09 24 24 328

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Pidä silmällä tätä sivua! Täältä ajankohtaiset UUTISET ja TARJOUKSET!

TUTUSTUMISKÄYNTI VELOITUKSETTA! Täyttämällä yhteydenottosivuilla yhteystietosi voit tulla kokeilemaan kuntosalia sekä ryhmäliikuntaa vastaanoton ollessa auki ma-to 15-20 ja pe 12-18.

INBODY-MITTAUSPÄIVÄ ma 24.9. klo 13.30-20.00. InBody-mittaukset vain 15€ mittauspäivänä. Varauslapun löydät vastaanotosta tai varaa paikkasi soittamalla (09) 24 24 328 tai spostilla info@fitnesspa.fi.

SYYSKUUN TARJOUKSILLA LUOT  ITSELLESI SOPIVAN ALOITUKSEN HYVINVOIVAAN & REIPPAASEEN SYKSYYN! 

  • liity jäseneksi syyskuussa,  niin saat treenit 1€/päivä ja jäsenmaksu/aloitusmaksu vain 50€. Tähän aloitusmaksuun saat ilmaisen InBodyn ja harjoitusohjelman laadinnan. Tarjous koskee määräaikaista 12 kk sopimusta (e-laskutus) sekä joustosopimusta (e-laskutus, 1 kk irtisanominen). Tarjous on voimassa 28.9.2018 saakka. Varaa aikasi vastaanotosta 09 24 24 328 tai laita postia tästä linkistä!
  • aloituspaketin ostajalle (30 tai 60 päivää) mukaan InBody-mittaus vain 10 € (tarjous koskee syyskuussa aloittavia). Aloituspaketti 30 päivää 119€ sisältää harjoitusohjelman laadinnan, avaimen, rajaton käynti niin kuntosalilla kuin ryhmäliikunnassa sekä tapaatte vielä trainerin kanssa uudelleen vaihtaen kuulumiset kuinka harjoitukset sujuvat. Aloituspaketti 60 185€ päivää sisältää saman kuin 30 päivää mutta vain 60 päivän ajan.

SYKSYN WORKSHOPIT JULKAISTU! Erilaisia workshopeja/kursseja järjestetään perjantaisin syksyn mittaan. Ilmoittautuminen näihin on vastaanottoon soittamalla (09) 24 2 4 328 tai tästä linkistä! Tässä kurssit:

  1. HUOM! muutama vapaa paikka enää jäljellä! FasciaMethod – kurssi pe 14.9, pe 21.9 ja pe 28.9 aina klo 17.30-18.30. FasciaMethod-konsepti on suomalainen liikuntatuote, jossa yhdistyvät myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille sekä liikehallintaharjoittelu ja faskiakäsittely pallolla. Kurssi sopii kaikille jotka haluavat tehokkaasti parantaa suosituskykyään ja edistää hyvinvointiaan. Kurssille pääsy ryhmäliikuntaan oikeuttavalla kortilla (myös aamukortit) tai kurssimaksulla 45€. Kouluttaja FasciaMethod-ohjaaja Salla Suomela.
  2. Meditaatio & Mindfulness-kurssi perjantaisin klo 17.30-19.00 5.10, 12.10 ja 26.10. Tule mukaan meditaatio/mindfulness harjoituksiin oppimaan kuinka yksinkertaisten harjoitteiden myötä mielesi selkenee sekä terveytesi ja hyvinvointisi paranee. Kurssin päivät koostuvat eri teemoista: 5.10. koko kehon meditaatio 12.10. stressin hallinta ja 26.10. hengitys ja rentoutuminen. Kurssin ohjaa mindfulness-kouluttaja Pirjo Koho. Kurssin hinta maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä:  FitnesSpa:n jäsenet 25€,  FitnesSpa:n asiakkaat 30€ ja  ulkopuoliset asiakkaat 45€.
  3. Twerkkaus-kurssi perjantaisin klo 17.30-18.30 2.11, 9.11, 16.11 ja 23.11. Twerkkaus on tanssityyli, jossa liikekieli keskittyy alavartaloon. Ominaisliikkeisiin kuuluu lantion terävä liikehdintä ja pakaroiden pyöritys. Twerkkaus on todella hauska tanssityyli, sekä samalla äärimmäisen tehokas liikuntamuoto. Kurssi soveltuu sekä aloittelijoille että viime kurssilla oleville, kaikille löytyy uutta ja kivaa liikettä! Aikaisempaa kokemusta tanssista et tarvitse. Mukaan tarvitset ainoastaan vesipullon, sekä iloista mieltä ja heittäytymistä! Kurssille erillinen sitova ilmoittautuminen. Fitnesspan jäsenille kurssi maksaa 20€, Fitnesspan asiakkaille (joilla voimassa oleva liikuntakortti) 25€ ja ulkopuolisille asiakkaille 40€. Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ohjaajana Katja Uutela.

SYKSYN RYHMÄLIIKUNTA-AIKATAULU ON JULKAISTU lataa tästä omasi linkki pdf

E-LASKUTUSASIAKKAAT HUOMIO! Laskutuksemme siirtyi Ropo Capitalille heinäkuussa ja he vastaavat kaikesta laskutuksesta.

VASTAANOTTO SIIRTYY SYYSAIKAAN ma 20.8. vastaanotto palvelee ma-to 15-20 ja pe 12-18. Harjoitusohjelmia ja valmennuksia teemme vastaanottoaikojen ulkopuolella eli kysy rohkeasti aikaa. Muistathan että kortteja voi ladata/ostaa todella helposti myös verkkokaupasta jos et pääse vastaanotolle.

HUOMIO RYHMÄLIIKUNTALAISET! Kulunvalvontajärjestelmämme uudistuu ja sen myötä kaikki jumppaajat joutuvat rekisteröitymään uudestaan ajanvaraussivulle. Tämän voi tehdä to 24.5. klo 12 alkaen. Vanhat varaukset ja rekistetöinnit eivät ole enää voimassa. Pahoittelut aiheutuneesta vaivasta. Kesällä jumpissa on hyvin aina tilaa eli mahdut varmasti vaikka et olisi varauksia vielä ehtinyt tehdäkään.

EU TIETOSUOJA-ASETUS EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) astuu voimaan 25.5.2018. FitnesSpa on huomioinut asetuksen vaatimat toimenpiteet. Ne, asiakkaat joilla muu kuin e-laskutussopimus, käy täyttämässä vastaanotossa tietojenkäsittelylomake, kiitos. Takaamme myös jatkossa, että asiakkaittemme tiedot ovat turvassa ja niitä käsitellään asiaan kuuluvalla tavalla. Olethan yhteydessä  vastaanottoon, mikäli henkilötietosi muuttuvat tai haluat lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä.

FITNESSPA ON ALOITTANUT YHTEISTYÖN FYSIOSTUDION KANSSA! FitnesSpan asiakkaat saavat 10% alennuksen fysioterapiasta, OMT fysioterapiasta, lantionpohjan fysioterapiasta, äitiysfysioterapiasta ja lymfaterapiasta. Fysiostudio sijaitsee Saviolla, Koivikontie 10. Lue tästä linkistä lisää

HALUATKO ENSIMMÄISENÄ UUTISET? Tykkää & seuraa Facebook -sivujamme niin olet aina ajantasalla!

 facebook.com/FitnesspaNaistenLiikuntaklubi/

FITNESSPA TWITTERISSÄ olemme koonneet twitteriin suosituimmat artikkelit koskien hyvinvointia. Käy lukemassa!

twitter.com/fitnes_spa

HUOMIO yli 75-vuotiaat ilmaistreenaajat! Suuren suosion vuoksi emme ota tällä hetkellä uusia yli 75-vuotiaita asiakkaita. Ilmoitamme, kun jälleen voimme avata ovet ilmaisasiakkaille.

USKALLATKO KATSOA SISÄISEEN PEILIIN?  tiedätkö mikä on rasvan taso sisäelintesi ympärillä tai luun mineraalimassa? Nämä terveydelle tärkeät arvot ja paljon muuta selviää kun varaat ajan InBody kehonkoostuusmittaukseen meillä! Upea uusi InBody570 saapui salillemme lokakuun alusta! Nyt pääset mittaamaan harjoitustesi tulosta milloin vain! Mittaustulokset: kokonaispaino, kehon rasvaton massa, lihasmassa, rasvakudoksen määrä, rasva%, kehon nesteet, painokontrollitavoite, lihastasapaino (kädet, jalat, keskivartalo), raajojen puolierot, vyötärö/lantiosuhde, segmentaalinen lihasjakauma, perusaineenvaihdunta, kehon painoindeksi, kehon solupaino ja viskeraalirasvan taso. Varaukset mittauksiin vastaanotosta, kiitos. Hinnat: jäsenet 20€, muut asiakkaat 25€, ulkopuoliset 39€.

 

 

 

FitnesSpa Mediassa?

http://www.vauva.fi/artikkeli/perhe/satujumppa_kotona_lue_ohjeet

https://www.yrittajat.fi/sites/default/files/migrated_documents/pro4_2014_0.pdf

http://blogi.keuda.fi/voiko-tyopaikalla-oppiminen-edeta-tanssien/

http://www.keski-uusimaa.fi/artikkeli/245986-hyva-kuntosali-tuntuu-omalta-kodilta

http://www.demiaulos.com/2016/11/jalat-irti-maasta-ja-liikkeelle.html

http://www.demiaulos.com/2014/09/mina-vihaan-liikuntaa.html

http://fitnet.fi/blog/luisaq/treenia-tavoitteita-ja-epaonnistumisia-futarista-tankoapinaksi/