09 24 24 328

Pidä silmällä tätä sivua! Täältä ajankohtaiset UUTISET ja TARJOUKSET!

📌Salille saapuessasi sekä lähtiessäsi pesethän heti kätesi/käytät käsidesiä 📌Pidäthän muihin kanssatreenaajiin väliä ryhmäliikuntasalissa, kuntosalin puolella sekä pukuhuoneissa ja muissa yleisissä tiloissa 📌Ethän tule treenaamaan mikäli tunnet itsesi edes hieman kipeäksi 📌Tulethan ajoissa tunneille jotta välineiden haussa ei ole isoa joukkoa samaan aikaan 📌Käytäthän salilla ja ryhmäliikunnassa hikipyyhettä 📌Suosittelemme maskin käyttöä liikkuessanne liikuntakeskuksen tiloissa 📌Leimaathan itsesi aina kulunvalvontaan

15.9. VatsaPakara klo 18.00-18.50, Aino sijaistaa

Avoimet ovet FitnesSpalla ma 13.9.! Tervetuloa siis ilmaiseksi tutustumaan FitnesSpan toimintaan, niin salille kuin ryhmäliikuntaan! Olemme avoinna ma klo 16-20, jolloin voit tulla salille treenailemaan, myös pt on paikalla opastamassa, mikäli kysyttävää tulee! Ryhmäliikuntaan pääset osallistumaan ilmoittautumalla etukäteen sähköpostitse info@fitnesspa.fi, varaamme sinulle paikan valmiiksi. Maanantain ryhmäliikuntatunnit seuraavasti: klo 9.00 Kahvakuula, klo 10.10 Pilatesklo 17.45 Syke, klo 18.40 Lattarit (ohjaajana TTK:stakin tuttu valmentaja Saana Akiola) Pääset kurkkaamaan ryhmäliikuntatuntien kuvaukset ryhmäliikunta -osiosta. Avoimien ovien päivänä myös huippukylmäkasvohoitoja vain 5€! Kasvohoitoa voi käyttää muun muassa aknen hoitoon!  Hoitopalvelut -kohdasta löydät tietoa X°CRYO huippukylmähoidosta ja sen vaikutuksista! VAIN AVOIMIEN OVIENPÄIVÄNÄ Jäsensopimuksiin aloitusmaksuton aloitus (norm. 59€)!! Tulethan paikalle vain täysin terveenä! Muistathan noudattaa FitnesSpalla annettuja hygieniaohjeita! Lämpimästi tervetuloa!

Syyskuun tarjouksena: Aloittelijanpaketti 99€ (norm. 119€), saat ilmaisen liittymisen jäseneksi liittyessäsi heti Aloittelijanpaketin loputtua. Aloittelijanpaketti sis. 1 kk rajaton kuntosalin ja ryhmäliikunnan käyttö, kuntosaliohjelman laadinta tavoitteidesi mukaisesti, toinen tsekkauskerta trainerin kanssa sekä kulkulätkä liikuntakeskukseen.

Kaipaatko yhdessä tekemistä, tukiverkkoa treenaamiseen, liikkuvaa ja hyvinvoivaa kehoa? Lokakuussa starttaa pienryhmävalmennus Toimiva KehoToimiva keho ja toiminnallinen harjoittelu on aina ihmiskohtaista; toisille se tarkoittaa sitä, että jaksaa esimerkiksi kävellä tietyn matka, toisille se taas saattaa tarkoittaa maastavedon maksimeja. Mitä Sinä toivoisit omalta keholtasi? Entä oletko koskaan ajatellut miten treenata energiatehokkaasti? Toimiva Keho on 8 viikkoa kestävä pienryhmävalmennus, jonka tavoitteena on lisätä asiakkaalle lihaskuntoa, parantaa kehonhallintaa sekä liikkuvuutta ja hyvinvointia. Valmennukseen kuuluu   – aloitusluento ”Mitä on toiminnallinen harjoittelu ja miksi harjoitella toiminnallisesti”  treeniohjelma, joka käydään yhdessä läpi ja räätälöidään jokaiselle ryhmäläiselle sopivaksi
– 2 ohjattua treeniä viikossa joista toinen on aina lihaskuntoa ja toinen on kehoa huoltavaa
– suljettu whatsapp -ryhmä jossa ryhmäläisillä on mahdollisuus kysyä vinkkejä niin ravinnosta kuin treeneistäkin Aloitusluento maanantaina (kaikki päivämäärät tarkentuvat pian!) klo 16:30-17:15, Toiminnalliset treenit aina tiistaisin klo 17:00-18:00 Kehonhuollot aina torstaisin klo 16:40-17:40. Treenejä ohjaa koulutetut personal trainerit Aino ja Timi Ilmoittaudu mukaan pienryhmään s-postitse info@fitnesspa.fi. Ryhmään mahtuu 6 henkilöä ja minimiryhmäkoko on 4. Hinta asiakkaat 320€/ulkopuoliset 360€.

Kaipaako lihaksesi huoltoa? FitnesSpalla toimii viikottain hieroja on Mea Kosonen. Löydät hinnaston ja muuta tietoa hänestä täältä!

Kauneuden ystäville iloisia UUTISIA! FitnesSpalla aloittaa kesäkuussa uutena vahvistuksena Hennataiteilija Tiia Joensuu. Tiian taiteesta löydät tietoa lisää täältä.

HUOMIO HUOMIO FITNESSPAN TREENAAJAT!‼
Liikuntakeskuksemme kaikki laitteet, pienvälineet salin ja ryhmäliikuntatilan puolelta, sekä kaikki pinnat (ovenkahvat, maksupäätteet, mukaan lukien infrapunasauna ja InBody -mittauslaite yms välineet) on käsitelty 19.2.2021 AIRDAL nanopinnotteella.
Pinnoite perustuu paljon tutkittuun nanoteknologiaan. Viimeisimmät laboratoriotestaukset ovat osoittaneet sen todellakin parantavan pintojen kosketusturvallisuutta. 99,9 %:n tuhokyky antaa sille niin kutsutun “all kill” -tason antimikrobisuusasteen. Se käytännössä tarkoittaa sitä, että pinta pysyy sairaalatason steriilinä tuhoten jokaisen bakteerin, viruksen, sienen, homeitiön tai muun taudinaiheuttajan. Pinnoite antaa tiloille yli 12 kuukautta kestävän suojan, joka toimii kuin nanokokoinen piikkimatto kaikille pinnoille laskeutuville mikrobeille. Se tuhoaa vielä vuodenkin jälkeen tehokkaasti bakteereja, viruksia ja sienieliöitä. Tämä tarkoittaa siis sitä, että jatkossa sinun tulee treenin jälkeen enää pyyhkiä omalla hikipyyhkeelläsi mahdolliset hikijäljet laitteesta/matosta, eikä ylimääräistä desinfiointia enää tarvita. Pidäthän siis hikipyyhettä aina treenissä mukanasi, ja suojaat laitteen/maton käyttäessäsi sitä. Henkilökuntamme pitää huolen jatkossakin laitteiden yleisestä puhdistuksesta sekä pölyjen pyyhkimisestä. Mikäli hikoilusi on runsasta esim. alkulämmittelyssä, löytyy paperia ja des.aineet tarvittaessa cardiotilasta ja virtuaalispinningistä..

TULEVIA WORKSHOPPEJA (SITOVA ILMOITTAUTUMINEN!) 

Tanssin taikaa, siitä se syksy alkaa! Lattarit tiiviskurssi on kolmen kerran kokonaisuus, jossa joka kerralla pureudutaan eri tanssin saloihin! Tiiviskurssit pitää TTK:stakin tuttu tähtivalmentaja Saana Akiola.
Pe 13.8. klo 18-19.30 SALSA – Salsa on eräs latinalaisamerikkalaisen tanssin muoto, joka on suosittua myös Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa. Salsassa on erilaisia tyylimuotoja, Suomessa suosituin Salsa-laji on Kuubalainen Salsa. Kuubalaisessa salsassa korostuu musiikin rytmikkyys ja huolettomuus. Salsa onkin mukaansatempaava ja iloinen seuratanssi, ja sitä tanssitaan yökerhoissa ja erilaisissa tanssitapahtumissa niin soolona kuin paritanssina.
Pe 3.9. klo 18-19.30 JIVE – Jive rantautui Eurooppaan 2. maailmansodan aikana amerikkalaisten sotilaiden mukana. Sen syntyyn on vaikuttanut vahvasti Lindy Hop, joka kehittyi 1920-1930 luvuilla Harlemissa. Englantilaiset tanssinopettajat kehittivät kesytetymmän version tästä railakkaasta akrobatiaa käyttävästä tanssista ja uusi versio nimettiin Jiveksi. Jive on nopeatahtinen, energinen ja mukaansatempaava tanssi, jonka peruskuviot ovat melko yksinkertaisia ja helppoja oppia.
Pe 15.10. klo 18-19.30 CHACHA – Cha-cha on latinalaistansseista nuorin ja tanssi pohjautuu suosittuun tanssiin, mamboon. Cha-cha nimityksen kerrotaan tulleen matkimalla tanssijoiden jaloista lähtevää ääntä. Cha-cha on kuubalaista alkuperää olevaa rytmikästä ja energistä latinotanssia.Hyppää mukaan Lattari -tanssien saloihin! Kaikki tunnit ovat matalan kynnyksen tunteja, eli mukaan voi tulla vaikka kokemusta tanssista ei olisikaan! Hinta: FitnesSpan asiakkaat 15€/kerta, kaikki kolme kertaa 35€, Ulkopuoliset 20€/kerta, kaikki kolme kertaa 50€ Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse info@fitnesspa.fi (sitova!), mukaan mahtuu 15 tanssijaa!
Ladies, suuren suosion saanut LadyCross pienryhmä tulee taas syksyllä, ja tällä kertaa meillä on sekä ILTA- että AAMUryhmä!
Kaipaatko kuntosali -treeniin vaihtelua? Ohjattua toiminnallista treeniä? Hikitakuun? Hauskaa yhdessä tekemistä, sitoutuneella porukalla? Jos vastasit KYLLÄ -tämä pienryhmä on juuri sinulle! LadyCross on tunnin kestävä toiminnallinen pienryhmä -treeni, joka haastaa kroppaasi monipuolisesti liikkeen eri suunnissa. Pitkällä aikavälillä toiminnallinen harjoittelu parantaa liikkuvuutta ja jäntevyyttä. LadyCross on intensiivinen, ja sisältää alkuverryttelyn.
Ryhmään mahtuu ainoastaan 10 treenaajaa, joten varaa paikkasi pian sähköpostitse info@fitnesspa.fi tai vastaanotosta! Hinta 10€/kaikki kerrat 35€, ulkopuoliset 20€/50€ kaikki kerrat. Ohjaajana Timi.
Treeniperjantait ILTARYHMÄ 10.9., 8.10., 5.11. & 3.12. klo 18-19, treenikeskiviikot AAMURYHMÄ 8.9., 6.10., 3.11. & 1.12. klo 7.30-8.30

Ilmatunnilla leijuen viikonloppuun pe 17.9. klo 17.45-18.30.
Tällä tunnilla käytämme kankaita, joiden avulla ja varassa tehdään erilaisia harjoitteita. Harjoitteet ovat paljolti corea vahvistavia mutta myös liikkuvuutta lisääviä. Loppuun pitkä ohjattu mindfulness harjoitus.
Ohjaajana: Arial-ohjaaja Annuski Arban, tälle tunnilla vain 11 paikkaa, varaa siis pian omasi s-postitse info@fitnesspa.fi tai sähköisellä ajanvarauksella. Hinta FitnesSpan asiakkaat 10€, ulkopuoliset 15€. 

Detox YinJooga pe 24.9. klo 17.30-19.00. Tule puhdistamaan lempeästi keho kesän kuonasta ja suuntaamaan mieli kohti kaunista syksyä. Tässä 90 min harjoituksessa keskitytään kuona-aineita liikkeelle lähettäviin asanoihin, kiertoihin ja eteentaivutuksiin. Et tarvitse ennalta osata yin-joogaa, sillä se on helppoa olemista. Tarjolla on detox-teetä, eli ota oma teekuppi mukaan. Tarvitset myös ison vesipullon, villasukat ja pienen pyyhkeen. Päälle lämpimät liikuntavaatteet. Yritä päivän aikana syödä kasvis voittoista ruokaa ja juoda runsaasti vettä. Harjoitukseen kannattaa tulla kevyellä vatsalla. Ohjaajana: yinjooga opettaja ja hyvinvointivalmentaja Annuski Arban, hinta FitnesSpan asiakkaat 10€, ulkopuoliset 20€.

Tuntikuvaukset pääset lukemaan ryhmäliikunta -osiosta. SYKSYN LUKKARIN PÄÄSET KURKKAAMAAN TÄÄLTÄ!

Huippu-uutisia FitnesSpalta! Meiltä saa jatkossa Cryo huippukylmä -hoitoja! Paikallinen huippukylmähoito perustuu ihon pintasolujen termoshokkiin, joka saa aivot aktivoimaan elimistön puolustusjärjestelmän. Termoshokki on kehossa ilmenevä epänormaali olosuhde, jossa kehon pintalämpötila on laskettu paikallisesti 0°C – 4°C.. Kehon pintasolujen lämpötila lasketaan haluttuun 0°C – 4°C vain muutamissa kymmenissä sekunneissa, joka saa aikaan voimakkaan kipua poistavan vaikutuksen. Pidemmät hoitojaksot saavat aikaan syvempiä anti-inflammatorisia (tulehdusta poistavia) vaikutuksia. Vasodilaatio (verisuonten laajeneminen) käynnistyy hoidon jälkeen, koska keho pyrkii luonnollisesti palauttamaan pintasolujen lämpötilan epänormaalista olosuhteesta normaaliin ja täten paikallinen verenkierto ja metabolia (aineenvaihdunta) kiihtyvät tuoden alueelle elintärkeitä hivenaineita ja entsyymejä. Äärimmäinen kylmyys lyhytkestoisena on ainut turvallinen tapa tuottaa elimistössä kyseinen reaktio, ilman riskiä kudosvaurioista. Hinnasto: 1 krt 35€, 3 krt 100€, 5 krt 150€

FitnesSpan Jäsenet! Olettehan huomanneet, että salin omien jäsenetujen lisäksi saat etuja myös upeilta yhteistyökumppaneiltamme! Tammikuusta alkaen saamme kaksi mahtavaa yhteistyökumppania lisää: mukaan liittyy salilla jo monelle tutuksi tullut Jalkaterapia Ebet, sekä Koti- ja siivouspalvelu Rinkinen, joka myös jatkossa huolehtii FitnesSpan siisteydestä. Kurkkaa huikeat jäsenetusi tästä linkistä!

VUODEN 2021 E-LASKUTUSPÄIVÄT:  1.1., 29.1., 26.2., 26.3., 23.4., 21.5., 18.6., 16.7., 13.8., 10.9., 8.10., 5.11., 3.12., 31.12.

Jäsensopimuksen sopimusehdot löydät tästä linkistä.

TUTUSTUMISKÄYNTI VELOITUKSETTA! Täyttämällä yhteydenottosivuilla yhteystietosi voit tulla kokeilemaan kuntosalia sekä ryhmäliikuntaa vastaanoton ollessa auki.

FITNESSPA:N VERKKOKAUPASTA ostat ja lataat kortin helposti & nopeasti. Tutustu verkkokauppaamme tästä linkistä! Valitse, maksa & odota sähköpostiisi vahvistus, että olemme ladanneet korttisi. Vain sopimukset täytyy allekirjoittaa vastaanotossa mutta kaikki muut löytyvät verkkokaupasta, olkaa hyvä.

FitnesSpalla on oma YOUTUBE -KANAVA! Käy hakemassa inspiraatiota omaan treeniin tästä linkistä. 

EU TIETOSUOJA-ASETUS EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) astuu voimaan 25.5.2018. FitnesSpa on huomioinut asetuksen vaatimat toimenpiteet. Ne, asiakkaat joilla muu kuin e-laskutussopimus, käy täyttämässä vastaanotossa tietojenkäsittelylomake, kiitos. Takaamme myös jatkossa, että asiakkaittemme tiedot ovat turvassa ja niitä käsitellään asiaan kuuluvalla tavalla. Olethan yhteydessä  vastaanottoon, mikäli henkilötietosi muuttuvat tai haluat lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä.

HALUATKO ENSIMMÄISENÄ UUTISET? Tykkää & seuraa Facebook -sivujamme niin olet aina ajantasalla! https://www.facebook.com/FitnesspaNaistenLiikuntakeskus/

FITNESSPA ON MYÖS INSTAGRAMISSA! Tule seuraamaan meitä Instagramiin, niin saat tiedon uusista jutuista ja tarjouksista. https://www.instagram.com/fitnesspa_liikuntakeskus/

USKALLATKO KATSOA SISÄISEEN PEILIIN?  tiedätkö mikä on rasvan taso sisäelintesi ympärillä tai luun mineraalimassa? Nämä terveydelle tärkeät arvot ja paljon muuta selviää kun varaat ajan InBody kehonkoostuusmittaukseen meillä!  Nyt pääset mittaamaan harjoitustesi tulosta milloin vain! Mittaustulokset: kokonaispaino, kehon rasvaton massa, lihasmassa, rasvakudoksen määrä, rasva%, kehon nesteet, painokontrollitavoite, lihastasapaino (kädet, jalat, keskivartalo), raajojen puolierot, vyötärö/lantiosuhde, segmentaalinen lihasjakauma, perusaineenvaihdunta, kehon painoindeksi, kehon solupaino ja viskeraalirasvan taso. Varaukset mittauksiin vastaanotosta, kiitos. Hinnat: jäsenet 20€, muut asiakkaat 25€, ulkopuoliset 39€. JÄSENILLE KERRAN VUODESSA YKSI ILMAINEN MITTAUSKERTA!

FitnesSpa Mediassa? https://www.vauva.fi/artikkeli/perhe/satujumppa_kotona_lue_ohjeet https://www.yrittajat.fi/sites/default/files/migrated_documents/pro4_2014_0.pdf https://blogi.keuda.fi/voiko-tyopaikalla-oppiminen-edeta-tanssien/ https://www.keski-uusimaa.fi/artikkeli/245986-hyva-kuntosali-tuntuu-omalta-kodilta https://www.demiaulos.com/2016/11/jalat-irti-maasta-ja-liikkeelle.html https://www.demiaulos.com/2014/09/mina-vihaan-liikuntaa.html https://fitnet.fi/blog/luisaq/treenia-tavoitteita-ja-epaonnistumisia-futarista-tankoapinaksi/