050 46 81 756

Paikallinen huippukylmähoito perustuu ihon pintasolujen termoshokkiin, joka saa aivot aktivoimaan elimistön puolustusjärjestelmän. Termoshokki on kehossa ilmenevä epänormaali olosuhde, jossa kehon pintalämpötila on laskettu paikallisesti 0°C – 4°C.

Kehon pintasolujen lämpötila lasketaan haluttuun 0°C – 4°C vain muutamissa kymmenissä sekunneissa, joka saa aikaan voimakkaan kipua poistavan vaikutuksen. Pidemmät hoitojaksot saavat aikaan syvempiä anti-inflammatorisia (tulehdusta poistavia) vaikutuksia.

Vasodilaatio (verisuonten laajeneminen) käynnistyy hoidon jälkeen, koska keho pyrkii luonnollisesti palauttamaan pintasolujen lämpötilan epänormaalista olosuhteesta normaaliin ja täten paikallinen verenkierto ja metabolia (aineenvaihdunta) kiihtyvät tuoden alueelle elintärkeitä hivenaineita ja entsyymejä.

Äärimmäinen kylmyys lyhytkestoisena on ainut turvallinen tapa tuottaa elimistössä kyseinen reaktio, ilman riskiä kudosvaurioista.

Huippukylmähoidon vaikutukset: nopeuttaa toipumista vammoista ja rasituksesta sekä lääketieteellisistä toimenpiteistä, luonnollinen vaihtoehto kipulääkitykselle ja kortisonipiikille, kroonisten kipujen ja niveltulehduksien lievitys, nopeuttaa lihasten palautumista ja parantaa liikkuvuutta, auttaa nyrjähdyksiin, venähdyksiin, auttaa useimpiin hartia-, niska- ja selkä- sekä pehmeän kudoksen kipuihin.

Varaa oma aikasi X°Cryo huippukylmähoitoon sähköpostitse info@fitnesspa.fi!