050 46 81 756

Pidä silmällä tätä sivua! Täältä ajankohtaiset UUTISET ja TARJOUKSET!

FitnesSpa FitnesSpan liikuntakeskustoiminta on TAUOLLA TOISTAISEKSI! ETSIMME UUSIA TILOJA AKTIIVISESTI! FitnesSpan toiminta kuitenkin jatkuu pienryhmävalmennusten, pt- ja duovalmennusten, yksityistuntien sekä X-tone ja huippukylmähoitojen merkeissä! Valmennukset sekä hoidot toteutetaan FBB Kerava tiloissa osoitteessa Kytkinkatu 5, halli E, 04220 Kerava. Löydät tarkemmat kuvaukset ryhmistä täältä!

Joulunalus -viikolla FitnesSpa viettää spesiaaliviikkoa FBB:n tiloissa, lämpimästi tervetuloa mukaan treeneille ja pikkujouluihin!
Ma 18.12. klo 17.00-18.00 Power -tunti/Aino
Ma 18.12. klo 18.15-19.15 Toiminnallinen pienryhmä/Timi
Ti 19.12. klo 17.00-18.00 Toiminnallinen pienryhmä/Timi
Ti 19.12. klo 18.15-19.15  Voima pienryhmä/Timi
Ke 20.12. klo 9.30-10.30 Circuit/Aino
To 21.12. klo 18.15-19.30  Joulun spesiaali -tunti/Aino&Timi
Jouluviikolla kaikki treenit VAIN 10€/treeni! Ilmoittaudu mukaan s-postitse info@fitnesspa.fi. Huomioithan että ilmoittautuminen on sitova!

FitnesSpan pikkujoulut to 21.12. klo 17.00-20.00
Lämpimästi tervetuloa glögille, maksuttomiin kasvohoitoihin sekä höpöttelemään ja tekemään viime hetken joululahjaostokoksia. Myös Tarmo -corgi pikkismenoissa mukana. Huomioithan että tunnin aikana (klo 18.15.19.30 ovet ovat suljettu), eli ajoitathan tulosi sen ympärille, mikäli et ole tulossa treenille. Hyvää joulua! FitnesSpan toiminta lomalla viikon 52

Vuokraa itsellesi Spinningpyörä kotiin hintaan 50€/kk! Varaukset s-postitse info@fitnesspa.fi!

Huippu-uutisia FitnesSpalta! Meiltä saa XCryo huippukylmä & X-TONE -hoitoja! Paikallinen huippukylmähoito perustuu ihon pintasolujen termoshokkiin, joka saa aivot aktivoimaan elimistön puolustusjärjestelmän. Termoshokki on kehossa ilmenevä epänormaali olosuhde, jossa kehon pintalämpötila on laskettu paikallisesti 0°C – 4°C.. Kehon pintasolujen lämpötila lasketaan haluttuun 0°C – 4°C vain muutamissa kymmenissä sekunneissa, joka saa aikaan voimakkaan kipua poistavan vaikutuksen. Pidemmät hoitojaksot saavat aikaan syvempiä anti-inflammatorisia (tulehdusta poistavia) vaikutuksia. Vasodilaatio (verisuonten laajeneminen) käynnistyy hoidon jälkeen, koska keho pyrkii luonnollisesti palauttamaan pintasolujen lämpötilan epänormaalista olosuhteesta normaaliin ja täten paikallinen verenkierto ja metabolia (aineenvaihdunta) kiihtyvät tuoden alueelle elintärkeitä hivenaineita ja entsyymejä. Äärimmäinen kylmyys lyhytkestoisena on ainut turvallinen tapa tuottaa elimistössä kyseinen reaktio, ilman riskiä kudosvaurioista. Lue lisää täältä kylmähoidosta!
X-TONE™ elektromagneettinen lihasharjoittelu (MMS) on saavuttanut nopeasti laajan suosion markkinoilla. MMS hoidot nopeuttavat lihaksen palautumista ja parantavat hermotusta. Hoidot lisäävät voiman tuottoa ja lihasten kiinteyttä sekä vähentävät samalla rasvakertymiä hoidettavilta alueilta.Lihasstimulaatioterapia on tehokas vaihtoehto vatsalihasten vahvistamiseen. Hoidoilla voidaan treenata heikomman puolen lihaksia ja parantaa lihaserottelevuutta. X-TONE™ tuo nopeampia tuloksia ja tukea kovaan harjoitteluun. Laitteen palautumishoito-ohjelman avulla voidaan nopeuttaa tehokkaasti palautumista treenistä ja urheilun tuomasta rasituksesta. MMS-hoitojen hyödyt erityisesti vatsan, pakaran ja reisien muokkaamisessa ovat olleet erinomaisia ja saaneet loistavaa palautetta. Yhä useammat urheilua harrastavat harmittelevat pitkiä palautumistaukoja mm. leikkausen jälkeen. Lihasstimulaation avulla voidaan tukea lihaksen hermotusta ja näin pitää yllä lihaskuntoa liikuttamatta vammautunutta raajaa. Palautuminen nopeutuu ja päästään nopeasti treeniohjelmaan uudelleen kiinni. Vaikutus & Hoidot: nopeuttaa lihasten palautumista, kuntouttaa surkastuneita lihaksia, nopeuttaa toipumista vammoista ja leikkauksista, parantaa lihasten hermotusta ja jäntevyyttä sekä voiman tuottoa, vähentää rasvakertymää hoidettavalta alueelta ja kiristää korsettia sekä parantaa ryhtiä. Lue lisää valmistajan sivulta täältä!

FITNESSPA:N VERKKOKAUPASTA ostat  helposti & nopeasti. Tutustu verkkokauppaamme tästä linkistä!

HALUATKO ENSIMMÄISENÄ UUTISET? Tykkää & seuraa Facebook & Instagram -sivujamme niin olet aina ajan tasalla! Liity myös uutiskirje -listallemme etusivulta, jotta saat suoraan sähköpostiisi FitnesSpan uutiset!