09 24 24 328

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Pidä silmällä tätä sivua! Täältä ajankohtaiset UUTISET ja TARJOUKSET!

Ryhmäliikuntatunti -sijaistukset: sunnuntai 2.2. Satun tunnit sijaistaa Emilia, Ilmajoogan tilalla ihana jumit sulattava Yinvenyttely!

27.11.2019 Käteisen vastaanottaminen päättyy FitnesSpalla. Jatkossa voit maksaa kortilla ja liikunta/virikeseteleillä (mm. Smartum, Edenred, Eazybreak, E-passi).

VASTAANOTON AUKIOLOAJAT TAMMIKUUSSA: VK 1 to 2.1.2020 klo 9-20 & pe 3.1.2020 klo 9-18, 4.-6.1. SULJETTU, loppiaisena EI ryhmäliikuntatunteja, VK 2 ti-to 7.-9.1. klo 12-20 & pe 10.1. klo 12-18. VK 3-5 ma-to 15-20 & pe 12-18. Treenaamaan pääset omalla avaimellasi joka päivä klo 5.30-23. 

VUODEN 2020 E-LASKUTUSPÄIVÄT: 3.1., 31.1., 28.2., 27.3., 24.4., 22.5., 19.6.,17.7., 14.8., 11.9., 9.10., 6.11., 4.12.

Ryhmäliikuntalukkarin keväälle 2020 pääset lataamaan itsellesi tästä linkistä, PÄIVITETTY 1.2. ALKAVA tästä linkistä! Kevät pitää sisällään tunteja lihaskuntoharjoittelusta sykkeen nostatukseen ja ihaniin kehonhuollisiin tunteihin, palaavina tunteina myös Ilmajooga ja Ilmavenyttely. Kevään perjantai-illat täyttyvät rentouttavista, hauskoista ja hikeä pintaan nostavista workshopeista, löydät aikataulut tältä sivulta sekä FitnesSpan Facebookista.

Tammikuun Workshopit 2020! 17.1. klo 17.45-18.45 & 18.1. klo 11.45 Pilateksen alkeiskurssi, ohjaajana Annuski. Alkeiskurssilla käydään läpi pilateksen teoriaa, tukiasioita, hengitystä sekä perusliikkeitä. Kurssin jälkeen voit osallistua pilatestunneille. Ilmoittaudu (molemmille tunneille) sähköpostitse tai netin kautta. Ilmoittautuminen on sitova jotta pääset kunnolla pilateksen maailmaan mukaan. Kurssille pääset ilmaiseksi ryhmäliikuntaan oikeuttavalla kortilla. 24.1. klo 17.45-18.45 Ilta-Satu, ohjaajana Satu. Rauhoittava hengähdystauko sinulle, jolla on vaikea pysähtyä. Tunnilla tehdään rentoutusharjoituksia istuen, jonka jälkeen käydään joko kankaisiin tai matolle peiton alle pötköttelemään. Tunnilla ohjataan kertomuksen avulla mielesi rentoutumaan ja pysähtymään. Tunnille pääset ilmaiseksi ryhmäliikuntaan oikeuttavalla kortilla, muista ilmoittautua sähköpostitse tai netin kautta. 31.1. klo 18-20 Kasvoklinikka, Minttu/Skinroom. Method Putkisto 3D Luonnollinen Kasvoklinikka on harjoitusmenetelmä jossa pyrimme tuntemaan ja tunnistamaan ylävartalon ja pään linjausta sekä kannatusta ja tasapainottamaan kasvolihaksia. Harjoittelu aktivoi ja vahvistaa heikkoja ilmelihaksia, rentouttaen kiristyneet purentalihakset, vapauttaen kaulan ja hartioiden jännitystiloja sekä tukien niskaa. Harjoitteet ovat rentouttavia ja sopivat kaikille. Kurssin hinta – asiakkaat 20€, ulkopuoliset 30€. Workshoppiin pääset varaamalla paikkasi vastaanotosta tai sähköpostitse, sitova ilmoittautuminen.

Helmikuun Workshopit 2020! 7.2. klo 17.45-18.45 Selkä-hartiaseutu workshop, ohjaajana Aino. Workshopissa lämmitellään ensin hartioiden ja rintarangan seutua erilaisilla avaavilla liikkeillä kepin kanssa, minkä jälkeen tehdään erilaisia vahvistavia sekä avaavia liikkeitä niskan, hartioiden ja selän alueelle. Lopuksi vielä ihana rentoutus. Tämä workshop sulattaa hartiaseudun kireyksiä ja laittaa veren kiertämään. Mukaan pääset ryhmäliikuntaan oikeuttavalla kortilla tai kertamaksulla. Ilmoittaudu netin kautta tai sähköpostitse info@fitnesspa.fi. 28.2. klo17.45-18.45 Ilta-Satu, ohjaajana Satu. Tunti on rauhoittava hengähdystauko sinulle, jonka on vaikea pysähtyä paikoilleen ja antaa kehon sekä mielen levätä hetki. Tunnilla teemme alkuun muutamia rentoutusharjoituksia istuallaan, jonka jälkeen käymme joko kankaisiin tai matolle peiton alle pötköttelemään. Tunnilla ohjaaja kertoo teille ”ilta-satua”, jonka tarkoitus on sitoa sinut tuohon hetkeen ja ohjata mieltäsi rentoutumaan ja pysähtymään. Mukaan pääset ryhmäliikuntaan oikeuttavalla kortilla, tai kertamaksulla. Ota mukaan mukavat lämpimät vaatteet sekä juomapullo. Ilmoittaudu mukaan ajanvarausjärjestelmällä tai sähköpostitse info@fitnesspa.fi.

Maaliskuun Workshopit 2020! 6.3. klo 18-19 luento ”Lisää palautumista elämääsi”, luennoitsijana psykoterapeutti Harri Peltomaa. Luennolla käsitellään minkä asioiden on havaittu saavan aikaan palautumista, myös päiväaikana. Miten erilaiset rentoutus- ja hengitysharjoitukset vaikuttavat? Tämä luento on Sinulle, joka kaipaat konkreettisia keinoja palautumiseen kiireisen arjen keskellä ja haluat turvata riittävän palautumisen myös arjessa. Mukaan pääset ilmottautumalla vastaanottoon tai sähköpostitse info@fitnesspa.fi. Luennon hinta: asiakkaat 10€, ulkopuoliset 20€. Luennolla teetarjoilu.

FitnesSpan Jäsenet! Olettehan huomanneet, että salin omien jäsenetujen lisäksi saat etuja myös upeilta yhteistyökumppaneiltamme! Tammikuusta alkaen saamme kaksi mahtavaa yhteistyökumppania lisää: mukaan liittyy salilla jo monelle tutuksi tullut Jalkaterapia Ebet, sekä Koti- ja siivouspalvelu Rinkinen, joka myös jatkossa huolehtii FitnesSpan siisteydestä. Kurkkaa huikeat jäsenetusi tästä linkistä!

TUTUSTUMISKÄYNTI VELOITUKSETTA! Täyttämällä yhteydenottosivuilla yhteystietosi voit tulla kokeilemaan kuntosalia sekä ryhmäliikuntaa vastaanoton ollessa auki ma 15-20, ti 16-19.30, ke 9-12 ja to 16-19.30, perjantaisin vastaanotto on auki aina tuntia ennen workshopin alkua.

FITNESSPA:N VERKKOKAUPASTA ostat ja lataat kortin helposti & nopeasti. Tutustu verkkokauppaamme tästä linkistä! Valitse, maksa & odota sähköpostiisi vahvistus, että olemme ladanneet korttisi. Vain sopimukset täytyy allekirjoittaa vastaanotossa mutta kaikki muut löytyvät verkkokaupasta, olkaa hyvä.

FitnesSpalla on oma YOUTUBE -KANAVA! Käy hakemassa inspiraatiota omaan treeniin tästä linkistä. 

EU TIETOSUOJA-ASETUS EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) astuu voimaan 25.5.2018. FitnesSpa on huomioinut asetuksen vaatimat toimenpiteet. Ne, asiakkaat joilla muu kuin e-laskutussopimus, käy täyttämässä vastaanotossa tietojenkäsittelylomake, kiitos. Takaamme myös jatkossa, että asiakkaittemme tiedot ovat turvassa ja niitä käsitellään asiaan kuuluvalla tavalla. Olethan yhteydessä  vastaanottoon, mikäli henkilötietosi muuttuvat tai haluat lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä.

HALUATKO ENSIMMÄISENÄ UUTISET? Tykkää & seuraa Facebook -sivujamme niin olet aina ajantasalla!

 facebook.com/FitnesspaNaistenLiikuntaklubi/

FITNESSPA ON MYÖS INSTAGRAMISSA! Tule seuraamaan meitä Instagramiin, niin saat tiedon uusista jutuista ja tarjouksista.

https://www.instagram.com/fitnesspa_liikuntakeskus/

FITNESSPA TWITTERISSÄ olemme koonneet twitteriin suosituimmat artikkelit koskien hyvinvointia. Käy lukemassa!

twitter.com/fitnes_spa

USKALLATKO KATSOA SISÄISEEN PEILIIN?  tiedätkö mikä on rasvan taso sisäelintesi ympärillä tai luun mineraalimassa? Nämä terveydelle tärkeät arvot ja paljon muuta selviää kun varaat ajan InBody kehonkoostuusmittaukseen meillä! Upea uusi InBody570 saapui salillemme lokakuun alusta! Nyt pääset mittaamaan harjoitustesi tulosta milloin vain! Mittaustulokset: kokonaispaino, kehon rasvaton massa, lihasmassa, rasvakudoksen määrä, rasva%, kehon nesteet, painokontrollitavoite, lihastasapaino (kädet, jalat, keskivartalo), raajojen puolierot, vyötärö/lantiosuhde, segmentaalinen lihasjakauma, perusaineenvaihdunta, kehon painoindeksi, kehon solupaino ja viskeraalirasvan taso. Varaukset mittauksiin vastaanotosta, kiitos. Hinnat: jäsenet 20€, muut asiakkaat 25€, ulkopuoliset 39€.

 

 

 

FitnesSpa Mediassa?

https://www.vauva.fi/artikkeli/perhe/satujumppa_kotona_lue_ohjeet

https://www.yrittajat.fi/sites/default/files/migrated_documents/pro4_2014_0.pdf

https://blogi.keuda.fi/voiko-tyopaikalla-oppiminen-edeta-tanssien/

https://www.keski-uusimaa.fi/artikkeli/245986-hyva-kuntosali-tuntuu-omalta-kodilta

https://www.demiaulos.com/2016/11/jalat-irti-maasta-ja-liikkeelle.html

https://www.demiaulos.com/2014/09/mina-vihaan-liikuntaa.html

https://fitnet.fi/blog/luisaq/treenia-tavoitteita-ja-epaonnistumisia-futarista-tankoapinaksi/