09 24 24 328

OIKEAAN AIKAAN – OIKEAAN PAIKKAAN

Etsitkö ravintolisiä (FitLine) jotka todella imeytyvät? Tai huippulaadukkaita kosmetiikkatuotteita (BeautyLine), jotka tukevat ihon uudistumisprosesseja?Fitline-ravintolisät ovat helppokäyttöisiä, juotavia ja vielä kaiken lisäksi hyvänmakuisia. Ne eivät sisällä synteettisiä vitamiineja tai kivennäisaineita. Makeutukseen käytetään kasviksien ja hedelmien omaa hedelmäsokeria tai steviaa.

Ravintolisät ovat valmistettu viimeisempien standardien mukaisesti ja niiden imeytyvyys on huippuluokkaa. (90-95%) Ravinteiden siirtokonsepti (NTC®) kuljettaa ravinteet sinne missä niitä eniten tarvitaan ja juuri silloin kun niitä tarvitaan, aina solutasolle asti. Ne vahvistavat paitsi vastustuskykyä, myös sydäntä ja verenkiertojärjestelmää. Sertifioidut valmistusmenetelmät takaavat tasaisen korkean laadun ja ehdottoman puhtauden ravintolisissä.

NGP® (ryhmävaikutteisia aineita sisältävät tuotteet) avulla ne ovat suunniteltu ja valmisteltu niin, että kaikissa valmisteissa on juuri ne vitamiinit ja kivennäisaineet, jotka tarvitsevat toisiaan imeytyäkseen parhaiten. Tuotteet ovat jauheita, jotka sekoitetaan veteen, jolloin ne imeytyvät todella tehokkaasti verrattuna esim. tabletteihin tai kapseleihin. Kaikki tuotteet ovat vesiliukoisia tai muutettu vesiliukoisiksi, jolloin et voi saada niitä elimistöösi liikaa.

GMP on tämän hetken nykyaikaisin laatu- ja puhtausstandardi, jolla taataan tuotteiden turvallisuus. Ravintolisävalmisteista vain noin 5 % toteuttaa tämän vapaaehtoisen tarkistuksen. FitLine-tuotteet on tämän taustan perusteella hyväksytty yli 40 maassa. Tuotteet valmistetaan Saksassa lääketehtaassa ja ne ovat Sveitsin vitamiini-instituutin sekä Kölnin valtuutetun doping-tutkimuslaboratorion jatkuvan vapaaehtoisen valvonnan alla.

FitLinen Soluenergia = Optimaalisetti (PowerCocktail + Restorate) varmistaa tärkeiden vitamiinien, kivennäisten ja hivenaineiden päivittäisen saannin. Optimaalisetti vahvistaa elimiston omia torjuntamekanismeja:

  • edistää keskittymis- ja suorituskykyä
  • optimoi hiusten, kynsien hampaiden ja ihon terveyttä ja kauneutta
  • antaa syvän ja virkistävän unen
  • huolehtii luuston ja lihaksiston kunnosta
  • huolehtii sydämen ja aivojen toiminnasta, verenkierrosta
  • normalisoi verensokeritasapainoa
  • vahvistaa hermoja ja psyykkistä kuntoa, muistia
  • edesauttaa tervettä ruoansulatusta, painonhallintaa
  • ehkäisee turvotuksia
  • torjuu allergioita, suolisto-ongelmia, tulehduksia, särkyjä

Tuotesarjaan kuuluu myös kattava kokonaisuus erityistarpeisiin (urheilu, nivelvaivat, lapset, sydänvaivat ym). Treenaajille suosittelemmeOptimaalisetin lisäksi Activize Oxyplus. Varttuneimmille ladyilleOptimaalisetin lisäksi Omega 3+E sekä Q10-tipat (tai yhdistettynä Sydänduo). Kovaa treenaavalle Optimaalisetin lisäksi Activice Oxyplus, Aminohappokapselit sekä Omega 3+E-tipat. PainonpudottajalleOptimaalisetin lisäksi Omega 3+E ja Aminohappokapselit.Temppuilevalle vatsalle Opimaalisetin lisäksi Pro-B-4 kiinteä jogurtti (muista myös valistusastia). Nivelvaivoihin (myös välilevy) Nivelkunto, Restorate js Omega 3+E.

Tilaamaan pääset suoraan tästä linkistä sekä Fitline että BeautyLine-tuotteita ( johtaa sinut PM International verkkokauppaan). Jos päädyt kestotilaajaksi, kysy Annuskilta ohjeita niin rekisteröimme sinut suoraan tukkukäyttäjäksi! Huom! CellRESET asiakkaat, Annuski konsultoi ennen tilauksen tekemistä!

 

 

cellRESET – PUHDISTU, VIRKISTY & HOIKISTU 

CellReset on alun perin astronauteille suunniteltu ravitsemusohjelma, jonka tarkoituksena on ollut tasapainottaa astronauttien hormonitoiminnot sekä optimoida heidän terveydentilansa. Lääkärit ja tutkijat ovat jatkokehittäneet ohjelmasta kuluttajille soveltuvan version. Tälläkin hetkellä yli 200 tutkittavaa, lääkäreitä ja asiantuntijoita tekee töitä kuurin parissa.

Kenelle?

Sinulle, joka haluat puhdistua myrkyistä ja kuonasta, lääkejäämistä ja muista elimistöön kertyneistä haitta-aineista. Sinulle, joka haluat käynnistää uudelleen aineenvaihduntasi ja hormonitoimintasi. Sinulle, joka olet yrittänyt pudottaa painoa, mutta mikään ei tunnu auttavan. Sinulle, jonka elimistö oireilee ruoka-aineyliherkkyyksillä, iho-oireilla, allergioilla tai astmalla. Sinulle, joka haluat todellisen sisäisen puhdistumisen ja tunnet tarvitsevasi sitä. Sinulle, jonka suolisto oireilee ja aineenvaihdunta on jumissa. Sinulle, joka haet sileämpää ja heleämpää ihoa sekä apua selluliittiin. Sinulle, joka haet kevyttä oloa ja virkeyttä koko päiväksi. Sinulle, jolla on alipainoa, koska kehosi ei hyödynnä syömääsi ruokaa. Teille, jotka suunnittelette lasten hankintaa. 

Terveyteen vaikuttavien tekijöiden taustalla ovat hormonit, joita on yli 150 erilaista ihmisen kehossa. Hormoneista tärkeimpiä ovat DHEA ja pregnenoloni. CellReset toimii hormonidieetin tavoin tasapainottaen DHEA:n ja Pregnenolonin toimintaa, ja puhdistaen mm. insuliinireseptoreiden päät. Valtaosalla aikuisista insuliinin tuotanto on jossain määrin epätasapainossa. CellReset tähtää yhtäaikaisesti painonpudotukseen ja hormonitoimintojen tasapainottumiseen poistamalla kehosta liikaa happamuutta, joka on syypäänä moniin oireisiin ja sairauksiin. Pääpainona on siis todellinen puhdistuminen niin insuliiniresepetoreiden kuin suolistonkin suhteen!CellReset ohjelman kesto on 28 päivää ja jatkuu sen jälkeen optimoinnilla, joka takaa tuloksen jatkumisen ja ylläpidon. Ohjelma käsittää tarkat ruokavalio-ohjeet, patentoidut, luonnonmukaiset ja tehokkaasti imeytyvät ravintolisät, valmentajasi opastuksen ja seurannan. Kuurin hinta määräytyy pelkästään tilattavien ravintolisien hinnasta. Kuurin valmennuksesta/sparrauksesta vastaa Annuski Arban. Kuurin voit aloittaa heti kun olet saanut kuurille kuuluvat tuotteet. Varaa aikasi vastaanotosta Annuskille niin hän kertoo lisää (konsultaatio on aina ilmainen)

Mitä kuurin aikana tapahtuu?

Kuurivaihe 1: 28-päivää, joka tehdään 3:sta eri syystä: terveys, puhdistuminen ja/tai ihannepainon saavuttaminen. Kuurivaiheen jälkeen kehon tärkeimmistä soluista on uusiutunut noin 1/3 ja huikeisiin 4-5 eri tavoitteisiin on jo päästy! Tavoitteet kuurivaiheesta: hormonit, aineenvaihdunta, metabolia, insuliinireseptoreiden puhdistus sekä CellReset eli solujen ”tehdasasetuksille” palautus.  28 päivän aikana noudat tarkkaan ruokavalio-ohjeita. Elimistön hyvinvoinnin tukena käytetään FitLinen laadukkaita ravintolisiä, josta kehosi saa kaiken tarvitsemansa. Oma valmentajasi toimii tarvittaessa tukenasi. Ensimmäisen viikon aikana ei suositella raskasta liikuntaa.

Kuurivaihe 2: 28 päivän jälkeen alkaa Optimointivaihe, jonka tarkoituksena on, että oppimasi asiat myös jäävät sinulle hyväksi rungoksi loppuelämän ruokailuusi. Optimointi- ja seuraava Lifestyle -vaihe on tärkeä, jotta et repsahda takaisin vanhoihin ruokatottumuksiisi. Viimeistään Optimointivaiheen alkaessa ole yhteydessä omaan Kehokuuri-valmentajaasi ja käykää yhdessä läpi sinulle sopiva optimaalinen ravitsemus lisätuotteineen. Optimointivaiheen päätyttyä noin 3/3 tärkeästä solukosta on saanut sinne kuuluvat ravinteet ja näin solut pystyvät jakautumaan entistä ehompina.

 

Siirry verkkokauppaan!Kosmetiikka


Ravintolisät