09 24 24 328

Pidä silmällä tätä sivua! Täältä ajankohtaiset UUTISET ja TARJOUKSET!

📌Salille saapuessasi sekä lähtiessäsi pesethän heti kätesi/käytät käsidesiä 📌Pidäthän muihin kanssatreenaajiin 2 metrin turvavälin ryhmäliikuntasalissa, kuntosalin puolella sekä pukuhuoneissa ja muissa yleisissä tiloissa 📌Ethän tule treenaanaamaan mikäli tunnet itsesi edes hieman kipeäksi 📌Tulethan ajoissa tunneille jotta välineiden haussa ei ole isoa joukkoa samaan aikaan 📌Käytäthän salilla ja ryhmäliikunnassa hikipyyhettä 📌Suosittelemme maskin käyttöä liikkuessanne liikuntakeskuksen tiloissa 📌Leimaathan itsesi aina kulunvalvontaan

La 10.7. starttaa liikuntaneuvojaksi opiskelevan Jennyn KesäMix -tunti, joka pitää sisällään alkulämmittelyn ja loppuverryttelyn lisäksi askellusta ja lihaskuntoa. KesäMix .-tunnit lauantaisin klo 10-11 aina 7.8. asti! TERVETULOA jumpalle!

Kesäloma on oikein hyvää aikaa panostaa itseensä, ja aloittaa treenit kun on aikaa rauhassa jumppailla. Vuosikortit myynnissä NYT! Vuosikortti YHDISTELMÄ 740€/680€ – Vuosikortti KUNTOSALI 620€/550€. 

Juhannusviikon 21.6.-27.6. aikataulut!
Vastaanotto on avoinna ma & ti klo 16-19 sekä to klo 10-12. Pe-su suljettu.
Ryhmäliikuntatunnit normaalisti torstaiaamuna, klo 9.00 DanceMix & klo 10.00 Pilates. Tunnit juhannusvapaalla torstai-illasta sunnuntaihin.
Omalla kulkulätkälläsi pääset treenaamaan salille ja virtuaalispinningiin klo 5.00-24.00.  FitnesSpan joukko hiljentyy myös Juhannuksen viettoon, joten sähköpostissa saattaa olla viivettä! Kannattaa siis päivittää kortit ajoissa ennen pyhiä, mikäli haluat Juhannuksenakin treenaamaan.

Kaipaako lihaksesi huoltoa? FitnesSpalla toimii viikottain hieroja on Mea Kosonen. Löydät hinnaston ja muuta tietoa hänestä täältä!

Kauneuden ystäville iloisia UUTISIA! FitnesSpalla aloittaa kesäkuussa uutena vahvistuksena Hennataiteilija Tiia Joensuu. Tiian taiteesta löydät tietoa lisää täältä.

HUOMIO HUOMIO FITNESSPAN TREENAAJAT!‼
Liikuntakeskuksemme kaikki laitteet, pienvälineet salin ja ryhmäliikuntatilan puolelta, sekä kaikki pinnat (ovenkahvat, maksupäätteet, mukaan lukien infrapunasauna ja InBody -mittauslaite yms välineet) on käsitelty 19.2.2021 AIRDAL nanopinnotteella.
Pinnoite perustuu paljon tutkittuun nanoteknologiaan. Viimeisimmät laboratoriotestaukset ovat osoittaneet sen todellakin parantavan pintojen kosketusturvallisuutta. 99,9 %:n tuhokyky antaa sille niin kutsutun “all kill” -tason antimikrobisuusasteen. Se käytännössä tarkoittaa sitä, että pinta pysyy sairaalatason steriilinä tuhoten jokaisen bakteerin, viruksen, sienen, homeitiön tai muun taudinaiheuttajan. Pinnoite antaa tiloille yli 12 kuukautta kestävän suojan, joka toimii kuin nanokokoinen piikkimatto kaikille pinnoille laskeutuville mikrobeille. Se tuhoaa vielä vuodenkin jälkeen tehokkaasti bakteereja, viruksia ja sienieliöitä. Tämä tarkoittaa siis sitä, että jatkossa sinun tulee treenin jälkeen enää pyyhkiä omalla hikipyyhkeelläsi mahdolliset hikijäljet laitteesta/matosta, eikä ylimääräistä desinfiointia enää tarvita. Pidäthän siis hikipyyhettä aina treenissä mukanasi, ja suojaat laitteen/maton käyttäessäsi sitä. Henkilökuntamme pitää huolen jatkossakin laitteiden yleisestä puhdistuksesta sekä pölyjen pyyhkimisestä. Mikäli hikoilusi on runsasta esim. alkulämmittelyssä, löytyy paperia ja des.aineet tarvittaessa cardiotilasta ja virtuaalispinningistä..

TULEVIA WORKSHOPPEJA (SITOVA ILMOITTAUTUMINEN!) Syksyllä 2021 jatkuu! 

tässä teille kesän lukkari osa 2! Kesä pitää sisällään monipuolisia tunteja aina lihaskunnosta sykettä kohottaviin ja kehoa huoltaviin tunteihin. Tuntikuvaukset pääset lukemaan ryhmäliikunta -osiosta. Osa kesän Kahvakuula -tunneista pidetään sään salliessa ULKONA!

Huippu-uutisia FitnesSpalta! Meiltä saa jatkossa Cryo huippukylmä -hoitoja! Paikallinen huippukylmähoito perustuu ihon pintasolujen termoshokkiin, joka saa aivot aktivoimaan elimistön puolustusjärjestelmän. Termoshokki on kehossa ilmenevä epänormaali olosuhde, jossa kehon pintalämpötila on laskettu paikallisesti 0°C – 4°C.. Kehon pintasolujen lämpötila lasketaan haluttuun 0°C – 4°C vain muutamissa kymmenissä sekunneissa, joka saa aikaan voimakkaan kipua poistavan vaikutuksen. Pidemmät hoitojaksot saavat aikaan syvempiä anti-inflammatorisia (tulehdusta poistavia) vaikutuksia. Vasodilaatio (verisuonten laajeneminen) käynnistyy hoidon jälkeen, koska keho pyrkii luonnollisesti palauttamaan pintasolujen lämpötilan epänormaalista olosuhteesta normaaliin ja täten paikallinen verenkierto ja metabolia (aineenvaihdunta) kiihtyvät tuoden alueelle elintärkeitä hivenaineita ja entsyymejä. Äärimmäinen kylmyys lyhytkestoisena on ainut turvallinen tapa tuottaa elimistössä kyseinen reaktio, ilman riskiä kudosvaurioista. Hinnasto: 1 krt 35€, 3 krt 100€, 5 krt 150€

FitnesSpan Jäsenet! Olettehan huomanneet, että salin omien jäsenetujen lisäksi saat etuja myös upeilta yhteistyökumppaneiltamme! Tammikuusta alkaen saamme kaksi mahtavaa yhteistyökumppania lisää: mukaan liittyy salilla jo monelle tutuksi tullut Jalkaterapia Ebet, sekä Koti- ja siivouspalvelu Rinkinen, joka myös jatkossa huolehtii FitnesSpan siisteydestä. Kurkkaa huikeat jäsenetusi tästä linkistä!

VUODEN 2021 E-LASKUTUSPÄIVÄT:  1.1., 29.1., 26.2., 26.3., 23.4., 21.5., 18.6., 16.7., 13.8., 10.9., 8.10., 5.11., 3.12., 31.12.

Jäsensopimuksen sopimusehdot löydät tästä linkistä.

TUTUSTUMISKÄYNTI VELOITUKSETTA! Täyttämällä yhteydenottosivuilla yhteystietosi voit tulla kokeilemaan kuntosalia sekä ryhmäliikuntaa vastaanoton ollessa auki.

FITNESSPA:N VERKKOKAUPASTA ostat ja lataat kortin helposti & nopeasti. Tutustu verkkokauppaamme tästä linkistä! Valitse, maksa & odota sähköpostiisi vahvistus, että olemme ladanneet korttisi. Vain sopimukset täytyy allekirjoittaa vastaanotossa mutta kaikki muut löytyvät verkkokaupasta, olkaa hyvä.

FitnesSpalla on oma YOUTUBE -KANAVA! Käy hakemassa inspiraatiota omaan treeniin tästä linkistä. 

EU TIETOSUOJA-ASETUS EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) astuu voimaan 25.5.2018. FitnesSpa on huomioinut asetuksen vaatimat toimenpiteet. Ne, asiakkaat joilla muu kuin e-laskutussopimus, käy täyttämässä vastaanotossa tietojenkäsittelylomake, kiitos. Takaamme myös jatkossa, että asiakkaittemme tiedot ovat turvassa ja niitä käsitellään asiaan kuuluvalla tavalla. Olethan yhteydessä  vastaanottoon, mikäli henkilötietosi muuttuvat tai haluat lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä.

HALUATKO ENSIMMÄISENÄ UUTISET? Tykkää & seuraa Facebook -sivujamme niin olet aina ajantasalla! https://www.facebook.com/FitnesspaNaistenLiikuntakeskus/

FITNESSPA ON MYÖS INSTAGRAMISSA! Tule seuraamaan meitä Instagramiin, niin saat tiedon uusista jutuista ja tarjouksista. https://www.instagram.com/fitnesspa_liikuntakeskus/

USKALLATKO KATSOA SISÄISEEN PEILIIN?  tiedätkö mikä on rasvan taso sisäelintesi ympärillä tai luun mineraalimassa? Nämä terveydelle tärkeät arvot ja paljon muuta selviää kun varaat ajan InBody kehonkoostuusmittaukseen meillä!  Nyt pääset mittaamaan harjoitustesi tulosta milloin vain! Mittaustulokset: kokonaispaino, kehon rasvaton massa, lihasmassa, rasvakudoksen määrä, rasva%, kehon nesteet, painokontrollitavoite, lihastasapaino (kädet, jalat, keskivartalo), raajojen puolierot, vyötärö/lantiosuhde, segmentaalinen lihasjakauma, perusaineenvaihdunta, kehon painoindeksi, kehon solupaino ja viskeraalirasvan taso. Varaukset mittauksiin vastaanotosta, kiitos. Hinnat: jäsenet 20€, muut asiakkaat 25€, ulkopuoliset 39€. JÄSENILLE KERRAN VUODESSA YKSI ILMAINEN MITTAUSKERTA!

FitnesSpa Mediassa? https://www.vauva.fi/artikkeli/perhe/satujumppa_kotona_lue_ohjeet https://www.yrittajat.fi/sites/default/files/migrated_documents/pro4_2014_0.pdf https://blogi.keuda.fi/voiko-tyopaikalla-oppiminen-edeta-tanssien/ https://www.keski-uusimaa.fi/artikkeli/245986-hyva-kuntosali-tuntuu-omalta-kodilta https://www.demiaulos.com/2016/11/jalat-irti-maasta-ja-liikkeelle.html https://www.demiaulos.com/2014/09/mina-vihaan-liikuntaa.html https://fitnet.fi/blog/luisaq/treenia-tavoitteita-ja-epaonnistumisia-futarista-tankoapinaksi/