050 46 81 756

Opiskelen elämäntaidon valmentajaksi (MB Elämäntaidon valmentaja), paremmin asia tunnetaan life coach/business coach – nimellä. Astuessani syyskuussa valmennuksen maailmaan en kunnolla ymmärtänyt mihin olin menossa. Vähitellen oppiessani lisää, alkaa aihe aueta niin ammattillisesti kuin omassa elämässäkin.

Mitä sitten valmennus tarkoittaa ja mihin sitä tarvitaan? Vaatimukset työssä haastavat jatkuvaan muutokseen ja kasvuun. Moni kokee vaikeutena tasapainottaa työtä ja muuta elämää. Stressi, väysmys, valintojen vaikeus ja yleinen jämähtyneisyyden tunne ovat oireita, jotka on syytä ottaa vakavasti. Varsinkin epävarmuus siitä ettei tiedä mitä oikein haluaa vaikka nykyinen elämäntapa ei miellytä, aiheuttaa ahdistusta ja tyytymättömyyttä.  Hyvä valmennus vähentää stressiä ja lisää luottamusta omiin kykyihin ratkaista elämän haasteet. Valmennus vapauttaa meissä jokaisessa piilevät voimavarat, joka parhaimmillaan kasvaa innostukseksi. Jokainen ihminen ansaitsee antoisan, merkityksellisen ja iloa tuottavan elämän. Se on jokaiselle mahdollista. Valmennus katsoo siis tulevaisuuteen ei menneeseen.

Olen nyt itse käynyt läpi lähes 20 valmennuskertaa ja todennut kuinka voimaannuttavaa on puhua omista asioista tarkasti kuuntelevalle valmentajalle. Valmentajani siis vain kuuntelee ja tekee kysymyksiä. Kysymyksiä jotka saavat havahtumaan, ajattelemaan, tuntemaan, näkemään toisin… Moni asia sai valoa tunnelin päähän sekä meni rytinällä eteenpäin, kun mieleni kirkastui puhuessani ja vastatessani kysymyksiin. Olen itse aina ollut se olkapää, vahva Annuski, joka ratkaisee muiden ongelmia, johtaa omaa yritystä ja seisoo tukevasti. Nyt vasta ymmärsin, kuinka ihanaa on vapautua monesta mieltä askarruttaneesta aiheesta, kun sai puhua ilman mietintää kuormitanko edessä olevaa ihmistä omilla murheillani. Välillä nousivat kyyneleet silmiin, välillä nauratti, välillä syvenivät otsarypyt. Tunteiden kirjo oli melkoinen mutta ennen kaikkea valaiseva ja energiaa antava.

Tammikuusta alkaen otan vastaan harjoitusasiakkaita, joita valmennan kutakin 4 kertaa. Jos sinua kiinnostaa ryhtyä harjoitusasiakkaakseni niin laita sähköpostia info@fitnesspa.fi otsikolla Annuskin valmennus.  Käsittelen kaikki hakemukset luottamuksella. Valitsen hakemuksista 10 harjoitusasiakasta. Valmennukseni on ilmaista näille asiakkaille.

Piparista Joulun odotusta!

t. Annuski