Pidä silmällä tätä sivua! Täältä ajankohtaiset UUTISET ja TARJOUKSET

JOOGAN MINI RETRIITTI la 11.11. klo 9.30-14.30 marraskuun pimeyteen saat niin keholle kuin mielelle valoa tästä aivan ihanasta viiden tunnin retriitistä. Paikat täyttyvät nopeasti tähän ainutlaatuiseen joogaopettaja Katja Kykkäsen vetämään päivään. Hinta 55€ ja FitnesSpa:n jäsenille 49€. Ilmoittaudu joko info@fitnesspa.fi tai nettiajanvarauksen kautta (ilmastudion alla). Lue lisää ohjelmasta tästä

LOKAKUUN TARJOUKSET (voimassa 31.10 asti) sopimuksen tekijälle (12 kk ja toistaiseksi voimassa) jäsenmaksu/aloitusmaksu 49€, lokakuun treenit 10€/viikko ja fitnesspa-kenkäkassi. Kuukausimaksut menevät e-laskuina verkkopankkisi kautta.

IHANAT PITKÄHIHAISET TREENIPAIDAT JA PIPOT SAAPUNEET syksyllä on mukava treenata pitkähihaisessa mutta hengittävässä treenipaidassa sekä laittaa lämmin pipo päähän lenkille. Kauniit värit ja hyvät materiaalit!

KUNTOSALIN AUKIOLOAJAT PIDENTYIVÄT pääset nyt omalla avaimella treenaamaan jo aamusta klo 5.30 ja ulkona pitää olla klo 23.00.

ILOUUTISIA SPINNAAJILLE! ma 4.9. alkaen pääset pyöräilemään koska vain liikuntakeskuksen aukiolojen puitteissa (06-22.30). Videotykin viereen tulevat ohjeet, kuinka saat virtuaaliohjelman päälle. Ainoat aikataulutetut pyöräilytunnit ovat ma-pe klo 9 ja ma-to iltaisin klo 17-19 välillä ja pe iltaisin klo 17. Nämä tunnit siis tulevat ohjelmoidusti ja muina aikoina saat valita itse mihin aikaan ja millä reitillä poljet.

SYKSYN RYHMÄLIIKUNTA-AIKATAULU JULKAISTU (astuu voimaan ma 21.8)  löydät aikataulun tästä:  Syksyn aikataulu

HALUATKO ENSIMMÄISENÄ UUTISET? Tykkää & seuraa Facebook -sivujamme niin olet aina ajantasalla!

 facebook.com/FitnesspaNaistenLiikuntaklubi/

FITNESSPA TWITTERISSÄ olemme koonneet twitteriin suosituimmat artikkelit koskien hyvinvointia. Käy lukemassa!

twitter.com/fitnes_spa

UUSILLE ASIAKKAILLE SUOSITTELEMME 30 PÄIVÄN STARTTIPPAKETTIA, joka sisältää: henkilökohtaisen harjoitusohjelman (terveydentila, liikuntahistoria ja tavoitteet huomioiden), joka treenataan huolellisesti läpi kuntosaliohjaajan kanssa, rajaton osallistuminen ryhmäliikuntatunneille, kuntosalin käyttö päivittäin klo 6.00-22.30, avainkortti salille. Ohjelman uudelleen läpikäynti ohjaajan kanssa jos tarvetta tai esim. muutamien liikkeiden vaihto tai lisäys ohjelmaan. Hinta 119€. Tämä paketti ei sitouta sinua mihinkään sopimuksiin. (Meillä on erilaisia kortteja, joista voit jatkossa valita: 10 x kortti, 2 kk, 6 kk tai jäsensopimuskortti)

HUOMIO yli 75-vuotiaat ilmaistreenaajat! Suuren suosion vuoksi emme ota tällä hetkellä uusia yli 75-vuotiaita asiakkaita. Ilmoitamme, kun jälleen voimme avata ovet ilmaisasiakkaille.

USKALLATKO KATSOA SISÄISEEN PEILIIN?  tiedätkö mikä on rasvan taso sisäelintesi ympärillä tai luun mineraalimassa? Nämä terveydelle tärkeät arvot ja paljon muuta selviää kun varaat ajan InBody kehonkoostuusmittaukseen meillä! Upea uusi InBody570 saapui salillemme lokakuun alusta! Nyt pääset mittaamaan harjoitustesi tulosta milloin vain! Mittaustulokset: kokonaispaino, kehon rasvaton massa, lihasmassa, rasvakudoksen määrä, rasva%, kehon nesteet, painokontrollitavoite, lihastasapaino (kädet, jalat, keskivartalo), raajojen puolierot, vyötärö/lantiosuhde, segmentaalinen lihasjakauma, perusaineenvaihdunta, kehon painoindeksi, kehon solupaino ja viskeraalirasvan taso. Varaukset mittauksiin vastaanotosta, kiitos. Hinnat: jäsenet 20€, muut asiakkaat 25€, ulkopuoliset 39€.

HIERONTAAN TULIJAT huomio!  jos olet ensimmäistä kertaa tulossa hierojan vastaanotolle, löydät hierontasivulta kyselylomakkeen joka tulisi täyttää ja tuoda mukana hierojalle. Lomakkeita löytyy myös vastaanotostamme pallotuolien luona olevalta pöydältä, jos et saa kotona tulostettua! Muistathan varautua käteismaksuun sillä hierojamme toimivat omalla toiminimellä. Sarjakortit voi lunastaa pankkisiirrolla.

 

 

FitnesSpa Mediassa?

http://www.vauva.fi/artikkeli/perhe/satujumppa_kotona_lue_ohjeet

https://www.yrittajat.fi/sites/default/files/migrated_documents/pro4_2014_0.pdf

http://blogi.keuda.fi/voiko-tyopaikalla-oppiminen-edeta-tanssien/

http://www.keski-uusimaa.fi/artikkeli/245986-hyva-kuntosali-tuntuu-omalta-kodilta

http://www.demiaulos.com/2016/11/jalat-irti-maasta-ja-liikkeelle.html

http://www.demiaulos.com/2014/09/mina-vihaan-liikuntaa.html

http://fitnet.fi/blog/luisaq/treenia-tavoitteita-ja-epaonnistumisia-futarista-tankoapinaksi/