050 46 81 756

RUOKAVALIO

Oikein valitut ruoka-aineet, riittävä kalorinsaanti sekä ravintotiheä ruoka juuri sinun arkeesi koostettuna takaavat parhaimman jaksamisen, hyvät yöunet sekä tarvittaessa pudottavat painoa vireystasoa laskematta.
Yleinen ongelma varsinkin naisten keskuudessa on, että energiansaanti on liian alhainen, jolloin ilmenee ongelmia, kuten väsymys, päänsäryt tai jopa alakuloisuus. Monesti jo pelkästään ruokamäärien oikeanlaisella lisäämisellä saatetaan saavuttaa esimerkiksi painonpudotusta, tai saada treeni kulkemaan paljon kevyemmin kuin aikaisemmin.

Ruokavalion laadinta ammattilaisen avulla on vaivatonta. Saat itsellesi selkeät ohjeet joita noudattamalla sinulla on mahdollisuus tehdä muutoksia muutosta kaipaaville elämän osa-alueille.

Ota yhteyttä: info@fitnesspa.fi otsikolla Ruokavalio.