050 46 81 756

MONIPUOLINEN KUNTOSALI

 

Kuntosali jakaantuu kolmeen osaan:

CARDIOalue, josta löydät erilaisia crossareita, pyöriä, juoksumattoja, porraskoneita, käsipyörä, soutulaitteita. Varmasti kaikille jotain joka sopii niin lämmittelyyn kuin monipuoliseen aerobiseen treeniin.

LAITEalue, jossa Technogymin uudet Selection Pro ja Pure Strenght laitteet sekä Tecan naisten mittoihin tehdyt painopakkalaitteet takaavat turvallisen ja tehokkaan treenin.

TOIMINNALLINENalue, josta löydät vapaat painot, tangot, kahvakuulat, hiekkasäkit, pallot sekä Jungle Sports – alueen (kehon omaa painoa hyödyntävä Liana-järjestelmä, joka tarjoaa ainutlaatuisen vaihtoehdon tehokkaaseen keskivartalo- ja funktionaaliseen harjoitteluun), kelkantyöntömaton sekä levypainolaitteet ja Wallball -seinän. Toiminnallisen alueen isolta liitutaululta löydät myös vaihtuvan pikatreenin, jolla hyvä buustata ja varioida omaa harjoitusta.