09 24 24 328

Hieronta/kinesioteippaus

Säännöllinen harjoittelu kuormittaa lihaksia, niveliä ja nivelsiteitä sekä asettaa kehon toiminnoille erityisvaatimuksia. Hieronnalla voidaan nopeuttaa palautumista sekä myös ennaltaehkäistä vammojen syntyä lisäämällä lihasten ja jänteiden elastisuutta. Hieronta myös vilkastuttaa lymfa- ja pintaverenkiertoa. Hieronnan kovuutta voit säätää itse kertomalla hierojalle millaisesta hieronnasta pidät.

Kinesioteippauksen on kehittänyt Japanilainen kiropraktikko Kenzo Kase 1970- luvulla. Kinesioteippausta käytetään, kun halutaan vähentää kipua ja parantaa liikkuvuutta. Teippauksella tuetaan elimistön omaa parantamisprosessia mm. verenkierto- ja lymfajärjestelmän sekä neurofysiologisten tekijöiden kautta. Kinesioteippausta voidaan käyttää laajalla alueella, se on nopea tehdä ja helppo käyttää. Vaikutusmekanismit riippuvat siitä mitä teippaustekniikkaa käytetään.

FitnesSpassa palvelee koulutettu hieroja Pia Paavola (urheiluhieronta ja kinesioteippaus). Huomioithan, että hän toimii omalla toiminimellä, joten maksu tulee hoitaa suoraan Pian kanssa. Varaukset FitnesSpa:n vastaanoton kautta tai sähköpostitse info@fitnesspa.fi.

Pian hinnaston löydät hänen omilta kotisivuiltaan.