09 24 24 328

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Pidä silmällä tätä sivua! Täältä ajankohtaiset UUTISET ja TARJOUKSET!

TUTUSTUMISKÄYNTI VELOITUKSETTA! Täyttämällä yhteydenottosivuilla yhteystietosi voit tulla kokeilemaan kuntosalia sekä ryhmäliikuntaa vastaanoton ollessa auki ma-to 15-20 ja pe 12-18.

HEINÄKUUN TARJOUKSET! FITNESSPA:N SYNTTÄRIHULINAT JATKUVAT! NYT kannattaa liittyä Jäseneksi, sillä E-laskutussopimuksen tekijälle Jäsenyys ainoastaan 30€, ja heinäkuun treenit ILMAISEKSI!Tarjous koskee sekä Jousto- että Määräaikaissopimusta! Pääset ostoksille suoraan verkkokauppaan tai voit tulla ostoksille FitnesSpalle vastaanoton ollessa auki! Nyt myös saatavilla kahden kuukauden kortteja edulliseen hintaan: Kuntosali 126€ (opisk./eläk. 96€) & Yhdistelmä 148€ (opisk./eläk.126€)!

FITNESSPA:N VERKKOKAUPASTA ostat ja lataat kortin helposti & nopeasti. Tutustu verkkokauppaamme tästä linkistä! Valitse, maksa & odota sähköpostiisi vahvistus, että olemme ladanneet korttisi. Vain sopimukset täytyy allekirjoittaa vastaanotossa mutta kaikki muut löytvyät verkkokaupasta, olkaa hyvä.

Syksyn 2019 ryhmäliikuntalukkari on julkaistu! Aikatualu astuu voimaan ma 5.8. Uusina tunteina VahvaKeho, Muokkaus ja TerveSelkä! Oman pdf-version saat tästä linkistä!

Syksyn tullen perjantai-illat ovat täynnä vaihtuvia tunteja ja workshoppeja. Ilmoittautuminen ajanvarauksen kautta tai sähköpostilla tästä linkistä!Tässä ensimmäiset: YINvenyttely pe 9.8. klo 17.45-18.45. Pääsy ryhmäliikuntaan oikeuttavalla kortilla. Pilateksen alkeis/introkurssi (kurssi on kokonaisuus eli sitova ilmoittautuminen kaikille tunneille) pe 16.8. klo 17.30-18.30, la 17.8. klo 11.30-12.30 ja pe 23.8. klo 17.30-18.30. Pääsy ryhmäliikuntaan oikeuttavalla kortilla. Porrastreenit keinukalliolla pe 30.8. ja pe 6.9. klo 18.00-18.45. Pääsy ryhmäliikuntaan oikeuttavalla kortilla. Syys-ja lokakuulle tiedossa joogaa ja mindfulness-stressinhallintakurssi. Pysy kuulolla!

Vastaanoton aukioloajat päivittyivät KESÄAIKATAULUUN 3.6.-4.8. väliseksi ajaksi! Vastaanotto palvelee ma klo 16-20, ti-ke klo 16-19 ja to 9-12. Perjantaisin vastaanotto on suljettu. Henkilökohtaisia harjoitusohjelmia teemme pitkin päivää, eli ne eivät ole sidottu vastaanoton aukioloaikoihin!

TÄRKEÄ tiedote korttien voimassaolosta! Vuokrasopimuksemme loppuu joulukuussa 2019 näissä tiloissa. Etsimme aktiivisesti uusia tiloja, joista tiedotetaan heti kun/toivottavasti sellaiset löytyvät. Vuokrasopimuksen loppumisen vuoksi kaikki kortit ovat voimassa enintään 30.11.2019 saakka.

FitnesSpalla on oma YOUTUBE -KANAVA! Käy hakemassa inspiraatiota omaan treeniin tästä linkistä. 

 

E-LASKUTUSASIAKKAAT HUOMIO! Laskutuksemme siirtyi Ropo Capitalille heinäkuussa ja he vastaavat kaikesta laskutuksesta.

HUOMIO RYHMÄLIIKUNTALAISET! Kulunvalvontajärjestelmämme uudistuu ja sen myötä kaikki jumppaajat joutuvat rekisteröitymään uudestaan ajanvaraussivulle. Tämän voi tehdä to 24.5. klo 12 alkaen. Vanhat varaukset ja rekistetöinnit eivät ole enää voimassa. Pahoittelut aiheutuneesta vaivasta. Kesällä jumpissa on hyvin aina tilaa eli mahdut varmasti vaikka et olisi varauksia vielä ehtinyt tehdäkään.

EU TIETOSUOJA-ASETUS EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) astuu voimaan 25.5.2018. FitnesSpa on huomioinut asetuksen vaatimat toimenpiteet. Ne, asiakkaat joilla muu kuin e-laskutussopimus, käy täyttämässä vastaanotossa tietojenkäsittelylomake, kiitos. Takaamme myös jatkossa, että asiakkaittemme tiedot ovat turvassa ja niitä käsitellään asiaan kuuluvalla tavalla. Olethan yhteydessä  vastaanottoon, mikäli henkilötietosi muuttuvat tai haluat lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä.

FITNESSPA ON ALOITTANUT YHTEISTYÖN FYSIOSTUDION KANSSA! FitnesSpan asiakkaat saavat 10% alennuksen fysioterapiasta, OMT fysioterapiasta, lantionpohjan fysioterapiasta, äitiysfysioterapiasta ja lymfaterapiasta. Fysiostudio sijaitsee Saviolla, Koivikontie 10. Lue tästä linkistä lisää

HALUATKO ENSIMMÄISENÄ UUTISET? Tykkää & seuraa Facebook -sivujamme niin olet aina ajantasalla!

 facebook.com/FitnesspaNaistenLiikuntaklubi/

FITNESSPA TWITTERISSÄ olemme koonneet twitteriin suosituimmat artikkelit koskien hyvinvointia. Käy lukemassa!

twitter.com/fitnes_spa

HUOMIO yli 75-vuotiaat ilmaistreenaajat! Suuren suosion vuoksi emme ota tällä hetkellä uusia yli 75-vuotiaita asiakkaita. Ilmoitamme, kun jälleen voimme avata ovet ilmaisasiakkaille.

USKALLATKO KATSOA SISÄISEEN PEILIIN?  tiedätkö mikä on rasvan taso sisäelintesi ympärillä tai luun mineraalimassa? Nämä terveydelle tärkeät arvot ja paljon muuta selviää kun varaat ajan InBody kehonkoostuusmittaukseen meillä! Upea uusi InBody570 saapui salillemme lokakuun alusta! Nyt pääset mittaamaan harjoitustesi tulosta milloin vain! Mittaustulokset: kokonaispaino, kehon rasvaton massa, lihasmassa, rasvakudoksen määrä, rasva%, kehon nesteet, painokontrollitavoite, lihastasapaino (kädet, jalat, keskivartalo), raajojen puolierot, vyötärö/lantiosuhde, segmentaalinen lihasjakauma, perusaineenvaihdunta, kehon painoindeksi, kehon solupaino ja viskeraalirasvan taso. Varaukset mittauksiin vastaanotosta, kiitos. Hinnat: jäsenet 20€, muut asiakkaat 25€, ulkopuoliset 39€.

 

 

 

FitnesSpa Mediassa?

https://www.vauva.fi/artikkeli/perhe/satujumppa_kotona_lue_ohjeet

https://www.yrittajat.fi/sites/default/files/migrated_documents/pro4_2014_0.pdf

https://blogi.keuda.fi/voiko-tyopaikalla-oppiminen-edeta-tanssien/

https://www.keski-uusimaa.fi/artikkeli/245986-hyva-kuntosali-tuntuu-omalta-kodilta

https://www.demiaulos.com/2016/11/jalat-irti-maasta-ja-liikkeelle.html

https://www.demiaulos.com/2014/09/mina-vihaan-liikuntaa.html

https://fitnet.fi/blog/luisaq/treenia-tavoitteita-ja-epaonnistumisia-futarista-tankoapinaksi/