09 24 24 328

SISÄPYÖRÄILY

Sisäpyöräily tarjoaa mielekkään tavan ylläpitää ja kehittää aerobista kuntoa. Tunnit poljetaan virtuaalitunteja (videotykin välityksellä) eli pääset huikeisiin maisemiin esimerkiksi Ranskan alpeille, Espanjan maaseudulle, Teneriffan Teidelle maantiepyörän selässä. Ohjaaja opastaa sinua selkeästi joko suomeksi tai englanniksi.

Katso demo video tästä

Sisäpyöräilytunnit sopivat kaiken tasoisille kuntoilijoille. Sinun täytyy osata vain polkea! Sisäpyöräilyssä oikea ajoasento ja pyörän oikeat säädöt ovat tärkeitä, jotta keho ei kuormittuisi virheellisesti. Kysy siis vastaanotosta neuvoa ennen ensimmäistä tuntia, niin tarkistetaan yhdessä pyöräsi säädöt. 

Salillamme on käytössä korkealaatuiset ja miellyttävät Techonogym Body Bike Classic Supreme -pyörät. Suosittelemme käyttämään sisäpyöräilytunneilla jäykkäpohjaisia kenkiä tai erikseen pyöräilyyn tarkoitettuja klossikenkiä. Paikkoja virtuaalitunneille on 8.

Ma 4.9. alkaen pääset polkemaan melkein milloin vain liikuntakeskuksen aukiolojen aikana! Voit siis itse päättää milloin (joka päivä välillä 6-22.30) ja mitä reittiä ajat. Videotykin alla seinältä löytyvät helpot ohjeet kuinka laitat tykin päälle/sammutat ja asetat ohjelman. Ainoastaan ns. ruuhka-aikoina käytämme valmiiksi ohjelmoituja tunteja eli tällöin et voi itse valita aikaa ja ohjelmaa. Ohjelmoidut tunnit ovat ma-pe aamuisin klo 9, ma-to iltaisin klo 17, 18 ja 19 sekä pe iltaisin klo 17. Tällöin ohjelmoidut tunnit alkavat automaattisesti. Ohjelmoitujen tuntien aikataulu näkyy studion seinällä sekä se julkaistaan myös facebookissa.

TUNNILLE LEIMAAMINEN: jos sinulla on 10 x kortti niin leimaa käynti KUNTOSALIN puolelle (huomio että, jos avaat ulko-oven niin silloin leimaus menee jo kuntosalin puolelle) sillä ryhmäliikunta -puoli näyttää vain ohjelmoidut tunnit. Näemme ohjelmistostamme päiväraportista koska kukin on käynyt treenaamassa. Jos sinulla on yhdistelmäkortti (jokin muu kuin 10x) niin leimaa myös kuntosalin puolelle. Ryhmäliikuntakorttilaisten kannaattaa päivittää kortti yhdistelmäkortiksi, jos haluatte polkea vastaanottoaikojen/ohjelmoidut tunnit aikojen ulkopuolella.

Vaikka tunnit on jaoteltu tasojen mukaan, ei taso merkintä aina vastaa rankkuutta. MUISTATHAN SIIS POLKEA KUNTOSI MUKAAN.

TASO 1: tasaisempaa maastoa, sykealueet 65-80% HRmax eli kevyttä hengästymistä.

TASO 2: intervalleja ja mäkisempää maastoa, sykealueet 65-85% HRmax eli reilua hengästymistä.

TASO 3: näillä tunneilla mennään jo kovaa ja sykkeet saattavat nousta yli 90 % HRmax.