050 46 81 756

YRITYSPALVELU

Me voimme auttaa yrityksenne tärkeintä voimavaraa, työntekijöitänne, voimaan hyvin ja jaksamaan töissä. Hyvä fyysinen kunto kulkee käsi kädessä psyykkisen hyvinvoinnin kanssa. Hyväkuntoinen työntekijä ei ole sairas, stressaantuu vähemmän, jopa työilmapiiri parannee, koska hyväkuntoiset työntekijät ovat paremmalla tuulella.

Ota yhteyttä info@fitnesspa.fi aiheeksi: yrityssopimus, niin keskustellaan, kuinka me voimme auttaa työntekijöidenne hyvinvoinnin edistämisessä. Ammattitaitoiset personal trainerimme voivat myös tulla teille paikan päälle treenauttamaan henkilökuntaanne. Teemme yrityksille myös InBody-mittauksia teidän omissa tiloissanne. Räätälöimme kaikki valmennukset yrityksesi tarpeiden ja resurssien mukaan.

INBODY mittaus on oiva keino motivoida terveellisempään ja liikunnallisempaan elämäntapaan. Tulemme tekemään mittauksia toimipisteeseenne. InBody- mittaus (Inbody570) antaa arvokasta ja luotettavaa tietoa: kokonaispaino, kehon rasvaton massa, lihasmassa, rasvakudoksen määrä, rasvaprosentti, kehon nesteet, luun mineraalimassa, viskeraalirasvan taso, raajojen puolierot, lihastasapaino (kädet, jalat ja keskivartalo), segmentaalinen lihasjakauma, perusaineenvaihdunta ja kehon solupaino.

Autamme myös mielellämme TYKY/Virkistyspäivän suunnittelussa. Liikuntakeskuksessamme on mahdollisuus järjestää laaja kirjo erilaisia tunteja esimerkiksi terveselkä, FasciaMethod, yinjooga, pilates, kehonhuolto, erilaiset lihaskuntotunnit sekä ILMAtunnit (kattoon kiinnitetyn kankaan avulla tehdään joogaa, temppuja, kehonhuoltoa, pilatesta….) sekä LUENTOJA kuten ravinto ym. terveyteen liittyvät aiheet.