050 46 81 756

FitnesSpa valmennusta pyörittävät Aino ja Timi.

”Meidän valmennusfilosofia on lempeä, mutta asiakasta haastava. Haluamme että jokainen asiakas liikkuu omista lähtökohdistaan ja turvallisesti. Tavoitteena on toimiva ja hyvinvoiva keho, hyvää fiilistä unohtamatta. Meidän valmennus- ja treeniryhmiin jokainen on tervetullut aiemmasta taustastaan riippumatta. Haluamme että jokainen saa kokea liikkumisen ja onnistumisen ilon.”

   

TIMI MATARA-AHO on Trainer4you/EHFA personal trainer, Trainer4you kuntosalivalmentaja sekä hyvinvointivalmentaja. Timin vahvuus on ehdottomasti toiminnallinen treenaus, ja hän onkin lisäkouluttautunut toiminnallisen anatomian parissa Nordic Health Academyssa. Timin treeneissä näkyy vahva tietotaito ihmisten anatomiasta ja erilaisista tuki- ja liikuntaelin vammoista. Vapaa-ajalla Timin treenit painottuvat lihaskuntoharjoitteluun ja talvisin lumilautailuun sekä avantoon. Timi on myös intohimoinen ruuanlaittaja.

AINO MATARA-AHO on Trainer4you/EHFA personal trainer, Trainer4you ravintovalmentaja, kuntosalivalmentaja sekä hyvinvointivalmentaja, terveydenhoitaja AMK, sairaanhoitaja AMK. Ainon vahvuus on asiakkaiden kohtaaminen ja kannustava ote valmentajana. Lempeästä otteesta huolimatta Ainon treeneissä puristetaan aina jokaisesta asiakkaasta se paras irti, sillä parasta onkin nähdä asiakkaiden tunne siitä että ”mä pystyn tähän”. Vapaa-ajalla Ainon treenit painottuvat lihaskuntoharjoitteluun ja Tarmon kanssa harrastamiseen sekä talvella avannossa käymiseen ja lumilautailuun.