09 24 24 328

PAINONPUDOTUS SLANKA-TUOTTEIDEN AVULLA ITSENÄISESTI

Painonpudotus – ja hallinta ovat haasteita, joista selviät voittajana Slanka- tuotteiden avulla!

VLDC eli niukkaenergiset ruotsalaiset Slanka tuotteet takaavat nopean mutta todella turvallisen painon pudotuksen! Voit käyttää näitä myös 5:2 pätkäpaastoon.

Slanka on markkinoiden ensimmäinen VLCD-tuote, joka ei sisällä lisättyä aspartaamia, gluteenia tai soijajauhoa. Sen tuotannossa ei käytetä pähkinöitä. Saatavilla on myös laktoositon tuotevalikoima. Valmistus tapahtuu Ruotsissa korkeimpien laatu- ja makuvaatimusten mukaan. Slankan tuotteet valmistetaan elintarvikkeiden korkeimman laatutakuun, BRC-sertifioinnin (Global standard) A-luokan mukaan.

Tuotteissa on upea määrä eri makuja niin pirtelöitä (vanilja, mansikka, suklaa, minttusuklaa, capuccino, tropical, sitrus, appelsiinisuklaa) kuin keittojakin (kana-, viher-, thaikeitto). Valikoimasta löytyy myös vanukkaita (suklaa ja mangokookos) ja patukoita (toffeesuklaa, minttusuklaa). Slanka tuotteita käytetään myös sairaaloissa eli kyse on todella tutkitusta sekä turvallisesta tuotteesta.

Tuotteita pääset ostamaan vastaanoton ollessa auki (ma 13-20, ti 15-19, ke-to 15-20 ja pe 11-17).

Hinnat: pussit (pirtelöt, keitot, vanukkaat) 3,40€/kpl, 6 kpl/pkt 19€, 24 kpl/4 pkt 69€. Pakettien sisällön saa valita eli täyttää eri makuisilla tuotteilla. Ateriankorvikepatukat: 3,80€/ kpl, 6 kpl 20€, 10 kpl 35€

Slanka Deli Diet sopii sinulle, jos tahdot

– tiivistyä ja pudottaa rasvamassa ilman lihasmassan katoa
– nauttia hyvistä aterioista stressaavissa olosuhteissa
– noudattaa 5:2-diettiä
– nauttia sopiva välipala ennen treenejä ja palauttava juoma jälkeen treenien
– nauttia monipuolisista ravintoaineista
– käyttää allergikoille sopivaa ruokaa
– noudattaa terveitä elämäntapoja (yhden aterian koostumus on TÄYDELLINEN)
– yksinkertaistaa arkiruokailuasi
– nauttia laajasta valikoimasta herkullisia ja täyttäviä makuja!

TULE TUTUSTUMAAN, saat mukaasi ohjekirjasen jonka avulla pääset helposti alkuun!

Tieteellinen tutkimus Slanka VLCD:stä. Tutkimusta johti dosentti Henrik Forssell ja lääkäri Erik Norén Blekingesjukhuset-sairaalasta. Julkaistu Nutrition Journal -julkaisussa.