050 46 81 756

Ensimmäisestä vuodesta yrittäjänä sanotaan, että se tulee olemaan kaikista vaikein. Vaikka stressiä onkin ollut välillä enemmän ja välillä vähemmän, ja välillä tuntuu, että näiden kuukausien aikana on saanut pahoitella asioita monessa suhteessa enemmän kuin monen vuoden aikana (milloin on väärä lasku lähtenyt, milloin on lasku lähtenyt vaikka ei olisi pitänyt, milloin spinningissä on tuplabuukkaus), ja asioita on joutunut opettelemaan paljon kantapään kautta, on fiilis ennen kaikkea positiivinen.  Korona on tuonut yrittäjyyden alkutaipaleelle omat haasteensa, ja välillä onkin ollut todella vaikeaa pitää mieli kirkkaana, on siitä huolimatta matka tähän asti ollut kaikin puolin hieno.  Ja asiakkaamme, se on kokonaan Teidän ansiota.

Parasta yrittäjyydessä on nähdä asiakkaiden iloiset ilmeet onnistuneen treenin, tulleiden tuloksien tai hyvän fiiliksen ansiosta. Parasta on nähdä se itsensä voittaminen ja asiakkaan ymmärrys siitä että ”mä pystyn tähän”, parasta on nähdä kun asiakas voittaa pelkonsa, hurahtaa treeniin ja liikunnasta tulleeseen hyvään oloon. Parasta on kun asiakas antaa kaikkensa tunnilla ja lähtee onnellisena kotiin. Parasta on kuulla että selkäkivut ovat kaikonneet tai lihasjumit kadonneet harjoittelun myötä. Parasta on nähdä meidän salilla puhaltava yhteishenki joka tuo FitnesSpalle aivan omanalaisensa tunnelman ja merkityksen.  Tää on meidän Sali. Naisten oma Sali.

On upeaa olla osa tätä jo niin pitkään jatkunutta yhteisöä, ja ennen kaikkea on ollut mahtavaa huomata, miten avoimin ja lämpimin mielin meidät uudet yrittäjät on otettu vastaan salille. FitnesSpalle aina mukava tulla, nähdä asiakkaita, hymyileviä ihmisiä. Ja se ihailtava kärsivällisyys ja rento fiilis joka teiltä löytyy – mun tunneilla käyneet ovat välillä saaneet elää jännittäviä hetkiä, kun musiikki ei olekaan toiminut, sekkari on unohtunut tai kaikki ei mennytkään ihan niin kuin piti. Hävettää, mutta se on elämää. Elämä ei aina ole sitä ruusuilla tanssimista meillä yrittäjilläkään, mutta parasta on, kun pääsee Teidän kanssa jumppaamaan ja treenaamaan – hengittämään kehoon hyvä fiilis.

Kuntosaliyrittäjyys – mahdollisuus, ehdottomasti! <3

Ihanaa kesää kaikille! Nähdään viimeistään elokuun pimenevinä iltoina, mikäli aurinko ja lämpö nyt tällä hetkellä vievät voiton treeneistä. 😉

Terkuin Aino