09 24 24 328

Urheiluhieronta/klassinen hieronta/triggerpistehoito/faskiakäsittely/kinesioteippaus

Säännöllinen harjoittelu kuormittaa lihaksia, niveliä ja nivelsiteitä sekä asettaa kehon toiminnoille erityisvaatimuksia. Hieronnalla voidaan nopeuttaa palautumista sekä myös ennaltaehkäistä vammojen syntyä lisäämällä lihasten ja jänteiden elastisuutta. Hieronta myös vilkastuttaa lymfa- ja pintaverenkiertoa. Hieronnan kovuutta voit säätää itse kertomalla hierojalle millaisesta hieronnasta pidät. Urheiluhierojamme on ammattilainen, joka taitaa sekä syväkudos- etä klassisen hieronnan, faskiakäsittelyn ja triggerpistehoidon. Triggerpiste on lihakseen muodostunut paikallinen kipupiste ja noin 75% kroonisista kivuista johtuu ainakin osittain triggerpisteiden aiheuttamista kipu-ja säteilyoireista. Triggerpisteet voivat myös vaikuttaa autonomisiin toimintoihin kuten ruoansulatukseen, verenkiertoon, hieneritykseen, tasapainoaistiin ja näköaistiin. Faskia-käsittelyn näkökulmana on lihasketjujen muodostama kokonaisuus kehossamme. Faskia-käsittelyn tavoitteena on parantaa koko kehon liikkuvuutta ja saattaa keho symmetriseen asentoon hoitamalla lyhentyneitä tai jännittyneitä lihasketjuja. Hoidon avulla lihasten ympärillä ja välissä olevat sidekudoskalvot saadaan joustavammiksi.

Hieronta 30 min, 45 min, 60 min ja 90 min hoitokertoina. Hierojamme urheiluhieroja Jose Arban (urheiluhieronta ja triggerpistekäsittely) ja koulutettu hieroja Maria Järvensivu (klassinen hieronta, faskiakäsittely ja kinesioteippaus) ovat ammattilaisia, jotka saavat lihaksesi sulamaan! Huomioithan, että he toimivat omilla toiminimillä, joten maksut tulee hoitaa suoraan heidän kanssaan, kiitos.

Varaukset joko vastaanotosta (09 24 24 328 tai sposti info@fitnesspa.fi) tai tekstiviestillä Jose Arban 050 442 6507 tai Maria Järvensivu 044 056 8224. Tässä linkki Marian verkkosivuille Hieronta & Hyvinvointi Muusa

Raskaushieronta odottaville äideille

Hoito on suunniteltu raskaana oleville ja synnyttäneille. Hieronnassa käytetään erikoisvalmisteisia tyynyjä, joiden avulla saadaan miellyttävä asento (kylki tai päinmakuu) vaikka raskaus olisi pitkälläkin. Ihana 75 min, jonka aikana lihaskireys laukeaa ja rentoudut täysin. Hierojamme on ensimmäisiä Suomessa, joka on saanut koulutuksen tähän erikoishierontaan.
Hierontaterapian hyödyt: vähentää turvotusta, korkeaa verenpainetta, ehkäisee suonikohjujen syntymistä sekä lisää veren ja lymfan kiertoa. Helpottaa hormonaalisten, hengityksen, ruuansulatuksen, virtsarakon ja muiden raskauden aikaisten fysikaalisten muutoksien tuomia ongelmia. Auttaa parantamaan vauvan hyvänoloa ja edistää äidin vaistojen kehittymistä. Nopeuttaa synnytyksen jälkeistä palautumista, mm. vatsan ja muiden kehonosien palautumista, edistää keisarinleikkauksesta palautumista ja vähentää lihasjännitystä.

Varaukset Laura Karisto 0400 613 034 (jätä tekstiviesti jos et saa kiinni soittamalla)

Hot Stones kuumakivihieronta

Hot Stones -kiviterapia poistaa stressiä, rentouttaa lihaksia ja neutraloi negatiivista energiaa. Hot Stone Massage -kivillä voidaan lisätä lymfa – ja verenkiertoa, poistaa lihaskovettumia ja saada välitön hyvänolon tunne kehossa kokonaisvaltaisesti. Kivet ovat erittäin mineraalipitoisia, ja siitä johtuen ne varastoivat lämpöä omalla ainutlaatuisella tavalla. Hot Stones -kivet eivät pelkästään rentouta lihaksia vapauttamalla lämpöä, ne myös lisäävät kehon aineenvaihduntaa ja energiavirtoja.
Tämä käsittely on koko vartalon puolentoista tunnin hemmotteluhetki. Päästä varpaisiin lämpimillä kivillä hierontaa käyttäen orgaanista yrttiöljyä. Tämä hoito on yksi suositummista lahjaideoista. Hoidon kesto 90 min.

Varaukset vastaanotosta (09) 24 24 328, info@fitnesspa.fi tai tekstiviestillä 050 320 8002.

 

 

Tulosta esitietolomake ohessa olevan linkin kautta ja täytä valmiiksi ennen saapumista vastaanotolle
ESITIETOLOMAKE HIERONTAAN