. Niiden avulla voit kiinteyttää ja vahvistaa lihaksia sekä lisätä liikkuvuutta. ILMAjooga, ja -kehonhuoltotunnit sopivat myös lievien selkävaivojen hoitamiseen sillä tunnit avaavat tehokkaasti selän ja hartiaseudun lihasjäykkyyttä (aivan parasta liikettä toimistotyöntekijälle!). Harjoitukset kehittävät myös keskivartalon voimaa, kehonhallintaa sekä avaavat hengitystä. Tunteja ei suositella: viherkaihipotilaille, korkean tai matalan verenpaineen potilaille, akuutissa välilevyn tyrässä oleville, raskaana oleville, tasapainohäiriöisille tai kuukautisten aikana (ylösalaisin oleminen saattaa vaikuttaa hormonaaliseen kiertoon). HUOM! ensimmäisten tuntien jälkeen saattaa tulla huono olo illalla mutta se tarkoittaa vain sitä, että kuonat poistuvat elimistöstäsi. Muista siis juoda vettä reilusti tuntien jälkeen.

Varusteet & tunnille osallistuminen? Erikoisvarusteita ei tarvita. Pukeudu kuitenkin kainalot peittävään paitaan ja polvitaipeet peittäviin housuihin. Vaatteiden tulee olla mukavat ja joustavat. Voit käyttää tunnilla sukkia tai olla paljain jaloin (pidä sukat jalassa ja ota pois vasta ILMAstudiossa). Älä unohda hikipyyhettä ja juomapulloa. Kaikki korut ja terävät yksityiskohdat vaatteissa sekä iholla ovat ehdottomasti kiellettyjä tunnilla kankaiden repeytymisvaaran ja oman turvallisuuden vuoksi! Ei myöskään meikkiä eikä hajusteita iholla kiitos!

Studioon tullessasi valitse liina, joka on suurin piirtein lonkkanivelesi korkeudella. Aseta joogamatto liinan alleLiinaan saa mennä vasta, kun ohjaaja antaa sille luvan. Tunneillamme turvallisuus on aina keskeinen tekijä, kuuntelemalla & seuraamalla ohjeita takaat itsellesi ja kanssa treenaajille turvallisen ja mukavan harjoituksen. Jokainen osallistuu harjoitukseen omalla vastuulla ja tiedostaa ilmassa tehtävän harjoituksen riskit. Tunnin ohjaaja tai AN FitnesSpa Oy ei vastaa loukkaantumisista harjoituksissa. Tunneille saat osallistua ryhmäliikuntaan oikeuttavalla kortilla tai kertamaksulla/päiväpassi. Paikka kannattaa varata ajanvaurausjärjestelmän kautta etukäteen, koska liinoja on vain 15 kpl.

ILMAtunnit ajalla 8.1.-20.5..2018

ILMAakro keskiviikoisin klo 17.45 jos pidät tempuista niin täällä on todella hauskaa. Et edes huomaa tekeväsi treeniä kun kieput kankaalla.

ILMAjooga torstaisin klo 19.00
Tunnilla tehdään tuttuja joogaliikkeitä ja liikkuvuusharjoituksia kangasta apuna käyttäen. Tunti soveltuu kaiken tasoisille liikkujille etkä tarvitse aiempaa kokemusta joogaamisesta.

ILMAvenyttely maanantaisin klo 10.10 tällä tunnilla saat pituutta rankaan ja avausta  jumeihin. Kangasta apuna käyttäen käymme rauhassa läpi eri lihasryhmiä. Tunti loppuu kankaan sisällä rentoutumishetkeen. Todella matalan kynnyksen tunti kokeilla kankaita!

 

ILMAjooga

ILMAakro

ILMAvenyttely