050 46 81 756

FITNESSPAN YRITTÄJÄT TIMI JA AINO

   

TIMI MATARA-AHO on Trainer4you/EHFA personal trainer, Trainer4you kuntosalivalmentaja sekä hyvinvointivalmentaja. Timin vahvuus on ehdottomasti toiminnallinen treenaus, ja Timin treeneissä näkyykin vahva tietotaito ihmisten anatomiasta ja erilaisista tuki- ja liikuntaelin vammoista. Vapaa-ajalla Timin treenit painottuvat lihaskuntoharjoitteluun ja talvisin lumilautailuun sekä avantoon. Timi on myös intohimoinen ruuanlaittaja.

AINO MATARA-AHO on Trainer4you/EHFA personal trainer, Trainer4you ravintovalmentaja, kuntosalivalmentaja sekä hyvinvointivalmentaja, terveydenhoitaja AMK, sairaanhoitaja AMK. Ainon vahvuus on asiakkaiden kohtaaminen ja kannustava ote valmentajana. Lempeästä otteesta huolimatta Ainon treeneissä puristetaan aina jokaisesta asiakkaasta se paras irti, sillä parasta onkin nähdä asiakkaiden tunne siitä että ”mä pystyn tähän”. Vapaa-ajalla Ainon treenit painottuvat lihaskuntoharjoitteluun ja Tarmon kanssa harrastamiseen sekä talvella avannossa käymiseen ja lumilautailuun.

PIENRYHMÄVALMENNUS

Toiminnallinen pienryhmä:
Toiminnallinen harjoittelu on monipuolista ja koko kehoa kuormittavaa, eikä siis ikinä tylsää treeniä! 
Toiminnallinen harjoittelu parantaa kehon kykyä liikkua ja toimia, nostaa fyysistä suorituskykyä, lisää voimaa erilaisissa liikemalleissa (vetäminen, työntäminen, kuorman liikuttaminen) sekä kehittää monipuolisesti kestävyyttä, lihaskuntoa, koordinaatiota ja monia muita osa-alueita kuten liikkuvuutta ja tasapainoa. 
 
Voima pienryhmä:
Voimantuotto on kaiken liikkumisen perusta.
Voima pienryhmä on tarkoitettu kehittämään maksimaalista ja submaksimaalista voimantuottoa.
Liikkeet valikoidaan isoista moninivelliikkeistä, mitkä vaativat koko keholta yhtäaikaista voimantuottoa. Voimaharjoittelu tutkitusti parantaa toimintakykyä, edistää aineenvaihduntaa, vahvistaa lihaksistoa ja luustoa sekä ennaltaehkäisee vammariskiä.
 
HIIT/Crosstraining pienryhmä:
Kovatehoinen, hengitys- ja verenkiertoelimistöä rasittava intervalliharjoitus. Tämä pienryhmä koostuu 2-3:sta n. 10-15min mittaisesta harjoitusosiosta pienvälineillä, mikä haastaa hengityselimistön äärimmilleen. Harjoitusosioiden välissä pidetään tauko jolloin syketasot laskevat. Kovatehoisen intervalliharjoittelun on tutkitusti huomattu parantavan kestävyyskuntoa sekä sokeriaineenvaihduntaa.
Pienryhmävalmennuksen aikataulut ja ryhmät löydät täältä.

YKSILÖ- JA DUOVALMENNUS

Fyysinen ja henkinen hyvinvointi kulkevat käsi kädessä, mitä Sinulle kuuluu? FitnesSpa:n ammattitaitoiset valmentajat luovat Sinulle sopivan harjoitusmenetelmän aikataulusi, kiinnostuksesi ja tavoitteesi mukaan sekä seuraavat kehitystäsi. Jokaisella on omat syynsä tulla valmennukseen, se voi olla vaikka fysioterapeutin lähete tai treenien monipuolistaminen ja intensiivisyys. Varaa aikasi ilmaiseen haastatteluun tästä ( yhteyslomake ) niin kartoitamme kuinka voimme auttaa – räätälöimme paketin juuri Sinulle sopivaksi! 

Vai olisiko kaverin tai puolison kanssa treenaaminen kuitenkin se paras juttu? Me valmennamme myös duoja, nappaa siis kaveri mukaan ja tee treeneistä entistä parempi! Treenit räätälöimme tavoitteiden ja tarpeidenne mukaisesti!

Löydät valmennusten hinnaston täältä!