050 46 81 756

RYHMÄLIIKUNTA

Lataa tästä oma lukkari!

Ryhmäliikuntakalenteri KESÄ 2023

Ryhmäliikuntakalenteri KESÄ 2023 osa 2

 Tunnit pidetään suuressa ryhmäliikuntasalissa ja virtuaalispinningstudiossa . MUISTA seurata ilmoitustaulua, somea tai nettisivujemme Ajankohtaista -osiota mahdollisista tuntimuutoksista, kiitos! Tunteja voit halutessasi varata etukäteen nettivarauksen kautta mutta tämä ei ole pakollista! Ilmoitamme kuitenkin mahdollisista tuntimuutoksista etukäteen paikan varanneille henk.koht. sähköpostitse.

LIHASKUNTOA & VAUHTIA

AEROBIC – siis todellakin, vanha kunnon Aerobic! Aerobicistä löytyy vauhdikasta pidempään kestävää askellusta lihaskuntoa unohtamatta! Tunti tauolla.

BODYWEIGHT on koko kehon lihaskuntotunti oman kehon painolla tehtynä. Tämä tunti on sinulle joka haluat oppia miten treenata lihakset tuntuvaksi ilman lisäpainoja! Tunti tauolla.

CORE on nimensä mukaisesti keskivartaloon keskittyvä tunti, jolla käydään läpi niin syviä kuin pinnallisia ryhtiin vaikuttavia lihaksia koko keskivartalon aueelta. Core -tunti sopii kaikentasoisille treenaajille, jotka haluavat saada vahvan ja ryhdikkään keskivartalon kannatuksen.

DANCEMIX – voiko aamusi paremmin alkaa kuin tällä hauskalla tunnilla? Tämä tunti pitää sisällään erilaisia tanssilajeja, joiden kuvioissa kaikki pysyvät mukana.

HYVÄÄ HUOMENTA on rauhallinen ja helppo tunti, joka sopii vanhemmallekin liikkujalle. Tunti alkaa lämpöä hakien sekä liikkuvuus- ja tasapaino -osiolla. Tunnilla harjoitetaan kehon lihaksia monipuolisesti. Monipuolista treeniä koko keholle turvallisella tekniikalla. Loppuun ihanat pidemmät venytykset joiden avulla mielikin rentoutuu. Tunti tauolla.

KAHVAKUULA on tunti jossa nimensä mukaisesti käytetään välineenä kahvakuulaa. Tunti koostuu monipuolisesta toiminnallista lihaskuntoharjoittelusta jossa myös takuulla syke nousee. Tämä tunti on sinulle, joka kaipaat hauskaa menoa ja vaihtelua perus lihaskuntotuntiin.

LADYBATTLE on FitnesSpan yksi uusimmista vierailevista tunneista, joka ei jätä ketään kylmäksi! 45 min tehokasta treeniaikaa, jonka aikana käydään läpi nyrkkeilysarjoja sekä lihaskuntoa oman kehon painolla. Hauskaa ja tehokasta!

LADYCROSS pienryhmä – toiminnallisen treenin ja itsensä ylittämisen multihuipentuma! Tällä tunnilla kirität itsesi lisäksi myös pariasi, tarkoituksena tähdätä huippusuoritukseen ja kerätä eniten kierroksia. Ladycross on toiminnallista harjoittelua, joka suoritetaan aina aikaa vastaan erilaisilla työ -osiolla, sisältäen alkulämmittelyn ja loppuverryttelyn. Tunti sopii enemmän treenanneille.

LET’S DANCE on on hauska ja helppo tanssitunti, joka aloittaa päivän mitä mukavimmalla tavalla!

MUOKKAUS on lihaskuntotunti, jossa käydään koko keho läpi omalla painolla tai painoja käyttäen (käsipainot, kahvakuula, kuminauha). Tunti sopii kaiken tasoisille liikkujille.

POWER – Hieman enemmän painoja ja salimainen fiilis! Tämä tunti on sinulle, joka haluat keskittyä enemmän tekniikkaan ja rauhassa tekemiseen ryhmäliikuntatunnillakin. Tunnilla käydään läpi isot lihasryhmät supersarjoina, eli kaksi liikettä aina putkeen, joten hikikään ei varmasti jää saapumatta ja lihakset joutuvat todentotta töihin! Alkulämmittelynä liikkuvuutta ja valmistelevaa liikettä treeniin. . 

SPINNING PK– on peruskestävyys sisäpyöräilytunti, joka sopii kaiken tasoisille kuntoilijoille. Tunnin aikana on erilaisia työosioita kevyillä ja kovemmilla vastuksilla aina ylämäkipyöräilyyn saakka. Tunnin alussa käydään aina pyörän säädöt läpi, jotta kaikki pääsevät polkemaan turvallisesti. Tunti sopii hyvin esimerkiksi treenin alkulämmittelyyn!

SPINNING VK– on vauhtikestävyys sisäpyöräilytunti, joka sopii hieman kokeneemmalle polkijalle. Tunnin aikana on erilaisia työosioita  kovemmilla vastuksilla aina ylämäkipyöräilyyn saakka. Tunnin alussa käydään aina pyörän säädöt läpi, jotta kaikki pääsevät polkemaan turvallisesti. Hikitakuu!

SPIN&STRENGTH on hauska yhdistelmä spinningiä ja lihaskuntoa! Tunnilla poljetaan noin 30 min, ja loput ajasta käytetään lihaskuntotyöhön omaa kehoa tai pieniä käsipainoja käyttäen! Tunti sopii kaiken tasoisille treenaajille! Tämä tunti on vieraileva tunti.

SYKE -tunti on korkeasykkeinen 45 min intervalliharjoitus alku- ja loppuverryttelyineen. Tunti muodostuu erilaisista työosioista, jotka todella nostavat ihanasti hien pintaan. Tunnilla käytetään käsipainoja, levytankoa sekä kahvakuulaa. Syke tauolla.

TOIMINNALLINEN KIERTOHARJOITTELU on koko kehon lihaskuntotunti jossa voit säädellä itse tunnin intensiivisyyttä valitsemalla isot painot tai tekemällä tunnin oman kehon painolla ja kepin kanssa. Alussa herätellään kehoa pienellä alkulämmittelyllä, jonka jälkeen lähdetään itse treeniin.ja  lähdetään haastamaan treeniä kierros kierrokselta. Liikkeet tapahtuvat omalla paikalla, mutta liikkeestä siirrytään heti toiseen kuten kiertoharjoittelussa. Hikitakuu! Liikkeissä yhdistyy voimaharjoittelu, liikkuvuus, nopeus sekä kehonhallinta, liikkeet ovat moninivelliikkeitä, jotka kuormittavat eri liikesuunnissa.

VAHVAKEHO on maailmalla jylläävään trendikkääseen PHA-treeniin pohjautuva tunti! PHA syntyy sanoista Peripheral Heart Action, eli tavoitteena on kuormittaa kehoa kokonaisvaltaisesti sykettä nostaen. PHA-treeni perustuu kolmen liikkeen patteriharjoituksille, joita tehdään yhteensä 2-5. Jokaista patteria tehdään kolme kierrosta muutaman sekunnin vaihdoilla, kunnon palautukset tehdään patterin vaihtuessa. Tämä tunti on sinulle, joka kaipaat kunnon lihaskuntoharjoittelua sykkeen nostatusta unohtamatta.

VATSAPAKARA
Tällä tunnilla ehdit syvällisesti paneutua vatsan, pakaran ja reisien seutuun. Tehokas lihaskuntotunti, jossa muokataan kyseistä aluetta eri kulmista ja ehditään syvemmälle lihaksiin kyseisellä alueella.

ZUMBA – vauhtia ja yhtä hymyä, sitä on tämä tunti pullollaan. Zumban teho perustuu intervalliharjoitukseen, jossa hitaat ja nopeat liikkeet vaihtelevat ja saavat hien pintaan. Zumbassa ei askelilla ole niin merkitystä, vaan riittää, että liikut musiikin mukana oman osaamisesi mukaan. Zumba-tunnilla ei rakenneta pitkiä askelsarjoja, vaan keskitytään tanssimiseen ja hauskanpitoon. Zumba-tunnin helppojen koreografioiden pohjana ovat pääasiassa latinalaistanssit. Vaikutteita otetaan tansseista kuten merengue, cumbia, reggaeton, salsa, hip hop, rumba, mambo, calypso, salsaton ja flamenco.

LIIKKUVUUS/KEHO&MIELI

FASCIAMETHOD on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä. FasciaMe-konseptissa yhdistyvät myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille, liikehallintaharjoittelu ja faskiakäsittely pallolla. Näkökulma on kuntouttava sisältäen harjoitteita yleisimpiin tuki- ja liikuntaelinoireisiin.  FasciaMe soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään tehokkaasti ja edistää hyvinvointiaan.

KEHONHUOLTO tunti alkaa rauhallisella lämmittelyllä jos siihen on tarvetta, jonka jälkeen siirrytään kehon kalvojen avaamiseen rullauksilla sekä venyttelyyn. Tarkoitus on pehmittää kehon pehmytkudoksia, parantaa verenkiertoa, aineenvaihduntaa ja hermotusta. Rullaus myös kehittää ja parantaa kehon mekaanista, sähköistä ja kemiallista viestintää. Tunti tauolla.

PILATES Pilates harjoittelu kehittää ryhtiä, voimaa, kehonhallintaa, liikkuvuutta sekä kehontietoisuutta ja koordinaatiokykyä. Harjoituksissa pyritään liikkeen tuottamiseen ’sisältä ulos’ (syvien lihasten aktivoiminen), fysiologisesti oikeisiin liikeratoihin ja syventämään hengitystä. Pilatestunnilla kehittämäsi kehontietoisuus auttaa monilla muilla tunneilla tekemään liikkeet oikein ja aktivoimaan ydintuen. Käytämme välillä myös välineitä kuten pilatespalloa, pilatesrengasta tai rullaa. LEMPEÄ PILATES on rauhallinen Pilates -tunti, joka sopii kaiken tasoisille ja ikäisille kuntoilijoille. 

PILATEKSEN introkurssi (kurssimuotoinen, aloituspäivät ajankohtaista sivulla)
Alkeiskurssilla käydään läpi pilateksen teoriaa, tukiasioita, hengitystä sekä perusliikkeitä. Alkeiskurssi sisältää 2 tuntia. Kurssien aikataulut löydät facebookista ja kuntosalin ilmoitustaululta. Kurssille on ilmoittauduttava (sähköpostitse tai netin kautta) Ilmoittautuminen on sitova jotta pääset kunnolla pilateksen maailmaan mukaan.

RANGAN HYVINVOINTI on nimensä mukaisesti tunti jonka päämääränä on saada hyvinvoiva ranka juuri sinulle. Ihmisen on luotu liikkumaan eteen, taakse ja molemmille sivuille eri liikesuunnista. Tunnilla käydäänkin sekä huoltavia että avaavia sekä lisäksi rankaa vahvistavia liikkeitä. Vieraileva tunti. Tunti tauolla.

SYVÄVENYTTELY on ihana tunnin mittainen venyttelytunti, jossa viivytään hieman pidempään avaavissa venytysasennoissa. Tällä tunnilla pääset huoltamaan niin kehoa kuin mieltäkin. Tunti tauolla.

TERVESELKÄ on selkärangan ja selän alueen hyvinvoinnin tunti. Tällä tunnilla parannetaan selkärangan liikkuvuutta ja vahvistetaan selän alueen lihaksistoa – tavoitteena terve ja hyvinvoiva selkä.

YINJOOGAon lempeä jooga muoto, jossa keskitytään venyttämään pois kehon ja mielen kireyksiä pitkäkestoisilla asanoilla (asennoilla). Yin-jooga sopii kaikille urheilijasta kuntoilijaan sillä se on todella helppo harjoitusmuoto. Yin-jooga parantaa kehon liikkuvuutta ja nestekiertoa sekä rentouttaa. Liikkeet kohdistuvat ensisijaisesti niveliin, jänteisiin, nivelsiteisiin ja sidekudokseen (faskiaan). Yin-joogan juuret ovatkin kiinalaisen lääketieteen ja taolaisen filosofian suunnalla eivätkä Intiassa kuten monet muut joogasuuntaukset.