050 46 81 756

Kuukausien pähkäilyn jälkeen olen vihdoin lunastunut itselleni jäsenyyden FitnesSpa:han. Jännityksellä odotan varsinkin ryhmäliikuntatunteja. Valitsen tarkkaan itselleni sopivan tunnin ja psyykkaan itseni paikalle. FitnesSpa on kuuluisa hyvästä ilmapiiristään, siellä kuulemma kaiken ikäiset, kokoiset ja kuntoiset naiset treenavat mukavasti yhdessä.

Hiivin jumppasaliin hyvissä ajoin ja valitsen takarivin paikan. Sali alkaa täyttyä iloisesti poreilevista naista. Onpas mukava tunnelma. Ehkä minäkin uskallaudun juttusille joku päivä tai sitten en…sillä yksi naisista tulee viereeni ja kertoo tiukasti että olen hänen paikallaan. Siis mitä? En tiennyt, että täällä on omat paikat. Siirryn hämmentyneenä eteenpäin ja tunnelma latistuu mielessäni täysin. Tunti oli onneksi tehokas sekä ohjaajan hyväntuulinen huumori ja tsemppaus piristivät mieltäni. Aion toki jatkaa mutta toivon että vanhat asiakkaat huomioisivat hellemmin uudet tulokkaat. En haluaisin muiden kokevan samanlaista tunnetta, kun on vihdoin tsempannut itsensä aloitukseen. Nyt kun olen itse päässyt vauhtiin, niin nautin suunnattomasti erilaisita tunneista ja ihanista ihmisestä ympärilläni – terveisin uusi innostunut jumppaaja-

Olin aivan yhtä hämmentynyt, kuin tämä uusi asiakkaamme, hänen kertoessaan tarinaa. Siis meidän ihanat naiset pitävät kiinni omasta paikastaan? Eiköhän sovita, että kaikki vaihtaa ensi tunnilla reilusti paikkaa ja katselee aivan uudesta kulmasta tuntia. Tekee hyvää hermotukselle ja virkistää aivoja. Toisin sanoen harjoitus monipuolistuu entisestään!

Olen ollut aina äärimmäisen ylpeä keskuksemme fiiliksestä ja sen luovat ennen muuta ihana asiakaskuntamme. Suuri kiitos halauksen kera siitä teille kaikille! Haluamme varmasti myös toivottaa uudet upeat naiset sydämellisesti tervetulleiksi liikkumaan joukkoomme, sillä tilaahan meillä riittää.

Näihin sanoihin ja tunnelmiin tältä aamulta toivotan Ihanaa Joulun odotusta & isoja hymyjä uusille tulokkaille!

t. annuski