09 24 24 328

Elämäntaidon valmennus – Life Coaching – Mentaalivalmennus –

on ratkaisukeskeistä, käytännöllistä ja tulevaisuuteen suuntautuvaa työtä. Siinä hyödynnetään kognitiivistä käyttäytymistiedettä, ratkaisukeskeisyyttä ja positiivistä psygologiaa. Valmennus auttaa Sinua nauttimaan enemmän tämän hetkisestä elämästä ja löytämään tavoitteesi työssä, elämässä ja ihmissuhteissa.

Valmennuksen aikana luodaan suunnitelma,  jonka avulla pääset eteenpäin asettamissasi tavoitteissa valitsemillasi elämänalueilla. Valmentaja ei jaa neuvoja, vaan aktiivisen kuuntelun, kysymysten ja harjoitteiden avulla tukee sinua löytämään ja oivaltamaan itsellesi parhaimmat ratkaisut. Tavoitteena on siis yksilö, joka tuntee itseensä, tiedostaa tavoitteensa ja onnistuu saavuttamaan sen. Valmennus ei ole koskaan terapiaa vaan tulevaisuuteen suuntautuvaa työtä, joten se ei sovellu vaikeiden menneisyyden ongelmeien ratkaisuun.

Mentaalivalmennuksessa käy niin urheilijoita kuin elämänmuutosta janoavia henkilöitä. Alla muutamia kokemuksia valmennuksista:

” Valmennus antoi suunnan ja teki vuosien haaveilusta konkreettisen. Jokaisella tapaamisella oli oma aiheensa, joka tuki koko prosessia. Visualisoinnin, omien vahvuuksien tutkimisen ja arvojen läpikäynti loi pohjan, jonka varaan oli huomattavasti helpompi lähteä rakentamaan. Käytännönläheistä ja toimivaa valmennusta.” – Minttu Sahrman

”Pysähtyminen auttoi löytämään uusia tulokulmia, voimavaroja ja energianlähteitä arjen haasteisiin. Valmennus oli voimaannuttavaa ja arki muuttui rennommaksi, mahdollisuuksien täyteiseksi. Hieman pölyttyneet onnen avaimet löytyivät taskustani ja hohtavat nyt kuin helmet kaulallani.” – Elämän myrskyissä painopisteitään pohdiskeleva lady 46-vuotta

Valmentajana toimii MB Huippuvalmentaja Annuski Arban (MB Elämäntaidonvalmentaja 2018 ja MB Huippuvalmentaja 2019, opiskelee Enneagrammi-ohjaajaksi). Kysy rohkeasti lisää joko 0503208002 tai laita postia linkki lomakkeeseen kautta.

Valmennuksen hinta

  • 95€ / kerta (60-90 min)
  • 255€ /  3 kerran valmennuspaketti (45-90 min)
  • 390€ / 5 kerran valmennuspaketti (45-90 min)