09 24 24 328

Hieronta/kinesioteippaus

Säännöllinen harjoittelu kuormittaa lihaksia, niveliä ja nivelsiteitä sekä asettaa kehon toiminnoille erityisvaatimuksia. Hieronnalla voidaan nopeuttaa palautumista sekä myös ennaltaehkäistä vammojen syntyä lisäämällä lihasten ja jänteiden elastisuutta. Hieronta myös vilkastuttaa lymfa- ja pintaverenkiertoa. Hieronnan kovuutta voit säätää itse kertomalla hierojalle millaisesta hieronnasta pidät.

Kinesioteippauksen on kehittänyt Japanilainen kiropraktikko Kenzo Kase 1970- luvulla. Kinesioteippausta käytetään, kun halutaan vähentää kipua ja parantaa liikkuvuutta. Teippauksella tuetaan elimistön omaa parantamisprosessia mm. verenkierto- ja lymfajärjestelmän sekä neurofysiologisten tekijöiden kautta. Kinesioteippausta voidaan käyttää laajalla alueella, se on nopea tehdä ja helppo käyttää. Vaikutusmekanismit riippuvat siitä mitä teippaustekniikkaa käytetään.

FitnesSpassa palvelee viikosta 49 alkaen koulutettu hieroja Mea Kosonen (klassinen ja urheiluhieronta, kinesioteippaus, triggerpistekäsittely, fysikaaliset lämpö- ja kylmähoidot, kivunhoito/tens (transkutaaninen sähköinen hermostimulaatio), nivelkäsittely (nivelten liikkuvuutta lisäävät tekniikat). Huomioithan, että Mea toimii omalla toiminimellä, joten maksu tulee hoitaa suoraan hänen kanssaan. Varaukset Mean kautta suoraan sähköpostitse meakatarinatmi@hotmail.com, tai puhelimitse +358 50 3033720.

 Hinnasto:

30min 30€, 45min 40€, 60min 50€, 75min 60€, 90min 75€
5x45min 180€
5x60min 220€
Akuutin kivun hoito/tens 20€
Kinesioteippaus hieronnan yhteydessä +5€, ilman hierontaa 15€
Lahjakortti haluamalle summalle voimassa 6kk
Eläkeläiset ja opiskelijat -10%
Kaikista yli 60min hieronnoista saa leiman ja kymmenes leima oikeuttaa 60min hierontaan veloituksetta.