09 24 24 328

PAINONPUDOTUKSEN ERI MAHDOLLISUUDET

 

FITTI RYHMÄ (jos mielit aloittaa heti, kerää oma porukka ja painonpudotus on hauskaa)

8  viikon tiukka kurssi kohti kevyttä elämää! Sinä tarvitsen motivaation, meiltä saat kaiken muun. FITTI on suosittu, naisten oma painonhallintaryhmä. Näissä ryhmissä on pudotettu kiloja ja tiivistytty rytinällä. 8 viikon ajan saat personal trainereiden täyden tuen ja seuraavat työkalut muutokseen: inbody kehonkoostumusmittaus 2 kpl, luotettavat Slanka VLCD tuotteet alkustarttiin (viikon paketti voit käyttää kevennykseen tai paastoon), ravinto-ohjeistus, viikottainen liikuntasuunnitelma, ryhmätapaamiset 3 x, oma suljettu facebook-ryhmä, harjoitusohjelmat kuntosalille, oma materiaalikansio, yhteydenpito valmentajiin viikoittain sähköpostilla.  Valmentajina toimivat Annuski Arban ja Nora Kastari. Hinta/ hlö riippuen ryhmän koosta. Ilmoittautuminen tästä linkistä:  Ilmoittautuminen tai soita (09) 24 24 328.

FITTI JATKORYHMÄ (syksy 2018)

Sinulle, joka olet joskus käynyt Fitti ’alkeiskurssin’ ja tarvitset nyt ryhtiä ja ryhmätsemppiä. 8 viikon tiukka kurssi palautellessa vanhoja oppeja mieleen sekä oppiessa uutta. Sinulla on pohjatieto, meiltä saat lisämotivaatiota sekä opit joilla viedä treenejäsi eteenpäin ja kehittyä. 8 viikon ajan saat personalt trainereiden täyden tuen sekä seuraavat työkalut tehostamiseen: inbody 2 kpl, ruokapäiväkirjan palaute, ryhmätreenit 4 kpl, oma suljettu facebook-ryhmä, harjoitusohjelmat kuntosalille, yhteydenpito trainereihn sähköpostilla. Valmentajina toimivat rautaiset Annuski Arban ja Nora Kastari. Kussin hinta/hlö on 169€ (ei sisällä kuntosalikorttia) Ilmoittaudu joko tästä linkistä Ilmoittautuminen tai (09) 24 24 328.