09 24 24 328

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Pidä silmällä tätä sivua! Täältä ajankohtaiset UUTISET ja TARJOUKSET

3 KUUKAUDEN EDULLINEN KESÄKORTTI – osta itsellesi tai lahjaksi! (myyntiaika 21.6.2018 asti). Korttien viimeinen voimassa olopäivä kuitenkin 31.8.2018.  3 KUUKAUDEN KORTTI: kuntosali 129 € tai yhdistelmäkortti 159€. Treeniaika salilla klo 5.30-23.00. Ekstraetu kesäkortin ostajille, joilla ei ole voimassa olevaa sopimusta; kortin päättymisen jälkeen tehdessäsi joko vuosi- tai joustosopimuksen saat jäsenyyden 0€ (etusi 99€). Voit myös ladata korttisi helposti verkkokaupastamme! Osta suoraan tästä linkistä

KESÄN AIKATAULU RYHMÄLIIKUNNASSA ALKAA MA 21.5. Aikataulu on voimassa 21.5-24.6.2018 Lataa oma pdf-aikataulu Tästä linkistä

HUOMIO RYHMÄLIIKUNTALAISET! Kulunvalvontajärjestelmämme uudistuu ja sen myötä kaikki jumppaajat joutuvat rekisteröitymään uudestaan ajanvaraussivulle. Tämän voi tehdä to 24.5. klo 12 alkaen. Vanhat varaukset ja rekistetöinnit eivät ole enää voimassa. Pahoittelut aiheutuneesta vaivasta. Kesällä jumpissa on hyvin aina tilaa eli mahdut varmasti vaikka et olisi varauksia vielä ehtinyt tehdäkään.

TWERKKAUSKURSSI ALKAA pe 25.5. Kurssin kesto on 4 x perjantaisin (25.5.-15.6.) klo 17.30-18.30. Kurssille erillinen sitova ilmoittautuminen vastaanottoon joko soittamalla (09) 24 24 328 tai tästä linkistä Fitnesspan omille asiakkaille (joilla voimassa oleva liikuntakortti) kurssin hinta on 20€ ja ulkopuolisille asiakkaille 40€ ( 40 € lipun voi lunastaa myös tästä linkistä ). Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä kuitenkin 18.5. mennessä. Kurssille vielä muutama paikka jäljellä. Kurssin ohjaa Katja Uutela.

EU TIETOSUOJA-ASETUS EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) astuu voimaan 25.5.2018. FitnesSpa on huomioinut asetuksen vaatimat toimenpiteet. Ne, asiakkaat joilla muu kuin e-laskutussopimus, käy täyttämässä vastaanotossa tietojenkäsittelylomake, kiitos. Takaamme myös jatkossa, että asiakkaittemme tiedot ovat turvassa ja niitä käsitellään asiaan kuuluvalla tavalla. Olethan yhteydessä  vastaanottoon, mikäli henkilötietosi muuttuvat tai haluat lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä.

VERKKOKAUPPA AVATTU – vaivatonta asiointia kotisohvalta! Nyt pääset ostamaan verkkokauppamme kautta erilaisia kortteja. Asiakkaamme, joilla on jo avain meille, saavat helposti aikaa tai kertoja lisää. Uudet asiakkaat voivat ostaa kortin kaupan kautta ja noutaa avaimen valmiina vastaanotosta! Käy katsomassa tästä linkistä

FITNESSPA ON ALOITTANUT YHTEISTYÖN FYSIOSTUDION KANSSA! FitnesSpan asiakkaat saavat 10% alennuksen fysioterapiasta, OMT fysioterapiasta, lantionpohjan fysioterapiasta, äitiysfysioterapiasta ja lymfaterapiasta. Fysiostudio sijaitsee Saviolla, Koivikontie 10. Lue tästä linkistä lisää

HALUATKO ENSIMMÄISENÄ UUTISET? Tykkää & seuraa Facebook -sivujamme niin olet aina ajantasalla!

 facebook.com/FitnesspaNaistenLiikuntaklubi/

FITNESSPA TWITTERISSÄ olemme koonneet twitteriin suosituimmat artikkelit koskien hyvinvointia. Käy lukemassa!

twitter.com/fitnes_spa

UUSILLE ASIAKKAILLE SUOSITTELEMME 30 PÄIVÄN STARTTIPPAKETTIA, joka sisältää: henkilökohtaisen harjoitusohjelman (terveydentila, liikuntahistoria ja tavoitteet huomioiden), joka treenataan huolellisesti läpi kuntosaliohjaajan kanssa, rajaton osallistuminen ryhmäliikuntatunneille, kuntosalin käyttö päivittäin klo 6.00-22.30, avainkortti salille. Ohjelman uudelleen läpikäynti ohjaajan kanssa jos tarvetta tai esim. muutamien liikkeiden vaihto tai lisäys ohjelmaan. Hinta 119€. Tämä paketti ei sitouta sinua mihinkään sopimuksiin. (Meillä on erilaisia kortteja, joista voit jatkossa valita: 10 x kortti, 2 kk, 6 kk tai jäsensopimuskortti)

HUOMIO yli 75-vuotiaat ilmaistreenaajat! Suuren suosion vuoksi emme ota tällä hetkellä uusia yli 75-vuotiaita asiakkaita. Ilmoitamme, kun jälleen voimme avata ovet ilmaisasiakkaille.

USKALLATKO KATSOA SISÄISEEN PEILIIN?  tiedätkö mikä on rasvan taso sisäelintesi ympärillä tai luun mineraalimassa? Nämä terveydelle tärkeät arvot ja paljon muuta selviää kun varaat ajan InBody kehonkoostuusmittaukseen meillä! Upea uusi InBody570 saapui salillemme lokakuun alusta! Nyt pääset mittaamaan harjoitustesi tulosta milloin vain! Mittaustulokset: kokonaispaino, kehon rasvaton massa, lihasmassa, rasvakudoksen määrä, rasva%, kehon nesteet, painokontrollitavoite, lihastasapaino (kädet, jalat, keskivartalo), raajojen puolierot, vyötärö/lantiosuhde, segmentaalinen lihasjakauma, perusaineenvaihdunta, kehon painoindeksi, kehon solupaino ja viskeraalirasvan taso. Varaukset mittauksiin vastaanotosta, kiitos. Hinnat: jäsenet 20€, muut asiakkaat 25€, ulkopuoliset 39€.

HIERONTAAN TULIJAT huomio!  jos olet ensimmäistä kertaa tulossa hierojan vastaanotolle, löydät hierontasivulta kyselylomakkeen joka tulisi täyttää ja tuoda mukana hierojalle. Lomakkeita löytyy myös vastaanotostamme pallotuolien luona olevalta pöydältä, jos et saa kotona tulostettua! Muistathan varautua käteismaksuun sillä hierojamme toimivat omalla toiminimellä. Sarjakortit voi lunastaa pankkisiirrolla.

 

 

FitnesSpa Mediassa?

http://www.vauva.fi/artikkeli/perhe/satujumppa_kotona_lue_ohjeet

https://www.yrittajat.fi/sites/default/files/migrated_documents/pro4_2014_0.pdf

http://blogi.keuda.fi/voiko-tyopaikalla-oppiminen-edeta-tanssien/

http://www.keski-uusimaa.fi/artikkeli/245986-hyva-kuntosali-tuntuu-omalta-kodilta

http://www.demiaulos.com/2016/11/jalat-irti-maasta-ja-liikkeelle.html

http://www.demiaulos.com/2014/09/mina-vihaan-liikuntaa.html

http://fitnet.fi/blog/luisaq/treenia-tavoitteita-ja-epaonnistumisia-futarista-tankoapinaksi/