09 24 24 328

PAKETTIHOIDOT

SELLULIITTI-KIINTEYTYShoito aloitetaan Ultra Slim lihasstimulaattorilla, jolla saadaan aineenvaihdunta lihaksissa liikkeelle ja lisättyä rasva-aineenvaihduntaa kehossa. Tämän jälkeen siirrytään alipainehierontaan, joka vilkastuttaa lymfakiertoa ja lisää lihaspumpun toimintaa kudoksissa. Hoidon kesto vatsa-pakara-reisialueelle 70 min.

ULTRA hoito koostuu kolmesta tehokkaasta elementtistä: Ultra Slim lihasstimulaattori, alipainehieronta ja Mekaaninen Lymfa eli paineaaltohieronta. Aloitamme paine-aaltohieronnalla, jotta saamme lymfakanavat auki, sen jälkeen alipainehierontaa kupeilla, jolla virkistämme pintaverenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Lopuksi sykäykset rasva-aineenvaihdunnalle ja lihaksistolle Ultra Slimmillä. Suosittu hoito maailmalla myös filmitähtien keskuudessa! Huolla kehoasi kokonaiset 2 tuntia.

Ultrahoidon yhteyteen saat ilmaiseksi infrapunasaunakerran. Suosittelemme saunaa ennen hoitoa! Varaa sauna etukäteen hoidon yhteydessä. Muistathan, että saunaa varten tarvitsen litran vettä ja pyyhkeen jolla voit pyyhkiä hikeä. Saunominen kestää 30 min.

YKSITTÄISET HOIDOT

ULTRA SLIM LIHASSTIMULAATTORI Ultra Slim lihasstimulaattori -hoito kiinteyttää tehokkaasti pakarat, reidet ja vatsan. Lihasstimulaattori harjoituttaa tehokkaasti tiettyjä lihaksia, joten siitä on apua myös kuntoutuksessa sekä palauttavana harjoituksena kovan harjoituksen jälkeen. Hoidon kesto 30 min.

ALIPAINEHIERONTA rasvakertymiin ja heikkoon sidekudokseen. Alipainehieronta vilkastuttaa lymfakiertoa, verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. FitnesSpa:n alipainehieronta tehdään kupeilla käyttäen ns. slipstream tekniikkaa. Selluliittia kuvaa parhaiten turvonneet rasvasolut, koska aineenvaihdunnan kuona-aineet ovat jääneet näihin soluihin. Kuona-aineiden kuljettajana on lymfajärjestelmä, jonka toiminta (pumppaus) on hidastunut. Toinen tekijä selluliitin muodostumisessa on veltostunut sidekudos. Jotta lihaspumppu toimisi tehokkaasti, tarvitaan kiinteä sidekudos sillä tämä kudos antaa pumpun tarvitseman vastapaineen. Jos sidekudos on veltto, vastapainetta ei muodostu ja seurauksena on selluliitti. Tällaista selluliittia ei voi poistaa pelkästään liikuntaa lisäämällä. Slipstreamin luoman ulkoisen paineen ja alipaineen avulla lihaspumppu saadaan suorittamaan tärkeää tehtäväänsä lymfajärjestelmässä. Hoidot 30 min, 45 min tai yhdistettynä toiseen hoitoon.

PAINEAALTOHIERONTA eli mekaaninen lymfa Mekaaninen lymfa lisää imuneste- ja laskimoverenkiertoa. Hoito vähentää turvotusta ja rentouttaa. Kun tähän hoitoon lisätään bodywrapping eli kiinteyttävä öljy kääreineen, on se tehokas apu myös selluliitin hoitoon. Hoidon kesto 60 min.