09 24 24 328

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Pidä silmällä tätä sivua! Täältä ajankohtaiset UUTISET ja TARJOUKSET!

TÄRKEÄ ASIAKASTIEDOITE!

Rakkaat asiakkaamme. Raskain mielin joudumme laittamaan ryhmäliikunnat tauolle 13.4.2020 saakka hallituksen päätöksen myötä. Kuntosalimme on auki edelleen, ilmoitamme heti jos tähän asiaan tulee muutos. Tämän kuukauden aikana jaamme suljetussa Facebook -ryhmässä erilaisia videoita ja treenejä, joita voitte toteuttaa niin kotona, ulkona, kuin kuntosalillakin. Tämä ryhmä on tarkoitettu teille, joilla on jäsenyys/kortti voimassa tämän poikkeustilanteen ajan jotta pääsisitte treenaamaan mahdollisimman monipuolisesti ja mukavasti sekä saisitte rahoillenne mahdollisimman paljon vastinetta.

Näin vasta-aloittaneina yrittäjinä tilanne on meille hyvin haastava. Parhaiten meitä voitte tukea pysymällä terveinä, käymällä kuntosalilla ja pitämällä kortit aktiivisina, mikäli se on teille turvallista. Myös lahjakortteja, valmennuksia ja tuotteita voitte ostaa verkkokaupastamme, nämä toimitetaan teille postitse.

Tässä nyt ensi alkuun muutama linkki joiden avulla pääset treeneissä alkuun:
https://proftraining.fi/tuote/fasciamethod-liikkuvuuden-parantamiseen-ja-palautumiseen/, tämä on ILMAINEN FasciaMethod valmennus, jonka pääset lunastamaan koodilla
famevalmennus100,
https://lmod.co/club, tämä on ILMAINEN linkki LesMillsin erilaisiin harjoitteisiin,
https://www.youtube.com/channel/UCcpItelhMuXzkC40rPhlflg?view_as=subscriber, tässä on linkki FitnesSpan omalle YouTube -kanavalle, josta löydät treenivinkit niin kotiin kuin salillekin.

Kuntosaliohjauksia teemme edelleen ja pidämme sovitut tapaamiset mikäli asiakas niin haluaa. Muistathan salilla ollessasi entistäkin huolellisemman käsihygienian ja laitteiden putsauksen. Ethän tule sairaana treenaamaan.

Kuntosalilaitteet ja pienvälineet sekä ovien kahvat desinfioidaan tehostetusti viikottain isopropanolilla (isopropanoli on bakteereita tuhoava alkoholi, mitä käytetään yleisesti käsien sekä välineiden desinfioimiseen).

Kehoitamme asiakkaitamme huolehtimaan henkilökohtaisesta käsihygieniasta, käyttämään hikipyyhettä sekä käytön jälkeen putsaamaan laitteen/tangon kahvaosat desinfiointiaineella, joka löytyy infotaulun alta (virtuaalispinningistä ja cardioalueelta löytyvät omat desinfiointiaineet). Myös salihanskojen käyttö olisi nyt suositeltavaa. Käsidesin löydät sekä vastaanottotiskiltä ja pukuhuoneesta, käytäthän niitä tullessasi ja lähtiessäsi. Muistathan että sairastuessasi jäät aina kotiin, vaikka kyse olisi vain pienestä flunssasta! Virus tarttuu ihmisestä toiseen pääasiallisesti pisaratartuntana lähikontaktissa, tavaroista saatua tartuntaa ei ole todettu.

POIKKEUSAJAT VASTAANOTOSSA VIIKOLLA 14

Ma 30.3. klo 16-19, ti & ke suljettu, to 2.4. normaalisti klo 9-12, pe-su suljettu. Palvelemme myös joustavasti mikäli tarvetta ostoksille tulee, laitathan viestiä osoitteeseen info@fitnesspa.fi. Muistathan että voit tehdä ostokset kätevästi myös verkkokaupassamme! Harjoitusohjelmia laadimme myös sovittaessa sekä kotiin että salille.

VUODEN 2020 E-LASKUTUSPÄIVÄT: 3.1., 31.1., 28.2., 27.3., 24.4., 22.5., 19.6.,17.7., 14.8., 11.9., 9.10., 6.11., 4.12.

Ryhmäliikuntalukkarin keväälle 2020 pääset lataamaan itsellesi tästä linkistä! Kevät pitää sisällään tunteja lihaskuntoharjoittelusta sykkeen nostatukseen ja ihaniin kehonhuollisiin tunteihin, palaavina tunteina myös Ilmajooga ja Ilmavenyttely. Kevään perjantai-illat täyttyvät rentouttavista, hauskoista ja hikeä pintaan nostavista workshopeista, löydät aikataulut tältä sivulta sekä FitnesSpan Facebookista.

Maaliskuun Workshopit 2020! 6.3. klo 18-19 luento ”Lisää palautumista elämääsi”, luennoitsijana psykoterapeutti Harri Peltomaa. Luennolla käsitellään minkä asioiden on havaittu saavan aikaan palautumista, myös päiväaikana. Miten erilaiset rentoutus- ja hengitysharjoitukset vaikuttavat? Tämä luento on Sinulle, joka kaipaat konkreettisia keinoja palautumiseen kiireisen arjen keskellä ja haluat turvata riittävän palautumisen myös arjessa. Mukaan pääset ilmottautumalla vastaanottoon tai sähköpostitse info@fitnesspa.fi. Luennon hinta: asiakkaat 10€, ulkopuoliset 20€, sitoutuva ilmottautuminen. Luennolla teetarjoilu. 13.3. AEROBIC -tunti klo 18-19, ohjaajana Emilia. Tänä perjantaina sinulla on mahdollisuus kaivaa itsestäsi esiin sisäinen Jane Fonda ja hypätä suoraan kasikytkuvulle! Aerobic on vauhdikas ja hauska tunti johon sisältyy askelsarjoja, lihaskunto-osuus ja erilaisia kunto-osioita, jotka tehdään musiikin tahdissa ohjaajan ohjeiden mukaan. Ota mukaan iloinen mieli ja pukeudu kuin aito aerobiccaaja, sillä tänä perjantaina myös paras puku palkitaan! Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse info@fitnesspa.fi tai sähköisellä ajanvarauksella. Mukaan pääset ryhmäliikuntaan oikeuttavalla kortilla tai kertamaksulla. 20.3. (täynnä!) & 27.3. (kaksi paikkaa jäljellä!) klo 18-19 LadyCross. Ohjaajana Timi/Aino. LadyCross on tunnin kestävä toiminnallinen pienryhmä -treeni, joka haastaa kroppaasi monipuolisesti liikkeen eri suunnissa. Pitkällä aikavälillä toiminnallinen harjoittelu parantaa liikkuvuutta ja jäntevyyttä. LadyCross on intensiivinen, ja sisältää alku- ja loppuverryttelyn.  Ryhmään mahtuu ainoastaan 6 treenaajaa, joten varaa paikkasi pian sähköpostitse info@fitnesspa.fi tai vastaanotosta! Hinta 10€ treeni tai molemmat treenit 15€ yhteensä. Ulkopuoliset 20€ treeni tai molemmat treenit 30€ yhteensä. LadyCross toteutetaan salin toiminnallisessa tilassa.

FitnesSpan Jäsenet! Olettehan huomanneet, että salin omien jäsenetujen lisäksi saat etuja myös upeilta yhteistyökumppaneiltamme! Tammikuusta alkaen saamme kaksi mahtavaa yhteistyökumppania lisää: mukaan liittyy salilla jo monelle tutuksi tullut Jalkaterapia Ebet, sekä Koti- ja siivouspalvelu Rinkinen, joka myös jatkossa huolehtii FitnesSpan siisteydestä. Kurkkaa huikeat jäsenetusi tästä linkistä!

TUTUSTUMISKÄYNTI VELOITUKSETTA! Täyttämällä yhteydenottosivuilla yhteystietosi voit tulla kokeilemaan kuntosalia sekä ryhmäliikuntaa vastaanoton ollessa auki ma 15-20, ti 16-19.30, ke 9-12 ja to 16-19.30, perjantaisin vastaanotto on auki aina tuntia ennen workshopin alkua.

FITNESSPA:N VERKKOKAUPASTA ostat ja lataat kortin helposti & nopeasti. Tutustu verkkokauppaamme tästä linkistä! Valitse, maksa & odota sähköpostiisi vahvistus, että olemme ladanneet korttisi. Vain sopimukset täytyy allekirjoittaa vastaanotossa mutta kaikki muut löytyvät verkkokaupasta, olkaa hyvä.

FitnesSpalla on oma YOUTUBE -KANAVA! Käy hakemassa inspiraatiota omaan treeniin tästä linkistä. 

EU TIETOSUOJA-ASETUS EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) astuu voimaan 25.5.2018. FitnesSpa on huomioinut asetuksen vaatimat toimenpiteet. Ne, asiakkaat joilla muu kuin e-laskutussopimus, käy täyttämässä vastaanotossa tietojenkäsittelylomake, kiitos. Takaamme myös jatkossa, että asiakkaittemme tiedot ovat turvassa ja niitä käsitellään asiaan kuuluvalla tavalla. Olethan yhteydessä  vastaanottoon, mikäli henkilötietosi muuttuvat tai haluat lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä.

HALUATKO ENSIMMÄISENÄ UUTISET? Tykkää & seuraa Facebook -sivujamme niin olet aina ajantasalla!

https://www.facebook.com/FitnesspaNaistenLiikuntakeskus/

FITNESSPA ON MYÖS INSTAGRAMISSA! Tule seuraamaan meitä Instagramiin, niin saat tiedon uusista jutuista ja tarjouksista.

https://www.instagram.com/fitnesspa_liikuntakeskus/

FITNESSPA TWITTERISSÄ olemme koonneet twitteriin suosituimmat artikkelit koskien hyvinvointia. Käy lukemassa!

twitter.com/fitnes_spa

USKALLATKO KATSOA SISÄISEEN PEILIIN?  tiedätkö mikä on rasvan taso sisäelintesi ympärillä tai luun mineraalimassa? Nämä terveydelle tärkeät arvot ja paljon muuta selviää kun varaat ajan InBody kehonkoostuusmittaukseen meillä!  Nyt pääset mittaamaan harjoitustesi tulosta milloin vain! Mittaustulokset: kokonaispaino, kehon rasvaton massa, lihasmassa, rasvakudoksen määrä, rasva%, kehon nesteet, painokontrollitavoite, lihastasapaino (kädet, jalat, keskivartalo), raajojen puolierot, vyötärö/lantiosuhde, segmentaalinen lihasjakauma, perusaineenvaihdunta, kehon painoindeksi, kehon solupaino ja viskeraalirasvan taso. Varaukset mittauksiin vastaanotosta, kiitos. Hinnat: jäsenet 20€, muut asiakkaat 25€, ulkopuoliset 39€. JÄSENILLE KERRAN VUODESSA YKSI ILMAINEN MITTAUSKERTA!

 

 

 

FitnesSpa Mediassa?

https://www.vauva.fi/artikkeli/perhe/satujumppa_kotona_lue_ohjeet

https://www.yrittajat.fi/sites/default/files/migrated_documents/pro4_2014_0.pdf

https://blogi.keuda.fi/voiko-tyopaikalla-oppiminen-edeta-tanssien/

https://www.keski-uusimaa.fi/artikkeli/245986-hyva-kuntosali-tuntuu-omalta-kodilta

https://www.demiaulos.com/2016/11/jalat-irti-maasta-ja-liikkeelle.html

https://www.demiaulos.com/2014/09/mina-vihaan-liikuntaa.html

https://fitnet.fi/blog/luisaq/treenia-tavoitteita-ja-epaonnistumisia-futarista-tankoapinaksi/