09 24 24 328

SUIHKURUSKETUS

on turvallinen ja tehokas tapa ruskettua. Supersunic suihkurusketusaineemme on testattu lääketieteellisesti (iho, silmä ja hengitys) ja ovat 100% turvallisia käyttää. JOS SINULLA ON TÄRKEÄ TAPAHTUMA ESIM. HÄÄT/TANSSIAISET NIIN MUISTA KÄYDÄ RUSKETUKSESSA 2-3 PÄIVÄÄ ENNEN TAPAHTUMAA EI SIIS EDELLISENÄ PÄIVÄNÄ!

Yhä enemmän tiedostetaan UV-säteiden haitallisuus ja säteiden aiheuttamat vauriot ovat kiistämättömiä. Suihkurusketus sopii kaikille ihotyypeille ja myös niille jotka eivät rusketu tai halua oleilla ulkona auringossa.

Suihku tulee iholle kevyenä sumuna eikä väriaine leviä laajalle ympäristöön. Sumutustekniikka takaa tasaisen lopputuloksen. Suihkutusjälki on luonnollinen ja asiakkaalla on miellyttävä tunne suihkutuksen aikana. Kokovartalosuihkutukseen menee aikaa noin 15 min ja ihon kuivumiseen noin 10 min jonka jälkeen voi pukeutua. Rusketusprosessi alkaa kahden tunnin kuluessa.

Rusketus kestää iholla viikosta kahteen. Sävyn ylläpitämiseksi suositellaan rusketussuihkua n. 2 viikon välein. Sävyn ylläpitoon voit myös valita kotihoitotuotteen. Suihkurusketus ei estä ihon ruskettumista mutta muistathan ettei se myöskään suojaa ihoa palamiselta eli suihkurusketus ei tuo ihoon suojaa. Siis käytä edelleen aurinkovoidetta pigmenttisi mukaan jos otat aurinkoa.

OHJEET ENNEN SUIHKURUSKETUKSEEN TULOA – LUE HUOLELLA

1. Kuori iho mielellään edellisenä iltana. Kuori huolellisesti mm. polvet, kynärpäät ja decolletee.

2. Kuori iho jokaisen rusketuskäsittelyn välissä, jotta rusketus olisi mahdollisimman tasainen.

3. Tee mahdolliset karvanpoistot edellisenä päivänä, säärikarvat, bikiniraja ja kainalot (vähintään 6 tuntia) ennen rusketushoitoa. Vahaus/sokerointi tulisi tehdä vähintään 12 tuntia aikaisemmin.

4. Älä kosteuta ihoa vähintään 4 tuntia ennen rusketushoitoa. HUOMIO ettei kosteusvoide jätä kalvoa ihollesi esim. tuotteet, jotka tarkoitettu atooppisen ihon hoitoon! Kosteusvoiteet voivat estää rusketusainetta imeytymästä ihoon. Kosteutukseen voit käyttää Epibrons -tuotetta, joka tehostaa suihkurusketuksen tulosta. Suosittelemme suihkussa käyntiä kuntosalillamme ennen suihkurusketusta, jotta iho olisi mahdollisimman puhdas. Älä myöskään laita deodoranttia ennen suihkurusketukseen tulemista.

5. Poista meikki, parfyymit ja deodorantti ennen käsittelyä öljyttömällä puhdistusaineella parhaan mahdollisen rusketuksen saavuttamiseksi. Poista myös kaikki korut.

6. Suihkurusketuksen jälkeen pukeudu tummiin, väljiin vaatteisiin. Rusketusaine lähtee suuremmista osista vaatteita, mutta kosmeettinen väriaine voi joissakin tapauksissa aiheuttaa värin lopullista värjäytymistä vaatteessa. Älä käytä villaa, nailon tai silkkivaatteita rusketushoidon jälkeen vähintään 8 tuntiin, koska rusketusaine voi reagoida näissä materiaaleissa ja tahrata niitä.

7. Suihkurusketuksessa ollaan alasti tai varaa mukaasi sellaiset string-malliset alushousut, jotka saavat värjäytyä. Väri lähtee yleensä vaatteista pesussa pois.