09 24 24 328

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Pidä silmällä tätä sivua! Täältä ajankohtaiset UUTISET ja TARJOUKSET!

TUTUSTUMISKÄYNTI VELOITUKSETTA! Täyttämällä yhteydenottosivuilla yhteystietosi voit tulla kokeilemaan kuntosalia sekä ryhmäliikuntaa vastaanoton ollessa auki ma 15-20, ti 16-19.30, ke 9-12 ja to 16-19.30, perjantaisin vastaanotto on auki aina tuntia ennen workshopin alkua.

SYYSKUUN TARJOUKSET!  Aloittelijoiden paketti + treenit marraskuun loppuun saakka nyt ainoastaan 185 €!  Nyt myös saatavilla kahden kuukauden kortteja edulliseen hintaan: Kuntosali 126€ (opisk./eläk. 96€) & Yhdistelmä 148€ (opisk./eläk.126€)! UUTENA NYT MYÖS 5 X SARJAKORTTI (voimassa 2 kk). Tästä linkistä pääset katsomaan hinnastoa

Syksyn tullen perjantai-illat ovat täynnä vaihtuvia tunteja ja workshoppeja. Ilmoittautuminen ajanvarauksen kautta tai sähköpostilla tästä linkistä!  MINDFULNESS WORKSHOPIT 20.9. ja 4.10 klo 17.45-19.15 (tähän vain 3 paikkaa jäjellä). Osa 1 (pe 20.9.)  käsittelee Hengittämistä & rentoutumista ja osa 2 (4.10) Kehomediaatiota (opi meditoimaan). Loistava mindfulness-ohjaaja Pirjo Koho saapuu jälleen vetämään nuo ihanat illat meille. Yhteishinta molempiin iltoihin on: 20€/jäsenet, 25€/muut asiakkaat ja 30€/ulkopuoliset. Ilmoittaudu joko seuraavasta linkistä yhteydenotto. Voit myös ilmoittautua maksamalla kurssimaksun verkkokauppamme kautta tästä linkistä kurssin maksuun YINvenyttely-tunti pe 27.9. klo 18.00-19.00 autuas tunti, jossa pitkät venyttelyt avaavat jumeja. Pääsy ryhmäliikuntaan oikeuttavalla kortilla. TRIGGERPOINT YINJOOGA – workshop pe 1.11 klo 17.45-19.15. Terhi Talvela ohjaa jumeja todella sulattavan 90 min workshopin, jossa avataan kehoa asanoilla ja manipuloimalla triggerpisteitä pallojen ja joogatiilien avulla.  Hinta FitnesSpan asiakkaille 10€ ja ulkopuolisille 17€. Kurssin voi maksaa vastaanottoon tai tästä linkistä verkkokauppaan. Ilmoittautuminen nettivarauksen kautta tai linkistä yhteydenotto

FITNESSPA:N VERKKOKAUPASTA ostat ja lataat kortin helposti & nopeasti. Tutustu verkkokauppaamme tästä linkistä! Valitse, maksa & odota sähköpostiisi vahvistus, että olemme ladanneet korttisi. Vain sopimukset täytyy allekirjoittaa vastaanotossa mutta kaikki muut löytyvät verkkokaupasta, olkaa hyvä.

Syksyn 2019 ryhmäliikuntalukkari on julkaistu! Aikataulu astuu voimaan ma 5.8. Uusina tunteina VahvaKeho, Muokkaus ja TerveSelkä! Oman pdf-version saat tästä linkistä!

Vastaanoton aukioloajat päivittyivät SYYSAIKATAULUUN 5.8.! Vastaanotto palvelee ma klo 15-20, ti klo 16-19.30, ke 9-12, ja to 16-19.30. Perjantaisin vastaanotto on auki aina tuntia ennen Workshopin alkua. Henkilökohtaisia harjoitusohjelmia teemme myös päivisin, eli ne eivät ole sidottuna vastaanoton aukioloaikoihin!

TÄRKEÄ tiedote korttien voimassaolosta! Vuokrasopimuksemme loppuu joulukuussa 2019 näissä tiloissa (rakennus puretaan). Etsimme aktiivisesti uusia tiloja, joista tiedotetaan heti kun/toivottavasti sellaiset löytyvät. Vuokrasopimuksen loppumisen vuoksi kaikki kortit ovat voimassa enintään 30.11.2019 saakka.

FitnesSpalla on oma YOUTUBE -KANAVA! Käy hakemassa inspiraatiota omaan treeniin tästä linkistä. 

EU TIETOSUOJA-ASETUS EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) astuu voimaan 25.5.2018. FitnesSpa on huomioinut asetuksen vaatimat toimenpiteet. Ne, asiakkaat joilla muu kuin e-laskutussopimus, käy täyttämässä vastaanotossa tietojenkäsittelylomake, kiitos. Takaamme myös jatkossa, että asiakkaittemme tiedot ovat turvassa ja niitä käsitellään asiaan kuuluvalla tavalla. Olethan yhteydessä  vastaanottoon, mikäli henkilötietosi muuttuvat tai haluat lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä.

FITNESSPA ON ALOITTANUT YHTEISTYÖN FYSIOSTUDION KANSSA! FitnesSpan asiakkaat saavat 10% alennuksen fysioterapiasta, OMT fysioterapiasta, lantionpohjan fysioterapiasta, äitiysfysioterapiasta ja lymfaterapiasta. Fysiostudio sijaitsee Saviolla, Koivikontie 10. Lue tästä linkistä lisää

HALUATKO ENSIMMÄISENÄ UUTISET? Tykkää & seuraa Facebook -sivujamme niin olet aina ajantasalla!

 facebook.com/FitnesspaNaistenLiikuntaklubi/

FITNESSPA ON MYÖS INSTAGRAMISSA! Tule seuraamaan meitä Instagramiin, niin saat tiedon uusista jutuista ja tarjouksista.

https://www.instagram.com/fitnesspa_liikuntakeskus/

FITNESSPA TWITTERISSÄ olemme koonneet twitteriin suosituimmat artikkelit koskien hyvinvointia. Käy lukemassa!

twitter.com/fitnes_spa

HUOMIO yli 75-vuotiaat ilmaistreenaajat! Suuren suosion vuoksi emme ota tällä hetkellä uusia yli 75-vuotiaita asiakkaita. Ilmoitamme, kun jälleen voimme avata ovet ilmaisasiakkaille.

USKALLATKO KATSOA SISÄISEEN PEILIIN?  tiedätkö mikä on rasvan taso sisäelintesi ympärillä tai luun mineraalimassa? Nämä terveydelle tärkeät arvot ja paljon muuta selviää kun varaat ajan InBody kehonkoostuusmittaukseen meillä! Upea uusi InBody570 saapui salillemme lokakuun alusta! Nyt pääset mittaamaan harjoitustesi tulosta milloin vain! Mittaustulokset: kokonaispaino, kehon rasvaton massa, lihasmassa, rasvakudoksen määrä, rasva%, kehon nesteet, painokontrollitavoite, lihastasapaino (kädet, jalat, keskivartalo), raajojen puolierot, vyötärö/lantiosuhde, segmentaalinen lihasjakauma, perusaineenvaihdunta, kehon painoindeksi, kehon solupaino ja viskeraalirasvan taso. Varaukset mittauksiin vastaanotosta, kiitos. Hinnat: jäsenet 20€, muut asiakkaat 25€, ulkopuoliset 39€.

 

 

 

FitnesSpa Mediassa?

https://www.vauva.fi/artikkeli/perhe/satujumppa_kotona_lue_ohjeet

https://www.yrittajat.fi/sites/default/files/migrated_documents/pro4_2014_0.pdf

https://blogi.keuda.fi/voiko-tyopaikalla-oppiminen-edeta-tanssien/

https://www.keski-uusimaa.fi/artikkeli/245986-hyva-kuntosali-tuntuu-omalta-kodilta

https://www.demiaulos.com/2016/11/jalat-irti-maasta-ja-liikkeelle.html

https://www.demiaulos.com/2014/09/mina-vihaan-liikuntaa.html

https://fitnet.fi/blog/luisaq/treenia-tavoitteita-ja-epaonnistumisia-futarista-tankoapinaksi/