050 46 81 756

Yrityksille

YRITYSPALVELU

Me voimme auttaa yrityksenne tärkeintä voimavaraa, työntekijöitänne, voimaan hyvin ja jaksamaan töissä. Hyvä fyysinen kunto kulkee käsi kädessä psyykkisen hyvinvoinnin kanssa. Hyväkuntoinen työntekijä ei ole sairas, stressaantuu vähemmän, jopa työilmapiiri parannee, koska hyväkuntoiset työntekijät ovat paremmalla tuulella.

Meillä on useita yrityssopimuksia, jotka on räätälöity kunkin yrityksen tarpeen ja resurssien mukaan. Ota yhteyttä info@fitnesspa.fi aiheeksi: yrityssopimus, niin keskustellaan, kuinka me voimme auttaa työntekijöidenne hyvinvoinnin edistämisessä. Ammattitaitoiset personal trainerimme voivat myös tulla teille paikan päälle treenauttamaan henkilökuntaanne. Teemme yrityksille myös InBody-mittauksia teidän omissa tiloissanne.

INBODY mittaus on oiva keino motivoida terveellisempään ja liikunnallisempaan elämäntapaan. Tulemme tekemään mittauksia toimipisteeseenne. InBody- mittaus (Inbody570) antaa arvokasta ja luotettavaa tietoa: kokonaispaino, kehon rasvaton massa, lihasmassa, rasvakudoksen määrä, rasvaprosentti, kehon nesteet, luun mineraalimassa, viskeraalirasvan taso, raajojen puolierot, lihastasapaino (kädet, jalat ja keskivartalo), segmentaalinen lihasjakauma, perusaineenvaihdunta ja kehon solupaino.

Autamme myös mielellämme TYKY/Virkistyspäivän suunnittelussa. Liikuntakeskuksessamme on mahdollisuus järjestää laaja kirjo erilaisia tunteja esimerkiksi terveselkä, kahvakuula, pilates, kehpnhuolto (esim. kalvorullaus, triggerpistehieronta), erilaiset lihaskuntotunnit sekä ILMAtunnit (kattoon kiinntetyn kankaan avulla tehdään joogaa, temppuja, kehonhuoltoa, pilatesta….) sekä LUENTOJA kuten ravinto ym. terveyteen liittyvät aiheet. Suosittu on myös painonhallintaryhmät jotka toimivat vaikka teidän omassa toimipisteessänne.