050 46 81 756

Olen aina kärsinyt kuivasta atoppisuuteen taipuvaisesta ihosta sekä kaikki lisäaineet ulos työntävästä elimistöstä. Joudun siis aika tarkkaan karsimaan lisäaineita syömisistäni muuten alaselkäni saa ikävän ihottuma-alueen. Uutta tässä keski-iän saavuttaneena onkin taistelu ihon velttoutta ja ryppyjä vastaan. Koska olen tottunut siihen, että ihoa ravitaan ennen muuta sisältäpäin, suositteli kosmetolgini Minttu Skinroom Kerava  tehokasta no75 kollageenia. Tuote on jauhetta, jonka voi sekoittaa veteen tai smoothien joukkoon. Todella miedon makuinen eli helppo kulauttaa alas. No75:n sisältämä hydrolisoitu kollageeni muodostuu puhtaista ja luonnollisista bioaktiivista kollageenipeptideistä, joiden positiivista vaikutuksista on vahvaa tieteellistä näyttöä linkki tutkimuksiin.

Kollageenit ovat siis elimistön yleisimpiä proteiineja ja tärkeitä solun ulkoisen aineen rakenneosia. Elimistö pystyy valmistamaan sekä kollageenia, että hyaluronihappoa itse. Ihmisen ikääntyessä tahti kuitenkin hidastuu ja kollageenin rakenne heikkenee. Ihomme alkaa menettää kollageenia noin 25 ikävuoden paikkeilla. Tämä prosessi jatkaa kiihtymistään 30 ja 40 vuoden iässä, kunnes 40 ikävuodesta alkaen kollageenin hajoaminen on vielä nopeampaa ja sen tuotanto loppuu kokonaan (auts..)

Kollageeni auttaa pitämään ihon kimmoisana, nivelet liikkuvina ja hampaat sekä luut vahvoina antaen niille kestävyyttä. Kollageenin puutteessa keho voikin oireilla näihin liittyen, eli iho alkaa ikääntymään rypyin ja juontein, mustelmaherkkyys lisääntyy, haavojen parantuminen hidastuu, limakalvojen kunto heikkenee ja niveliin tulee erilaisia ongelmia, kuten kipua ja jäykkyyttä.Veltostunut iho, ihon juonteet, rypyt, pigmenttiläiskät ja couperosa näkyvät ihossa, kun ihon oma kollageeni ja hyaluronihappo vähenevät luonnollisen ikääntymisen seurauksena. Kuulostaako yhtään tutulle, te jotka ovat saavuttaneet kypsän iän?

Kollageeni on ihon tärkein rakennusaine, jonka osuus ihon kokonaismassasta on noin 75% ja se vaikuttaa ihon kykyyn sitoa kosteutta, mutta se myös vaikuttaa ihon elastisuuteen ja ihon ryppyihin. Kollageenin täydentäminen on yksi keskeisimpiä asioita, joilla voimme estää ennenaikaista vanhenemista. Kollageeni on kuin liima, joka pitää kehon koossa. Kollageenivalmisteen nauttiminen sisäisesti on todettu siloittavan ryppyjä, parantavan ihon elastisuutta ja kosteutta, sekä vähentävän pigmenttiläiskien muodostumista. Kollageenilisien tarkoitus on, että kollageenilisä aktivoi oman kehon valmistamaan kollageenia itse. Tämä kuulosta mielestäni hyvälle sillä toivon, että reilusti yli 40-vuotias ihoni oppisi tuottamaan kollageenia jälleen. Olen testannut no75 jauhetta vasta kuukauden mutta jo nyt tunnen, että ihoni ei ole niin kuiva kuin yleensä. Varmuudella pystyn sanomaan vasta kolmen kuukauden kuluttua, joka on tuotteen käyttösuositus.

Näin taistelu kollageenituottanostani jatkukoon!

Aurinkoista & hyvinvoivaa loppu vuotta,

toivottelee Annuski

 

.