09 24 24 328

PAINONPUDOTUS SLANKA-TUOTTEIDEN AVULLA ITSENÄISESTI

Painonpudotus – ja hallinta ovat haasteita, joista selviät voittajana Slanka- tuotteiden avulla!

VLDC eli niukkaenergiset ruotsalaiset Slanka tuotteet takaavat nopean mutta todella turvallisen painon pudotuksen! Voit käyttää näitä myös 5:2 pätkäpaastoon.

Slanka on markkinoiden ensimmäinen VLCD-tuote, joka ei sisällä lisättyä aspartaamia, gluteenia tai soijajauhoa. Sen tuotannossa ei käytetä pähkinöitä. Saatavilla on myös laktoositon tuotevalikoima. Valmistus tapahtuu Ruotsissa korkeimpien laatu- ja makuvaatimusten mukaan. Slankan tuotteet valmistetaan elintarvikkeiden korkeimman laatutakuun, BRC-sertifioinnin (Global standard) A-luokan mukaan.

Tuotteissa on upea määrä eri makuja niin pirtelöitä (vanilja, mansikka, suklaa, minttusuklaa, capuccino, tropical, sitrus, appelsiinisuklaa) kuin keittojakin (kana-, viher-, thaikeitto). Valikoimasta löytyy myös vanukkaita (suklaa ja mangokookos) ja patukoita (toffeesuklaa, minttusuklaa). Slanka tuotteita käytetään myös sairaaloissa eli kyse on todella tutkitusta sekä turvallisesta tuotteesta.

Hinnat: pussit (pirtelöt, keitot, vanukkaat) 3,40€/kpl, 6 kpl/pkt 19€, 24 kpl/4 pkt 69€. Pakettien sisällön saa valita eli täyttää eri makuisilla tuotteilla.

Slanka Deli Diet sopii sinulle, jos tahdot

– tiivistyä ja pudottaa rasvamassa ilman lihasmassan katoa
– nauttia hyvistä aterioista stressaavissa olosuhteissa
– noudattaa 5:2-diettiä
– nauttia sopiva välipala ennen treenejä ja palauttava juoma jälkeen treenien
– nauttia monipuolisista ravintoaineista
– käyttää allergikoille sopivaa ruokaa
– noudattaa terveitä elämäntapoja (yhden aterian koostumus on TÄYDELLINEN)
– yksinkertaistaa arkiruokailuasi
– nauttia laajasta valikoimasta herkullisia ja täyttäviä makuja!

TULE TUTUSTUMAAN, saat mukaasi ohjekirjasen jonka avulla pääset helposti alkuun!

Tieteellinen tutkimus Slanka VLCD:stä. Tutkimusta johti dosentti Henrik Forssell ja lääkäri Erik Norén Blekingesjukhuset-sairaalasta. Julkaistu Nutrition Journal -julkaisussa.