09 24 24 328

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Pidä silmällä tätä sivua! Täältä ajankohtaiset UUTISET ja TARJOUKSET!

TUTUSTUMISKÄYNTI VELOITUKSETTA! Täyttämällä yhteydenottosivuilla yhteystietosi voit tulla kokeilemaan kuntosalia sekä ryhmäliikuntaa vastaanoton ollessa auki ma-to 15-20 ja pe 12-18.

Marraskuun TWERKKAUSkurssille ilmoittautuminen alkanut  Ilmoittautuminen joko vastaanottoon soittamalla (09) 24 2 4 328 tai tästä linkistä! Neljän kerran Twerkkaus-kurssi perjantaisin 2.11, 9.11, 16.11 ja 23.11. klo 17.30-18.30 Twerkkaus on tanssityyli, jossa liikekieli keskittyy alavartaloon. Ominaisliikkeisiin kuuluu lantion terävä liikehdintä ja pakaroiden pyöritys. Twerkkaus on todella hauska tanssityyli, sekä samalla äärimmäisen tehokas liikuntamuoto. Kurssi soveltuu sekä aloittelijoille että viime kurssilla oleville, kaikille löytyy uutta ja kivaa liikettä! Aikaisempaa kokemusta tanssista et tarvitse. Mukaan tarvitset ainoastaan vesipullon, sekä iloista mieltä ja heittäytymistä! Kurssille erillinen sitova ilmoittautuminen. Fitnesspan jäsenille kurssi maksaa 20€, Fitnesspan asiakkaille (joilla voimassa oleva liikuntakortti) 25€ ja ulkopuolisille asiakkaille 40€. Kurssi maksetaan joko verkkokaupan kautta (40€) kurssimaksu verkossa tai FitnesSpa:n asiakkaat vastaanottoon. Kurssimaksulla vahvistat oman paikkasi. Ohjaajana Katja Uutela.

LAITA seuraava päivä KALENTERIIN la 27.10, sillä se on TEE MUUTOS-päivä! Tee muutos-päivänä auta joko ystävääsi tai/ja itseäsi uuteen hyvinvoivaan elämään. FitnesSpa:ssa pääset ystäväsi kanssa ilmaiseksi salille (klo 9.30-13.00), Spinning virtuaalipyöräilyyn (klo 9.30, 10.30, 11.30) ryhmäliikuntaan (vatsapakara klo 9.30 ja GRITstrenght klo 10.30) ja ’en ymmärrä miksi muut ei tajuu’ -luennolle klo 11.30-13.00/Sari Hämäläinen Masari Oy (alla lisätietoja tästä luennosta maailmanlaajuisesta persoonallisuusteorista, enneagrammista). Lisäksi Skin Room tekee ihon kosteusmittauksia ja opettaa teitä valmistautumaan talvi-ihon hoitoon sekä esittelee tuloksellista ihonhoitoa demohoitojen muodossa klo 10 ja 12Biancaneve on jälleen mukana upeiden urheikuvaatteiden kera. InBody570-kehonkoostumusmittaukset 15€ (varaukset vastaanottoon). FysioStudion fysioterpeutit tekevät liikkuvuustestejä, ei muuta kuin jonoon vain ja saat todella hyödyllistä tietoa. Keskisuomalainen visionääri EilaDesignin korut ovat ihasteltavissa ja kaupan. Sekä oma ihana StudioUniq värjää ja muotoilee kulmat & ripset uuteen uskoon 20€ ja antaa ihania hemmotteluhoitoa hiuksillesi 25€. Varukset StudioUniq -hoitoihin 045 1729548

EN YMMÄRRÄ MIKSI MUUT EI TAJUU” – ilmainen persoonallisuusteoria-luento la 27.10. klo 11.30-13.00

Kuulostaako tutulta lauseelta omassa päässä? Olisi niin helppoa, kun olisi ”nappi” jota kääntämällä voisi muuttaa toisen ihmisen ajattelua tai käytöstä. Mutta näin ei ole. Toista ihmistä emme voi muuttaa mutta omaa käytöstämme voimme. Muutos lähtee minusta itsestäni kohti hyviä ihmissuhteita ja vuorovaikutustaitoja. Millainen olet? Mitä ajattelet muista? Mitä muut ajattelee sinusta? Älä oleta – otetaan selvää. Luennon teoreettisena pohjana on enneagrammi, maailmanlaajuinen persoonallisuusteoria. Se on yksi parhaista itsetuntemuksen työkaluista ja avain toimivaan vuorovaikutukseen muiden kanssa. Ennen osallistumista tee enneagrammi testi ja ota talteen testin tulos. Linkki persoonallisuustestiin

LOKAKUUN TARJOUKSILLA LUOT  ITSELLESI SOPIVAN ALOITUKSEN HYVINVOIVAAN & REIPPAASEEN SYKSYYN!  liity jäseneksi lokakuussa, viidelle ensimmäiselle upea glitterlogo treenipussi, lisäksi lokakuun treenit 5€/viikko ja jäsenmaksu/aloitusmaksu vain 50€.  Tähän aloitusmaksuun saat ilmaisen InBodyn ja harjoitusohjelman laadinnan. Jäseneille myös lokakuun aikana uusi 30 min pikatreeniohjelma (valitse omasi vastaanotosta).Tarjous koskee määräaikaista 12 kk sopimusta (e-laskutus) sekä joustosopimusta (e-laskutus, 1 kk irtisanominen). Tarjous on voimassa 31.10.2018 saakka. Varaa aikasi vastaanotosta 09 24 24 328 tai laita postia tästä linkistä!

FITNESSPA:N VERKKOKAUPASTA helposti & nopeasti kortit tästä linkistä! Valitse, maksa & odota sähköpostiisi vahvistus, että olemme ladanneet korttisi. Vain sopimukset täytyy allekirjoittaa vastaanotossa mutta kaikki muut löytvyät verkkokaupasta, olkaa hyvä.

E-LASKUTUSASIAKKAAT HUOMIO! Laskutuksemme siirtyi Ropo Capitalille heinäkuussa ja he vastaavat kaikesta laskutuksesta.

HUOMIO RYHMÄLIIKUNTALAISET! Kulunvalvontajärjestelmämme uudistuu ja sen myötä kaikki jumppaajat joutuvat rekisteröitymään uudestaan ajanvaraussivulle. Tämän voi tehdä to 24.5. klo 12 alkaen. Vanhat varaukset ja rekistetöinnit eivät ole enää voimassa. Pahoittelut aiheutuneesta vaivasta. Kesällä jumpissa on hyvin aina tilaa eli mahdut varmasti vaikka et olisi varauksia vielä ehtinyt tehdäkään.

EU TIETOSUOJA-ASETUS EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) astuu voimaan 25.5.2018. FitnesSpa on huomioinut asetuksen vaatimat toimenpiteet. Ne, asiakkaat joilla muu kuin e-laskutussopimus, käy täyttämässä vastaanotossa tietojenkäsittelylomake, kiitos. Takaamme myös jatkossa, että asiakkaittemme tiedot ovat turvassa ja niitä käsitellään asiaan kuuluvalla tavalla. Olethan yhteydessä  vastaanottoon, mikäli henkilötietosi muuttuvat tai haluat lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä.

FITNESSPA ON ALOITTANUT YHTEISTYÖN FYSIOSTUDION KANSSA! FitnesSpan asiakkaat saavat 10% alennuksen fysioterapiasta, OMT fysioterapiasta, lantionpohjan fysioterapiasta, äitiysfysioterapiasta ja lymfaterapiasta. Fysiostudio sijaitsee Saviolla, Koivikontie 10. Lue tästä linkistä lisää

HALUATKO ENSIMMÄISENÄ UUTISET? Tykkää & seuraa Facebook -sivujamme niin olet aina ajantasalla!

 facebook.com/FitnesspaNaistenLiikuntaklubi/

FITNESSPA TWITTERISSÄ olemme koonneet twitteriin suosituimmat artikkelit koskien hyvinvointia. Käy lukemassa!

twitter.com/fitnes_spa

HUOMIO yli 75-vuotiaat ilmaistreenaajat! Suuren suosion vuoksi emme ota tällä hetkellä uusia yli 75-vuotiaita asiakkaita. Ilmoitamme, kun jälleen voimme avata ovet ilmaisasiakkaille.

USKALLATKO KATSOA SISÄISEEN PEILIIN?  tiedätkö mikä on rasvan taso sisäelintesi ympärillä tai luun mineraalimassa? Nämä terveydelle tärkeät arvot ja paljon muuta selviää kun varaat ajan InBody kehonkoostuusmittaukseen meillä! Upea uusi InBody570 saapui salillemme lokakuun alusta! Nyt pääset mittaamaan harjoitustesi tulosta milloin vain! Mittaustulokset: kokonaispaino, kehon rasvaton massa, lihasmassa, rasvakudoksen määrä, rasva%, kehon nesteet, painokontrollitavoite, lihastasapaino (kädet, jalat, keskivartalo), raajojen puolierot, vyötärö/lantiosuhde, segmentaalinen lihasjakauma, perusaineenvaihdunta, kehon painoindeksi, kehon solupaino ja viskeraalirasvan taso. Varaukset mittauksiin vastaanotosta, kiitos. Hinnat: jäsenet 20€, muut asiakkaat 25€, ulkopuoliset 39€.

 

 

 

FitnesSpa Mediassa?

http://www.vauva.fi/artikkeli/perhe/satujumppa_kotona_lue_ohjeet

https://www.yrittajat.fi/sites/default/files/migrated_documents/pro4_2014_0.pdf

http://blogi.keuda.fi/voiko-tyopaikalla-oppiminen-edeta-tanssien/

http://www.keski-uusimaa.fi/artikkeli/245986-hyva-kuntosali-tuntuu-omalta-kodilta

http://www.demiaulos.com/2016/11/jalat-irti-maasta-ja-liikkeelle.html

http://www.demiaulos.com/2014/09/mina-vihaan-liikuntaa.html

http://fitnet.fi/blog/luisaq/treenia-tavoitteita-ja-epaonnistumisia-futarista-tankoapinaksi/