050 46 81 756

Tämän aamun juoksulenkillä sen jälleen muistin, että kuinka etuoikeutettu olen liikkumaan ilman rajoitteita. Rajoitteilla tarkoitan sitä että olen terve ja kehoni pystyy liikuttamaan minua. Saan nauttia treenaamisesta ilman huolen häivää. Mutta muistanko yleensä tämän? En todellakaan muista, ajatukset virtaavat usein enemmänkin toiseen suuntaan. Mietin monestikin että onko pakko? Työni vuoksi minun tosiaan on osittain pakko ja omat treenitkin menevät samaan piikkiin, koska ne täytyy hoitaa jotta kehoni jaksaa tehdä työtäni. Nyt kun tätä kirjoitan, mietin että juutas miten todella tyhmää ja suorastaan hävettävää…

Voisiko tämän kääntää niin että liikutaan hymyssäsuin, kun vielä voidaan ja otetaan siitä ihanuus irti. Muistetaan myös se että kaikki eivät pääse liikkumaan vaikka haluavaisitkin. On sairauksia, loukkaantumisia ja ajanjaksoja, jolloin liikunta ei vain ole mahdollista. Joillekin liikunta ei ole koskaan mahdollista, ajattele sitä! Mutta me, joilla ei ole mitään noista edellä mainituista syistä takataskussa, voisimme ottaa ilolla ja kiitollisuudella vastaan kehomme kyvyn liikkua ja kannatella meitä.

Mielestäni olemme myös velkaa upealle kehollemme sen että huolehtisimme siitä mahdollisimman hyvin. Tämän aamuinen lenkkini sujui loppumatkasta aivan eri tavalla, kun muistin miten onnellinen kehoni on saamaastan liikkeestä ja raittiista ilmasta. Tuntui kuin pilvisen harson takaa olisi aurinkokin hyväillyt kasvojani ja puut humisseet hieman voimakkaammin. Todella nautin koko sieluni voimin loppulenkistä ja lupasin itselleni muistuttaa päivittäin siitä kuinka etuoikeutettu olen terveeseen kehoon ja liikuntaan. Jatkossa liikun aina kiitollisuudella.

Mitä sinun kehosi kaipaa juuri nyt? Liikettä, lepoa, hierontaa, venyttelyä, raitista ilmaa… Kuulostele hetken ja anna kehollesi sitä mitä se sinulle kuiskuttaa. Huolehdi siitä rakkaudella ja ilolla, ilman muttia ja marinoita! Kun mielesi ja kehosi loistavat yhdessä, se auttaa kummasti puskemaan kohti talvea.

Antoisia kehosi kuuntelu päiviä tulevaan syksyyn!

Minä & kehoni kiittävät,

Annuski