09 24 24 328

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Pidä silmällä tätä sivua! Täältä ajankohtaiset UUTISET ja TARJOUKSET

SEINIEN MAALAUSTA PUKUHUONEESSA 10.-18.3. VÄLILLÄ pukkaria voi käyttää mutta olethan varovainen maalattujen pintojen kanssa kiitos! Maalari on nainen.

MAALISKUU ON NAISTEN JUHLAA tarjouksena 12 kk jäsensopimukseen aloitus/jäsenyysmaksu 50€. Kaupan päälle tyylikäs ja lämmin fitnesspa-pipo ihanissa väreissä.

FITNESSPA ON ALOITTANUT YHTEISTYÖN FYSIOSTUDION KANSSA! FitnesSpan asiakkaat saavat 10% alennuksen fysioterapiasta, OMT fysioterapiasta, lantionpohjan fysioterapiasta, äitiysfysioterapiasta ja lymfaterapiasta. Fysiostudio sijaitsee Saviolla, Koivikontie 10. Lue tästä linkistä lisää

VERKKOKAUPPA AVATTU – vaivatonta asiointia kotisohvalta! Nyt pääset ostamaan verkkokauppamme kautta erilaisia kortteja. Asiakkaamme, joilla on jo avain meille, saavat helposti aikaa tai kertoja lisää. Uudet asiakkaat voivat ostaa kortin kaupan kautta ja noutaa avaimen valmiina vastaanotosta! Käy katsomassa tästä linkistä

HALUATKO ENSIMMÄISENÄ UUTISET? Tykkää & seuraa Facebook -sivujamme niin olet aina ajantasalla!

 facebook.com/FitnesspaNaistenLiikuntaklubi/

FITNESSPA TWITTERISSÄ olemme koonneet twitteriin suosituimmat artikkelit koskien hyvinvointia. Käy lukemassa!

twitter.com/fitnes_spa

UUSILLE ASIAKKAILLE SUOSITTELEMME 30 PÄIVÄN STARTTIPPAKETTIA, joka sisältää: henkilökohtaisen harjoitusohjelman (terveydentila, liikuntahistoria ja tavoitteet huomioiden), joka treenataan huolellisesti läpi kuntosaliohjaajan kanssa, rajaton osallistuminen ryhmäliikuntatunneille, kuntosalin käyttö päivittäin klo 6.00-22.30, avainkortti salille. Ohjelman uudelleen läpikäynti ohjaajan kanssa jos tarvetta tai esim. muutamien liikkeiden vaihto tai lisäys ohjelmaan. Hinta 119€. Tämä paketti ei sitouta sinua mihinkään sopimuksiin. (Meillä on erilaisia kortteja, joista voit jatkossa valita: 10 x kortti, 2 kk, 6 kk tai jäsensopimuskortti)

HUOMIO yli 75-vuotiaat ilmaistreenaajat! Suuren suosion vuoksi emme ota tällä hetkellä uusia yli 75-vuotiaita asiakkaita. Ilmoitamme, kun jälleen voimme avata ovet ilmaisasiakkaille.

USKALLATKO KATSOA SISÄISEEN PEILIIN?  tiedätkö mikä on rasvan taso sisäelintesi ympärillä tai luun mineraalimassa? Nämä terveydelle tärkeät arvot ja paljon muuta selviää kun varaat ajan InBody kehonkoostuusmittaukseen meillä! Upea uusi InBody570 saapui salillemme lokakuun alusta! Nyt pääset mittaamaan harjoitustesi tulosta milloin vain! Mittaustulokset: kokonaispaino, kehon rasvaton massa, lihasmassa, rasvakudoksen määrä, rasva%, kehon nesteet, painokontrollitavoite, lihastasapaino (kädet, jalat, keskivartalo), raajojen puolierot, vyötärö/lantiosuhde, segmentaalinen lihasjakauma, perusaineenvaihdunta, kehon painoindeksi, kehon solupaino ja viskeraalirasvan taso. Varaukset mittauksiin vastaanotosta, kiitos. Hinnat: jäsenet 20€, muut asiakkaat 25€, ulkopuoliset 39€.

HIERONTAAN TULIJAT huomio!  jos olet ensimmäistä kertaa tulossa hierojan vastaanotolle, löydät hierontasivulta kyselylomakkeen joka tulisi täyttää ja tuoda mukana hierojalle. Lomakkeita löytyy myös vastaanotostamme pallotuolien luona olevalta pöydältä, jos et saa kotona tulostettua! Muistathan varautua käteismaksuun sillä hierojamme toimivat omalla toiminimellä. Sarjakortit voi lunastaa pankkisiirrolla.

 

 

FitnesSpa Mediassa?

http://www.vauva.fi/artikkeli/perhe/satujumppa_kotona_lue_ohjeet

https://www.yrittajat.fi/sites/default/files/migrated_documents/pro4_2014_0.pdf

http://blogi.keuda.fi/voiko-tyopaikalla-oppiminen-edeta-tanssien/

http://www.keski-uusimaa.fi/artikkeli/245986-hyva-kuntosali-tuntuu-omalta-kodilta

http://www.demiaulos.com/2016/11/jalat-irti-maasta-ja-liikkeelle.html

http://www.demiaulos.com/2014/09/mina-vihaan-liikuntaa.html

http://fitnet.fi/blog/luisaq/treenia-tavoitteita-ja-epaonnistumisia-futarista-tankoapinaksi/