050 46 81 756

Ihana olo, veri kiertää ja rinta pullistuu ylpeydestä!

Voitin nimittäin itseni heti aamusta hyppäämällä Keravan maauimalaan. Ilma oli vain 15 c mutta vesi lämmintä, 28 c.  Sai siinä tosin reipasta vauhtia uidakin ettei kylmä ilma kohmauta niskaa. Silti oli aivan luksusta kauhoa ulkoilmassa ja vielä yksin omalla radalla. Mietin siinä uidessa miten tällaiset pienet omat rohkeat ideat saavat päivän paistamaan, suorastaan loistamaan.

Kesällä on helpompi kokeilla vaikka hetken mielijohteesta jotain kivaa, hullua, uutta ja rokeaa. Olen huomannut, että moni salikävijä siirtää treenit illasta aamuun vaikka talvella ylösnousu aamulla aikaisin olisi hullu ajatus niin kesän valo saa kehon hereille. Mahtava idea onkin treenata aamusta, koska aineenvaihdunta säilyy vilkkaana koko päivän (huomio painonpudottajat…)

Mikä olisi Sinun rohkea kesähetkesi huomenaamuna? Aamujumppa takapihalla, salitreeni klo 7, aamuuinti…. Kun avaat silmäsi, pysy edellisen illan päätöksessä satoi tai paistoi. Toteuta ideasi ja nauti päivästäsi.  Inspiroi muita ja jaa rohkea kesähetkesi FitnesSpan Instagramin sivulla instagram.com/fitnesspa_naistenliikuntaklubi/  #kesähetki #fitnesspa_nasitenkiikuntaklubi.

Muista, että vain Sinä voit olla huomisen onnesi tiellä!

Virkistäviä kesähetkiä ihanille naisille,

toivottelee Annuski