050 46 81 756

Aurinko saa jokakeväisen puhdistusmisviettini valloilleen. Raivaan niin kotia, työpaikkaa kuin omaa kehoakin.

Tuntuu kuin heräisin pitkästä talvihorroksesta ja oloni tuntuu tunkkaiselta. Huhtikuu on minulle todellisen sisäisen puhdistumisen aikaa. Puhkun suorastaan innosta päästä eroon talven kuonasta ja saada suolistoni voimaan paremmin.

Pitäisin mielelläni kunnon paaston mutta se ei ole työni vuoksi mahdollista. Rakastan yksinkertaista ja aika askeettistakin ruokavaliota (oheinen kuva on puhdistava lounaani), joten tämän kokoaminen lautaselle ei ole vaikeaa. Huhtikuu tuleekin sisältämään raikkaita vihanneksia seuranaan makoisa proteeinin lähde kera hyvän öljyn (avocado, olivii, pistaasio-rypsi ovat suosikit). En käytä suolaa, sokeria, gluteenia tai alkoholia. Juomana sitruunavettä ja puhdistavaa yrittiteetä (Herbaltee/Fitline) Jälkiruokana suosin hedelmiä, tosin heikkouteni onkin pitää näppini erossa päivittäisestä neljästä banaanista…

Fitlinen ravintolisät (Optimaalisetti) ja aminohapot ovat tärkeä osa päivääni myös tämän puhdistavan kuukauden aikana. Tuotteiden ainutlaatuinen NTC (nutrient transport concept) ravinteiden siirtokonsepti kuljettaa ravintoaineet oikeaan aikaan juuri sinne missä niitä tarvitaan – solutasolle sisäisesti ja ulkoisesti. Näin takaan että vitaminiit, hiven-ja kivennäisaineet ovat tasapainossa. Olemme mieheni kanssa aivan hurahtaneet näihin sillä tuotteiden imeytyvyys ja korkealaatuisuus ovat maailman huippua.  Tutustu tästä lisää

Puhdistautumiseen kuuluu myös mielen rahoittaminen. Lisään päivittäistä hiljentymis/meditointi aikaani viidestä minuutista viiteentoista. Teen harjoituksen aamuisin ennenkuin herätän lapset kouluun. Tämä herättää mieleni syvimmätkin kopukat päivään ja olen tehokkaampi. Jostain syytä puhdistava ruokavalio lisää myös keskittymiskykyäni jota tarvitsen rästiin jääneiden paperitöiden äärellä. Tästä päästäänkin suoliston ja aivojen keskusteluun. Komennot nimittäin suoliston ja aivojen välillä kulkevat molempiin suuntiin, mutta suurin osa viestinnästä ampaisee suolistosta aivoihin. Tiesitkö että esimerkiksi niin sanottu mielihyvähormoni serotiinista 95 % sijaitsee suolessa? Puhdistautumiseen ja suoliston hyvinvointiin kannattaa siis paneutua.

Kokeile vaikka puhdistavaa viikkoa jos et jaksa kuukautta. Tunnet jo huikean eron tuossa ajassa.

Aurinkoa & hyvinvointia kevääseen toivotellen,

Annuski