09 24 24 328

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Pidä silmällä tätä sivua! Täältä ajankohtaiset UUTISET ja TARJOUKSET!

TUTUSTUMISKÄYNTI VELOITUKSETTA! Täyttämällä yhteydenottosivuilla yhteystietosi voit tulla kokeilemaan kuntosalia sekä ryhmäliikuntaa vastaanoton ollessa auki ma-to 15-20 ja pe 12-18.

Tee muutos-päivän kunniaksi julkaisemme uusille kävijöille tarjouksen (voimassa 18.11.2018 asti) Aloittelijapaketin (119€) ostajalle ilmaiset treenit joulukuun loppuun asti! Tämä paketti sisältää: henkilökohtaisen harjoitusohjelman laadinnan sekä toisen tapaamisen trainerin kanssa, avaimen (kulkulätkän) ja rajattoman pääsyn kuntosalille, ryhmäliikuntaan ja virtuaalispinning-tunneille 31.12.2018 asti. Marraskuussa 19-23.11. vietämme koko viikon BlackFriday ostoshulinaa. Vuosikortit vain blackfriday- viikon tähän hintaan: yhdistelmäkortti 499€ (normaalisti 741€) ja kuntosalikortti 390€ (normaalisti 631€). Korttien viimeinen mahdollinen voimassolopäivä 30.11.2019. Kortit maksetaan kertamaksuna joko vastaanottoon tai  tästä linkistä verkkokauppaan.

Soljutko sulavasti juhlakauden pikkumustaan vai olisiko tarvetta keventää? Puhdista suolistoasi ja kevennä kurvejasi helposti ruotsalaisilla Slanka-tuotteilla. Tutustumisalennus nyt marraskuussa -15% pusseista ja patukoista. Lue lisää tästä linkistä!

TUNTImuutoksia SEURAAVASTI: keskiviikot 14.11. & 21.11 BodyControl- tunnit pidetään BodyWeight-tunteina. Ohjaajana Annuski.

ITSENÄISYYSPÄIVÄNÄ TO 6.12. vastaanotto on suljettu ja aamusta vain seuraavat tunnit klo 9.30-10.30 BodyCombat ja 10.45-11.45 Pilates. Tunnit ohjaa Annuski

JOULUN AJAN RYHMÄLIIKUNTA-AIKATAULU ON JULKAISTU aikataulu on voimassa 10.12.2018-13.1.2019. tästä linkistä!

PILATEKSEN ALKEIS/introkurssi 9.-10.1.2019 molempina päivinä klo 19.00-20.00. Ilmoittaudu vastaanoottoon tai sähköpostilla info@fitnesspa.fi. Alkeiskurssilla käsitellään tukiasioita, hengitystä ja tehdään perusliikkeitä. Päälle mukavat jumppavaatteet (mukaan myös pitkähihainen), pieni pyyhe ja juomapullo. Et tarvitse kenkiä sillä pilatesta harjoitetaan sukat jalassa.  Osallistumaan pääset ryhmäliikuntaan oikeuttavalla kortilla. Kurssin vetää pilatesohjaaja Annuski.

FITNESSPA:N VERKKOKAUPASTA helposti & nopeasti kortit tästä linkistä! Valitse, maksa & odota sähköpostiisi vahvistus, että olemme ladanneet korttisi. Vain sopimukset täytyy allekirjoittaa vastaanotossa mutta kaikki muut löytvyät verkkokaupasta, olkaa hyvä.

E-LASKUTUSASIAKKAAT HUOMIO! Laskutuksemme siirtyi Ropo Capitalille heinäkuussa ja he vastaavat kaikesta laskutuksesta.

HUOMIO RYHMÄLIIKUNTALAISET! Kulunvalvontajärjestelmämme uudistuu ja sen myötä kaikki jumppaajat joutuvat rekisteröitymään uudestaan ajanvaraussivulle. Tämän voi tehdä to 24.5. klo 12 alkaen. Vanhat varaukset ja rekistetöinnit eivät ole enää voimassa. Pahoittelut aiheutuneesta vaivasta. Kesällä jumpissa on hyvin aina tilaa eli mahdut varmasti vaikka et olisi varauksia vielä ehtinyt tehdäkään.

EU TIETOSUOJA-ASETUS EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) astuu voimaan 25.5.2018. FitnesSpa on huomioinut asetuksen vaatimat toimenpiteet. Ne, asiakkaat joilla muu kuin e-laskutussopimus, käy täyttämässä vastaanotossa tietojenkäsittelylomake, kiitos. Takaamme myös jatkossa, että asiakkaittemme tiedot ovat turvassa ja niitä käsitellään asiaan kuuluvalla tavalla. Olethan yhteydessä  vastaanottoon, mikäli henkilötietosi muuttuvat tai haluat lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä.

FITNESSPA ON ALOITTANUT YHTEISTYÖN FYSIOSTUDION KANSSA! FitnesSpan asiakkaat saavat 10% alennuksen fysioterapiasta, OMT fysioterapiasta, lantionpohjan fysioterapiasta, äitiysfysioterapiasta ja lymfaterapiasta. Fysiostudio sijaitsee Saviolla, Koivikontie 10. Lue tästä linkistä lisää

HALUATKO ENSIMMÄISENÄ UUTISET? Tykkää & seuraa Facebook -sivujamme niin olet aina ajantasalla!

 facebook.com/FitnesspaNaistenLiikuntaklubi/

FITNESSPA TWITTERISSÄ olemme koonneet twitteriin suosituimmat artikkelit koskien hyvinvointia. Käy lukemassa!

twitter.com/fitnes_spa

HUOMIO yli 75-vuotiaat ilmaistreenaajat! Suuren suosion vuoksi emme ota tällä hetkellä uusia yli 75-vuotiaita asiakkaita. Ilmoitamme, kun jälleen voimme avata ovet ilmaisasiakkaille.

USKALLATKO KATSOA SISÄISEEN PEILIIN?  tiedätkö mikä on rasvan taso sisäelintesi ympärillä tai luun mineraalimassa? Nämä terveydelle tärkeät arvot ja paljon muuta selviää kun varaat ajan InBody kehonkoostuusmittaukseen meillä! Upea uusi InBody570 saapui salillemme lokakuun alusta! Nyt pääset mittaamaan harjoitustesi tulosta milloin vain! Mittaustulokset: kokonaispaino, kehon rasvaton massa, lihasmassa, rasvakudoksen määrä, rasva%, kehon nesteet, painokontrollitavoite, lihastasapaino (kädet, jalat, keskivartalo), raajojen puolierot, vyötärö/lantiosuhde, segmentaalinen lihasjakauma, perusaineenvaihdunta, kehon painoindeksi, kehon solupaino ja viskeraalirasvan taso. Varaukset mittauksiin vastaanotosta, kiitos. Hinnat: jäsenet 20€, muut asiakkaat 25€, ulkopuoliset 39€.

 

 

 

FitnesSpa Mediassa?

http://www.vauva.fi/artikkeli/perhe/satujumppa_kotona_lue_ohjeet

https://www.yrittajat.fi/sites/default/files/migrated_documents/pro4_2014_0.pdf

http://blogi.keuda.fi/voiko-tyopaikalla-oppiminen-edeta-tanssien/

http://www.keski-uusimaa.fi/artikkeli/245986-hyva-kuntosali-tuntuu-omalta-kodilta

http://www.demiaulos.com/2016/11/jalat-irti-maasta-ja-liikkeelle.html

http://www.demiaulos.com/2014/09/mina-vihaan-liikuntaa.html

http://fitnet.fi/blog/luisaq/treenia-tavoitteita-ja-epaonnistumisia-futarista-tankoapinaksi/