09 24 24 328

Pidä silmällä tätä sivua! Täältä ajankohtaiset UUTISET ja TARJOUKSET!

📌Salille saapuessasi sekä lähtiessäsi pesethän heti kätesi/käytät käsidesiä 📌Pidäthän muihin kanssatreenaajiin 2 metrin turvavälin ryhmäliikuntasalissa, kuntosalin puolella sekä pukuhuoneissa ja muissa yleisissä tiloissa 📌Ethän tule treenaanaamaan mikäli tunnet itsesi edes hieman kipeäksi 📌Tulethan ajoissa tunneille jotta välineiden haussa ei ole isoa joukkoa samaan aikaan 📌Käytäthän salilla ja ryhmäliikunnassa hikipyyhettä 📌Suosittelemme maskin käyttöä liikkuessanne liikuntakeskuksen tiloissa 📌Leimaathan itsesi aina kulunvalvontaan

31.3.2021. Aluehallintoviraston päätöksellä kuntosali on suljettu 1.4.-28.4. välisen ajan. Olemme lähettäneet asiakkaille tästä asiakastiedotteen sähköpostitse. Mikäli et ole tiedotetta saanut, olethan yhteydessä info@fitnesspa.fi Seuraathan aktiivisesti tätä sivua (sekä FitnesSpan somea), jotta pysyt ajan tasalla tulevista päivistä! Alta löydät treenimahdollisuuksia FitnesSpalla!

Ulkojumpat pyörivät FitnesSpalla – seuraavat jumpat: ma 19.4. klo 17.15 ulkokahvakuula, to 22.4. klo 17.15 & la 24.4. klo 10.00 ulkojumppa, Annuski ohjaa. Ulkojumppien lisäksi meillä on oma suljettu Facebook-ryhmä, jossa livetunnit pyörivät useasti viikossa. Tunteina erilaisia lihaskuntotunteja, Pilatesta, tanssia, YINjoogaa sekä FasciaMethodia. Kaikki ulkojumpat sekä livejumpat ovat ilmaisia asiakkaillemme voimassa olevalla kortilla.

Nyt sinulla on huikea mahdollisuus treenailla yksin tai yhdessä perheen kanssa FitnesSpalla! Voimassa oleva kortti oikeuttaa treenit ilmaiseksi FitnesSpalla, ja mikäli teillä esim. koko perhe treenaa entuudestaan meillä, voitte varata yhteisen 1,5 vuoron. Vuorojen varaukset tehdään sähköpostitse info@fitnesspa.fi. Psst.. Mikäli olet aina halunnut tuoda puolisosi/muun perheesi meille treenaamaan, pääset tekemään sen NYT hintaan 35€/1,5h! Ota siis koko porukka mukaan ja treenaile kaikessa rauhassa omien läheistesi kanssa.

HUOMIO HUOMIO FITNESSPAN TREENAAJAT!‼
Liikuntakeskuksemme kaikki laitteet, pienvälineet salin ja ryhmäliikuntatilan puolelta, sekä kaikki pinnat (ovenkahvat, maksupäätteet, mukaan lukien infrapunasauna ja InBody -mittauslaite yms välineet) on käsitelty 19.2.2021 AIRDAL nanopinnotteella.
Pinnoite perustuu paljon tutkittuun nanoteknologiaan. Viimeisimmät laboratoriotestaukset ovat osoittaneet sen todellakin parantavan pintojen kosketusturvallisuutta. 99,9 %:n tuhokyky antaa sille niin kutsutun “all kill” -tason antimikrobisuusasteen. Se käytännössä tarkoittaa sitä, että pinta pysyy sairaalatason steriilinä tuhoten jokaisen bakteerin, viruksen, sienen, homeitiön tai muun taudinaiheuttajan. Pinnoite antaa tiloille yli 12 kuukautta kestävän suojan, joka toimii kuin nanokokoinen piikkimatto kaikille pinnoille laskeutuville mikrobeille. Se tuhoaa vielä vuodenkin jälkeen tehokkaasti bakteereja, viruksia ja sienieliöitä.
Tämä tarkoittaa siis sitä, että jatkossa sinun tulee treenin jälkeen enää pyyhkiä omalla hikipyyhkeelläsi mahdolliset hikijäljet laitteesta/matosta, eikä ylimääräistä desinfiointia enää tarvita. Pidäthän siis hikipyyhettä aina treenissä mukanasi, ja suojaat laitteen/maton käyttäessäsi sitä. Henkilökuntamme pitää huolen jatkossakin laitteiden yleisestä puhdistuksesta sekä pölyjen pyyhkimisestä. Mikäli hikoilusi on runsasta esim. alkulämmittelyssä, löytyy paperia ja des.aineet tarvittaessa cardiotilasta ja virtuaalispinningistä..

Iloisia uutisia hieronnan ystäville! FitnesSpan uusi hieroja on Mea Kosonen. Löydät hinnaston ja muuta tietoa hänestä täältä!

TULEVIA WORKSHOPPEJA (SITOVA ILMOITTAUTUMINEN!) LadyCross -pienryhmä 23.4. & 21.5., Timi ohjaa. Suuren suosion saanut LadyCross tulee taas!! Kaipaatko kuntosali -treeniin vaihtelua? Ohjattua toiminnallista treeniä? Hikitakuun? Hauskaa yhdessä tekemistä? Jos vastasit KYLLÄ -tämä pienryhmä on juuri sinulle! LadyCross on tunnin kestävä toiminnallinen pienryhmä -treeni, joka haastaa kroppaasi monipuolisesti liikkeen eri suunnissa. Pitkällä aikavälillä toiminnallinen harjoittelu parantaa liikkuvuutta ja jäntevyyttä. LadyCross on intensiivinen, ja sisältää alku- ja loppuverryttelyn. Ryhmään mahtuu ainoastaan 10 treenaajaa, joten varaa paikkasi pian sähköpostitse info@fitnesspa.fi tai vastaanotosta! Hinta 10€/kerta, 40€/kaikki 5 treeniä. Hajapaikkoja kaikkiin treeneihin jäljellä, enää KAKSI PAIKKAA koko kevään treeneihin! 2H PILATESLEIRI pe 7.5. klo 17.15-19.15 Loppuuko pilatestunti aina kesken?
Oletko koskaan ehtinyt käymään läpi klassisen repertuaarin kaikki liikkeet? Nyt siihen on mahdollisuus 2 h kestävällä pilates leirillä.
Aloitamme session lämmittävillä liikkeillä ja siirrymme sitten repertuaarin kimppuun käyden huolellisesti läpi kaikki liikkeet. Ohjaajana Annuski. Hinnat: yhdistelmäkortilla /ilmainen, muut asiakkaat /10€, ulkopuoliset /20€ Ilmoittautuminen sähköpostilla info@fitnesspa.fi tai ajanvarauksella netistä. Hengittelyhetki keholle ja mielelle pe 28.5. klo 18-19.30. Tuntuuko sinusta usein tai toisinaan, että voimakkaat tunnetilat ottavat helposti ohjat elämästäsi ja käyttäytymisestäsi? Vai onko niin, että sinun on toisinaan todella vaikea ylipäänsä saada kiinni tunteistasi? Käytkö ylikierroksilla ja pysähtyminen tai itsen rauhoittaminen kaiken kiireen ja vaatimusten keskellä tuntuu joskus mahdottomalta? Workshopissa tehdään ohjatusti lempeitä perustason hengitys- ja kehollisia harjoituksia, jotka auttavat rauhoittumaan ja tulemaan lähemmäs itseä. Kaikki alkaa siitä, ettei tarvitse muuta, kuin olla vain. Kurssi on täysin toiminnallinen. Keskustelua voidaan käydä tarpeen vaatiessa, mutta pakkoa jakamiseen ei ole. Käytetyt harjoitukset auttavat rauhoittumisen lisäksi purkamaan kehon ja sitä kautta mielen jännitystiloja sekä helpottavat esimerkiksi keskittymisen vahvistumisena ja mm. univaikeuksissa. Kurssilla tehtävät harjoitukset ovat kaikki lempeitä, rauhallisia ja yksinkertaisia. Mitään vaikeaa tai vaativaa emme tee. Harjoitteet tehdään omaa kehoa ja mieltä kuunnellen, ei puskemalla tai pakottamalla. Kurssi sopii loistavasti ensimmäiseksi askeleeksi kohti parempaa itsetuntemusta. Mukaan tarvitset mukavat ja joustavat vaatteet sekä villasukat sekä juomapullon. Ryhmään osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta hengitys- ja/tai kehollisista harjoituksista. Workshop on alku, josta voit hakea kokemusta ja innoitusta hengitysryhmälle joka alkaa kevätkaudella. Lisää tietoa myöhemmin. Ilmoittaudu mukaan (SITOVA) viimeistään 14.4. sähköpostitse info@fitnesspa.fi. Ryhmään otetaan 20 henkilöä ja minimimäärä workshopin toteutumiseen on 8 henkilöä. Turvavälit on huomioitu. FitnesSpan asiakas 15€, ulkopuolinen 20€. Kurssin vetäjä on Katja Kykkänenratkaisukeskeinen tunneterapeutti psykoterapeuttisilla valmiuksilla, hengitys- ja läsnöolo-ohjaaja, elämäntaito-opettaja, NLP-practitioner sekä kouluttaja. Ilmoittaudu mukaan vuoden viimeiseen workshopiin – päästä irti stressistä, ja kerää samalla voimia vuoteen 2021! Hyvän mielen -perjantai 14.5. klo 17.15-18.45. Tässä ihanassa workshopissa availlaan kehoa ja lisätään liikkuvuutta rullauksen, pyöritysten ja venytysten avulla. Poistamme myös pahimmat kuona-ainekertymät trigger pallon kera. Tunti päättyy mindfulness-tarinaan, joka siivittää Sinut kohti autuasta viikonloppua. Olemme huomioineet workshopissa turvavälit sekä muut vallitsevat rajoitukset. Hinta 10€ asiakkaat, 15€ ulkopuoliset. Ilmoittautuminen s-postitse info@fitnesspa.fi. Ohjaajana Annuski. Lämpimästi tervetuloa aloittamaan viikonloppu Hyvän mielen -perjantaihin. 

Tässä teille kevään lukkari! Kevät pitää sisällään upeita uusia tunteja, kuten Core, LadyBattle sekä LATTARIT, jota muuten pitää teille Saana Akiola! Tuntikuvaukset pääset lukemaan ryhmäliikunta -osiosta.

Huippu-uutisia FitnesSpalta! Meiltä saa jatkossa Cryo huippukylmä -hoitoja! Paikallinen huippukylmähoito perustuu ihon pintasolujen termoshokkiin, joka saa aivot aktivoimaan elimistön puolustusjärjestelmän. Termoshokki on kehossa ilmenevä epänormaali olosuhde, jossa kehon pintalämpötila on laskettu paikallisesti 0°C – 4°C.. Kehon pintasolujen lämpötila lasketaan haluttuun 0°C – 4°C vain muutamissa kymmenissä sekunneissa, joka saa aikaan voimakkaan kipua poistavan vaikutuksen. Pidemmät hoitojaksot saavat aikaan syvempiä anti-inflammatorisia (tulehdusta poistavia) vaikutuksia. Vasodilaatio (verisuonten laajeneminen) käynnistyy hoidon jälkeen, koska keho pyrkii luonnollisesti palauttamaan pintasolujen lämpötilan epänormaalista olosuhteesta normaaliin ja täten paikallinen verenkierto ja metabolia (aineenvaihdunta) kiihtyvät tuoden alueelle elintärkeitä hivenaineita ja entsyymejä. Äärimmäinen kylmyys lyhytkestoisena on ainut turvallinen tapa tuottaa elimistössä kyseinen reaktio, ilman riskiä kudosvaurioista. Hinnasto: 1 krt 35€, 3 krt 100€, 5 krt 150€

FitnesSpan Jäsenet! Olettehan huomanneet, että salin omien jäsenetujen lisäksi saat etuja myös upeilta yhteistyökumppaneiltamme! Tammikuusta alkaen saamme kaksi mahtavaa yhteistyökumppania lisää: mukaan liittyy salilla jo monelle tutuksi tullut Jalkaterapia Ebet, sekä Koti- ja siivouspalvelu Rinkinen, joka myös jatkossa huolehtii FitnesSpan siisteydestä. Kurkkaa huikeat jäsenetusi tästä linkistä!

VUODEN 2021 E-LASKUTUSPÄIVÄT:  1.1., 29.1., 26.2., 26.3., 23.4., 21.5., 18.6., 16.7., 13.8., 10.9., 8.10., 5.11., 3.12., 31.12.

Jäsensopimuksen sopimusehdot löydät tästä linkistä.

TUTUSTUMISKÄYNTI VELOITUKSETTA! Täyttämällä yhteydenottosivuilla yhteystietosi voit tulla kokeilemaan kuntosalia sekä ryhmäliikuntaa vastaanoton ollessa auki.

FITNESSPA:N VERKKOKAUPASTA ostat ja lataat kortin helposti & nopeasti. Tutustu verkkokauppaamme tästä linkistä! Valitse, maksa & odota sähköpostiisi vahvistus, että olemme ladanneet korttisi. Vain sopimukset täytyy allekirjoittaa vastaanotossa mutta kaikki muut löytyvät verkkokaupasta, olkaa hyvä.

FitnesSpalla on oma YOUTUBE -KANAVA! Käy hakemassa inspiraatiota omaan treeniin tästä linkistä. 

EU TIETOSUOJA-ASETUS EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) astuu voimaan 25.5.2018. FitnesSpa on huomioinut asetuksen vaatimat toimenpiteet. Ne, asiakkaat joilla muu kuin e-laskutussopimus, käy täyttämässä vastaanotossa tietojenkäsittelylomake, kiitos. Takaamme myös jatkossa, että asiakkaittemme tiedot ovat turvassa ja niitä käsitellään asiaan kuuluvalla tavalla. Olethan yhteydessä  vastaanottoon, mikäli henkilötietosi muuttuvat tai haluat lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä.

HALUATKO ENSIMMÄISENÄ UUTISET? Tykkää & seuraa Facebook -sivujamme niin olet aina ajantasalla! https://www.facebook.com/FitnesspaNaistenLiikuntakeskus/

FITNESSPA ON MYÖS INSTAGRAMISSA! Tule seuraamaan meitä Instagramiin, niin saat tiedon uusista jutuista ja tarjouksista. https://www.instagram.com/fitnesspa_liikuntakeskus/

FITNESSPA TWITTERISSÄ olemme koonneet twitteriin suosituimmat artikkelit koskien hyvinvointia. Käy lukemassa! twitter.com/fitnes_spa

USKALLATKO KATSOA SISÄISEEN PEILIIN?  tiedätkö mikä on rasvan taso sisäelintesi ympärillä tai luun mineraalimassa? Nämä terveydelle tärkeät arvot ja paljon muuta selviää kun varaat ajan InBody kehonkoostuusmittaukseen meillä!  Nyt pääset mittaamaan harjoitustesi tulosta milloin vain! Mittaustulokset: kokonaispaino, kehon rasvaton massa, lihasmassa, rasvakudoksen määrä, rasva%, kehon nesteet, painokontrollitavoite, lihastasapaino (kädet, jalat, keskivartalo), raajojen puolierot, vyötärö/lantiosuhde, segmentaalinen lihasjakauma, perusaineenvaihdunta, kehon painoindeksi, kehon solupaino ja viskeraalirasvan taso. Varaukset mittauksiin vastaanotosta, kiitos. Hinnat: jäsenet 20€, muut asiakkaat 25€, ulkopuoliset 39€. JÄSENILLE KERRAN VUODESSA YKSI ILMAINEN MITTAUSKERTA!

FitnesSpa Mediassa? https://www.vauva.fi/artikkeli/perhe/satujumppa_kotona_lue_ohjeet https://www.yrittajat.fi/sites/default/files/migrated_documents/pro4_2014_0.pdf https://blogi.keuda.fi/voiko-tyopaikalla-oppiminen-edeta-tanssien/ https://www.keski-uusimaa.fi/artikkeli/245986-hyva-kuntosali-tuntuu-omalta-kodilta https://www.demiaulos.com/2016/11/jalat-irti-maasta-ja-liikkeelle.html https://www.demiaulos.com/2014/09/mina-vihaan-liikuntaa.html https://fitnet.fi/blog/luisaq/treenia-tavoitteita-ja-epaonnistumisia-futarista-tankoapinaksi/