09 24 24 328

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Pidä silmällä tätä sivua! Täältä ajankohtaiset UUTISET ja TARJOUKSET!

HALUATKO TREENATA MARRASKUUN LOPPUUN ASTI mutta korttisi on loppumassa? Jos korttisi on loppumaisillaan ennen 30.11.2019 laskemme sinulle loppuajaksi korttihinnan. Kysy hintaa vastaanotosta!

PUKIN kontiin toivotut lahjakortit suoraan verkkokauppamme kautta. Postitamme kortin kotiisi tai voit noutaa sen vastaanotosta. Tilaa tästä

Vietämme FITNESSPAN VIRALLISIA AVAJAISIA 11.1.2020 KLO 9-14! Päivä on täynnä erilaisia ryhmäliikuntatunti -demoja, esittelijöitä, yhteistyökumppaneita, kilpailuja sekä purtavaa ja tarjouksia! Päivitämme tapahtumaa joulukuun aikana tänne, sekä Facebookin viralliseen tapahtuma-osioon. Myös kuluvalla viikolla tarjouksia ja ilmainen tutustuminen salille to-la 9.1.-11.1.2020.

ASIAKKAAMME! HUOMIOITHAN ETTÄ VIIMEINEN TREENIPÄIVÄ TÄNÄ VUONNA ON 30.11., JA VOIT TREENATA SILLOIN KLO 23 SAAKKA. FITNESSPA ALOITTAA HETI 1.12. REMONTIN VALMISTELUN, JOTEN ENÄÄ SUNNUNTAINA 1.12. EI PÄÄSE TREENAAMAAN EIKÄ RYHMÄLIIKUNTATUNTEJA OLE!

VASTAANOTON AUKIOLOAJAT VIIKOLLA 1 & 2: to 2.1.2020 klo 9-20 & pe 3.1.2020 klo 9-18, 4.-6.1. SULJETTU, loppiaisena EI ryhmäliikuntatunteja, ti-to 7.-9.1. klo 12-20 & pe 10.1. klo 12-18. Treenaamaan pääset omalla avaimellasi joka päivä klo 5.30-23. 

Ryhmäliikuntalukkari keväälle 2020 on vihdoin täällä! Pääset lataamaan sen itsellesi  ltästä linkistä! Kevät pitää sisällään tunteja lihaskuntoharjoittelusta sykkeen nostatukseen ja ihaniin kehonhuollisiin tunteihin, palaavina tunteina myös Ilmajooga ja Ilmavenyttely. Kevään perjantai-illat täyttyvät rentouttavista, hauskoista ja hikeä pintaan nostavista workshopeista, löydät aikataulut tältä sivulta sekä FitnesSpan Facebookista. Huomioithan että ryhmäliikuntalukkari starttaa virallisesti 7.1.2020, mutta tunteja on jo 2. ja 3.1.2020!

Tammikuun Workshopit 2020! 17.1. klo 17.45-18.45 & 18.1. klo 11.45 Pilateksen alkeiskurssi, ohjaajana Annuski. Alkeiskurssilla käydään läpi pilateksen teoriaa, tukiasioita, hengitystä sekä perusliikkeitä. Kurssin jälkeen voit osallistua pilatestunneille. Ilmoittaudu (molemmille tunneille) sähköpostitse tai netin kautta. Ilmoittautuminen on sitova jotta pääset kunnolla pilateksen maailmaan mukaan. Kurssille pääset ilmaiseksi ryhmäliikuntaan oikeuttavalla kortilla. 24.1. klo 17.45-18.45 Ilta-Satu, ohjaajana Satu. Rauhoittava hengähdystauko sinulle, jolla on vaikea pysähtyä. Tunnilla tehdään rentoutusharjoituksia istuen, jonka jälkeen käydään joko kankaisiin tai matolle peiton alle pötköttelemään. Tunnilla ohjataan kertomuksen avulla mielesi rentoutumaan ja pysähtymään. Tunnille pääset ilmaiseksi ryhmäliikuntaan oikeuttavalla kortilla, muista ilmoittautua sähköpostitse tai netin kautta. 31.1. klo 18-20 Kasvoklinikka, Minttu/Skinroom. Method Putkisto 3D Luonnollinen Kasvoklinikka on harjoitusmenetelmä jossa pyrimme tuntemaan ja tunnistamaan ylävartalon ja pään linjausta sekä kannatusta ja tasapainottamaan kasvolihaksia. Harjoittelu aktivoi ja vahvistaa heikkoja ilmelihaksia, rentouttaen kiristyneet purentalihakset, vapauttaen kaulan ja hartioiden jännitystiloja sekä tukien niskaa. Harjoitteet ovat rentouttavia ja sopivat kaikille. Kurssin hinta – asiakkaat 20€, ulkopuoliset 30€. Workshoppiin pääset varaamalla paikkasi vastaanotosta tai sähköpostitse, sitova ilmoittautuminen. PÄIVITÄMME LISÄÄ WORKSHOPEJA JOULU-TAMMIKUUN AIKANA!

Uuden hinnaston 2020 löydät TÄÄLTÄ NYT! 10 x yhdistelmäkortit ovat jälleen saatavilla, muistathan kuitenkin, että joulukuun pyhitämme remontille, eli 10 x kortit ovat remontin vuoksi 5 kk voimassa. Jäsensopimushinnat astuvat voimaan 1.1.2020, joten JÄSEN muistathan tulla allekirjoittamaan uuden sopimuksen vastaanottoon, jotta treenisi jatkuvat sujuvasti heti tammikuusta (joulukuusta ei mene veloitusta kenelläkään)!

FitnesSpan Jäsenet! Olettehan huomanneet, että salin omien jäsenetujen lisäksi saat etuja myös upeilta yhteistyökumppaneiltamme! Tammikuusta alkaen saamme kaksi mahtavaa yhteistyökumppania lisää: mukaan liittyy salilla jo monelle tutuksi tullut Jalkaterapia Ebet, sekä Koti- ja siivouspalvelu Rinkinen, joka myös jatkossa huolehtii FitnesSpan siisteydestä. Kurkkaa huikeat jäsenetusi tästä linkistä!

24.9.2019 HUIPPU-UUTISIA IHANAT ASIAKKAAT! FITNESSPA JÄÄ SITTENKIN NÄIHIN TILOIHIN & UUDISTUU JOULUKUUSSA (pysyy naisten salina) – SAIMME LISÄAIKAA NÄISSÄ TILOISSA, JOTEN EMME MUUTAKAAN, MUTTA JOULUKUUSSA REMONTOIMME SILLÄ FITNESSPA UUDISTUU FitnesSpa saa uudet omistajat joulukuun alusta alkaen ja remmiin astuu Aino Nurminen miehensä Timi Matara-ahon kanssa. Tämä yrittäjäpariskunta haluaa tarjota teille entistä toimivammat ja uudistuneet tilat, joten joulukuu on pyhitetty tälle muutokselle. Ovet avautuvat JÄLLEEN 2.1.2020.

TUTUSTUMISKÄYNTI VELOITUKSETTA! Täyttämällä yhteydenottosivuilla yhteystietosi voit tulla kokeilemaan kuntosalia sekä ryhmäliikuntaa vastaanoton ollessa auki ma 15-20, ti 16-19.30, ke 9-12 ja to 16-19.30, perjantaisin vastaanotto on auki aina tuntia ennen workshopin alkua.

FITNESSPA:N VERKKOKAUPASTA ostat ja lataat kortin helposti & nopeasti. Tutustu verkkokauppaamme tästä linkistä! Valitse, maksa & odota sähköpostiisi vahvistus, että olemme ladanneet korttisi. Vain sopimukset täytyy allekirjoittaa vastaanotossa mutta kaikki muut löytyvät verkkokaupasta, olkaa hyvä.

FitnesSpalla on oma YOUTUBE -KANAVA! Käy hakemassa inspiraatiota omaan treeniin tästä linkistä. 

EU TIETOSUOJA-ASETUS EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) astuu voimaan 25.5.2018. FitnesSpa on huomioinut asetuksen vaatimat toimenpiteet. Ne, asiakkaat joilla muu kuin e-laskutussopimus, käy täyttämässä vastaanotossa tietojenkäsittelylomake, kiitos. Takaamme myös jatkossa, että asiakkaittemme tiedot ovat turvassa ja niitä käsitellään asiaan kuuluvalla tavalla. Olethan yhteydessä  vastaanottoon, mikäli henkilötietosi muuttuvat tai haluat lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä.

HALUATKO ENSIMMÄISENÄ UUTISET? Tykkää & seuraa Facebook -sivujamme niin olet aina ajantasalla!

 facebook.com/FitnesspaNaistenLiikuntaklubi/

FITNESSPA ON MYÖS INSTAGRAMISSA! Tule seuraamaan meitä Instagramiin, niin saat tiedon uusista jutuista ja tarjouksista.

https://www.instagram.com/fitnesspa_liikuntakeskus/

FITNESSPA TWITTERISSÄ olemme koonneet twitteriin suosituimmat artikkelit koskien hyvinvointia. Käy lukemassa!

twitter.com/fitnes_spa

USKALLATKO KATSOA SISÄISEEN PEILIIN?  tiedätkö mikä on rasvan taso sisäelintesi ympärillä tai luun mineraalimassa? Nämä terveydelle tärkeät arvot ja paljon muuta selviää kun varaat ajan InBody kehonkoostuusmittaukseen meillä! Upea uusi InBody570 saapui salillemme lokakuun alusta! Nyt pääset mittaamaan harjoitustesi tulosta milloin vain! Mittaustulokset: kokonaispaino, kehon rasvaton massa, lihasmassa, rasvakudoksen määrä, rasva%, kehon nesteet, painokontrollitavoite, lihastasapaino (kädet, jalat, keskivartalo), raajojen puolierot, vyötärö/lantiosuhde, segmentaalinen lihasjakauma, perusaineenvaihdunta, kehon painoindeksi, kehon solupaino ja viskeraalirasvan taso. Varaukset mittauksiin vastaanotosta, kiitos. Hinnat: jäsenet 20€, muut asiakkaat 25€, ulkopuoliset 39€.

 

 

 

FitnesSpa Mediassa?

https://www.vauva.fi/artikkeli/perhe/satujumppa_kotona_lue_ohjeet

https://www.yrittajat.fi/sites/default/files/migrated_documents/pro4_2014_0.pdf

https://blogi.keuda.fi/voiko-tyopaikalla-oppiminen-edeta-tanssien/

https://www.keski-uusimaa.fi/artikkeli/245986-hyva-kuntosali-tuntuu-omalta-kodilta

https://www.demiaulos.com/2016/11/jalat-irti-maasta-ja-liikkeelle.html

https://www.demiaulos.com/2014/09/mina-vihaan-liikuntaa.html

https://fitnet.fi/blog/luisaq/treenia-tavoitteita-ja-epaonnistumisia-futarista-tankoapinaksi/